neden hamile olamıyorum?

h_k_0607

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
12
1
6
35
Ankara
arkadaşlar polikistik over kistim var fakat hamile kalamıyorum? çoğu doktor bu engel değil diyor... ama yumurtalıklarıda tembelleştiriyor.. 2 kere tüp bebek denedim 2.sinde ikiz bebeklerim vardı fakat 2 aylık iken kalpleri durdu kaybettik.... öncelikle normal yollarla hamile kalmak istiyorum herşeyi denemdim fakat daha ne yapmam gerekiyor bilemiyorum? ankarada iyi bir doktor önerisi olan varmı? şimdiden teşekkürler arkadaşlar... :41:

ankara gazi hastanesinde Nuray Bozkurt hanım var onu tavsiye edebilirim..birde Hakan Yaralı var hacettepede dekan ama hacettepede bakmıyor hastalara kendi kliniği var orada bakıyor klinik nosu:0312 442 56 56..arayp bilgi alabilrsn ben araştırdm kendim gitmedm giden tanıdıklarmn tavsiyesi ile..

Kızlar merhaba,

2 senedir evliyim,2 aydır bebek deniyoruz olmuyor,her şey temiz çıktı ama olmuyor,ama neden olmuyor ya,3 gün sonra regl olcam,nolur dua edinde adet görmiyim:)

arkadaşlar polikistik over kistim var fakat hamile kalamıyorum? çoğu doktor bu engel değil diyor... ama yumurtalıklarıda tembelleştiriyor.. 2 kere tüp bebek denedim 2.sinde ikiz bebeklerim vardı fakat 2 aylık iken kalpleri durdu kaybettik.... öncelikle normal yollarla hamile kalmak istiyorum herşeyi denemdim fakat daha ne yapmam gerekiyor bilemiyorum? ankarada iyi bir doktor önerisi olan varmı? şimdiden teşekkürler arkadaşlar... :41:

kan pıhtılaşmasına baktırdın mııı çok sık çıkıyor düşüklerin sebebi olarak.:28:

Back
X