Yine de zayıflamanın zararı olmaz canım bence diyete ve spora başla tabi ki tek sebebi kilo olamaz. Bazen sebepsiz de olabiliyor. Sebepsiz infertilite deniyor hatta. Eşin doktora gitti mi? Onun da test vermesi gerekiyorMerhabalar 2 seneye yakın evliyim hamile kalamadım kilolu biriyim doktora gittim bütün testler yapıldı yumurtalıklarıma bakıldı hormon testleri doktor hamile kalmamam için hiç bir sebeb olmadığını senin kilondan daha fazla kilolu hamile hastalarım var kilonu sorun etme stresten kaynaklı olabilir dedi ki benim en yakın arkadaşım benimle aynı kiloda evlendikten 2 ay sonra hamile kaldı sizce sebebi ne olabilir böyle durumda olan var mı tüp bebeğe başvurmanın zamanı mı?
Ben kendimden örnek vermek istiyorum ben evlenince bi anda kilo aldım evlilik kilosu tabii ve bekarken ergenliğimde bile asla regl tarihlerim sarkmaz ya da gerilemezken kilo aldığım için regl düzensiz olmay başladı ya geç ya erken her ay acaba hamile miyim diye düşünmekten bir ara çok kötü olmuştum son iki aydır diyet ve spor yapmay başladım kilo verdim ve şuan regl düzenli olmaya başladı yani hamilelik de bu tarz bir şeydir diye düşünüyorum sonuçta vücud sağlıklı olmamızı istiyorsa öncesinde bir hazırlık yapmamız gerekiyor. Bence canım en güzel şekilde sen diyetisyene bir başvur güzel listeler verecek sana hatta de başlama sebebim çocuk isteğim o sana ona göre yönlendirme yapacak kendine yapacağın en güzel iyilik bu olur şuan ben kendimi o kadar hafiflemiş ve sağlıklı hissediyorum ki bir gün çocuk sahibi olursam daha da öncesinden vücuduma baktıktan sonra çocuk sahibi olmak isterim. Yani umarım yararlı olmuştur dediklerim:) Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallahMerhabalar 2 seneye yakın evliyim hamile kalamadım kilolu biriyim doktora gittim bütün testler yapıldı yumurtalıklarıma bakıldı hormon testleri doktor hamile kalmamam için hiç bir sebeb olmadığını senin kilondan daha fazla kilolu hamile hastalarım var kilonu sorun etme stresten kaynaklı olabilir dedi ki benim en yakın arkadaşım benimle aynı kiloda evlendikten 2 ay sonra hamile kaldı sizce sebebi ne olabilir böyle durumda olan var mı tüp bebeğe başvurmanın zamanı mı?
kan değerlerine baktırdın mı canım d vitamini b12 vsMerhabalar 2 seneye yakın evliyim hamile kalamadım kilolu biriyim doktora gittim bütün testler yapıldı yumurtalıklarıma bakıldı hormon testleri doktor hamile kalmamam için hiç bir sebeb olmadığını senin kilondan daha fazla kilolu hamile hastalarım var kilonu sorun etme stresten kaynaklı olabilir dedi ki benim en yakın arkadaşım benimle aynı kiloda evlendikten 2 ay sonra hamile kaldı sizce sebebi ne olabilir böyle durumda olan var mı tüp bebeğe başvurmanın zamanı mı?
Çok teşekkür ederim haklısınız bende başladım zaten dikkat ediyorum spor yapıyorum adetimde hiç düzensizliğim olmadı şimdiye kadar insan genede ümitleniyor bir an önce olsun istiyor, kilo sorunum var maalesef başarısız bir tüp mide ameliyatı geçirdim ve midem ters dönüp darlık yaptı şuan yiyemesemde vücudum şişiyor bunlarla da uğraşıyorum bir yandan çok teşekkür ederim Allah herkesin isteyenin yuvasına nasip etsin inşallahBen kendimden örnek vermek istiyorum ben evlenince bi anda kilo aldım evlilik kilosu tabii ve bekarken ergenliğimde bile asla regl tarihlerim sarkmaz ya da gerilemezken kilo aldığım için regl düzensiz olmay başladı ya geç ya erken her ay acaba hamile miyim diye düşünmekten bir ara çok kötü olmuştum son iki aydır diyet ve spor yapmay başladım kilo verdim ve şuan regl düzenli olmaya başladı yani hamilelik de bu tarz bir şeydir diye düşünüyorum sonuçta vücud sağlıklı olmamızı istiyorsa öncesinde bir hazırlık yapmamız gerekiyor. Bence canım en güzel şekilde sen diyetisyene bir başvur güzel listeler verecek sana hatta de başlama sebebim çocuk isteğim o sana ona göre yönlendirme yapacak kendine yapacağın en güzel iyilik bu olur şuan ben kendimi o kadar hafiflemiş ve sağlıklı hissediyorum ki bir gün çocuk sahibi olursam daha da öncesinden vücuduma baktıktan sonra çocuk sahibi olmak isterim. Yani umarım yararlı olmuştur dediklerim:) Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah
Yaaa Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlığınız daha da iyi olurÇok teşekkür ederim haklısınız bende başladım zaten dikkat ediyorum spor yapıyorum adetimde hiç düzensizliğim olmadı şimdiye kadar insan genede ümitleniyor bir an önce olsun istiyor, kilo sorunum var maalesef başarısız bir tüp mide ameliyatı geçirdim ve midem ters dönüp darlık yaptı şuan yiyemesemde vücudum şişiyor bunlarla da uğraşıyorum bir yandan çok teşekkür ederim Allah herkesin isteyenin yuvasına nasip etsin inşallah
Merhaba, oncelikle kilon kac? Kilolu olmak saglikli degil ama bebek icin tek sebep bu degil bence, dahiliyede genel kan degeri vitamin ve bakılmalı. Kadin dogum ok demis zaten.Merhabalar 2 seneye yakın evliyim hamile kalamadım kilolu biriyim doktora gittim bütün testler yapıldı yumurtalıklarıma bakıldı hormon testleri doktor hamile kalmamam için hiç bir sebeb olmadığını senin kilondan daha fazla kilolu hamile hastalarım var kilonu sorun etme stresten kaynaklı olabilir dedi ki benim en yakın arkadaşım benimle aynı kiloda evlendikten 2 ay sonra hamile kaldı sizce sebebi ne olabilir böyle durumda olan var mı tüp bebeğe başvurmanın zamanı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?