Neden hayat yüzüme gülmüyor...

icecold

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
572
221
323
43
Arkadaşlar merhaba;
O kadar bunaldim ki artık buraya derdimi dökmek istedim.
2013 yılında boşandım. Dedim işim gücüm yerinde hayata bi yerden devam ederim. Zar zor kendimi topladim, derken gecen sene is yerim mali krize girdi şirket kapandı. 1 yıldır is arıyorum ama bulamıyorum. O kadar cok yerle görüştüm ki hic biri olumlu olmadi. 82 doğumluyum. Acaba yaş dan dolayı mı kabul edilmiyorum diye düşünmeye başladım. Düzgün bi insan cikarsa evlenirim diyorum o da olmuyor. Artık hayattan umudumu kesmek üzereyim. Herkes is bulamadınmı diye soruyor. Iyice daral geliyor. Ailevi sorunlar zaten hic bitmiyor. Hic o konuya girmeyim bile. Ben ne yapayim. Cabalamaktan da artik yoruldum. Dua ediyorum bol bol. Ama gerçekten çok yoruldum. Acaba ben kötü bi insan mıyım diye sorup duruyorum kendime. Ne yapmali nasil bi yol izlemeliyim? Okudugunuz için simdiden teşekkürler...

Kim dedi sana iyi insanların mutlu olduğunu?
İyi insanlar bol bol imtihan olur maalesef.
Allah kolaylık versin demeye geldim..

Sana ablamı, annemi, kendimi falan anlatırdım ama çok uzar..
Bazı kişilerin yüzü gülmüyor işte.
Sağlık var çok şükür gerisi olmasa da olur diye yaşıyoruz.

Önce sağlık olsun . Herkesin hayatta türlü sıkıntısı var inanın .. olumlu taraflarından bakın . Her kötü gün geçer . İş de bulursunuz bir şekilde .. umarım iyi bir insan çıkar karşınıza .
Çocuğunuz var mı ?

Önce sağlık olsun . Herkesin hayatta türlü sıkıntısı var inanın .. olumlu taraflarından bakın . Her kötü gün geçer . İş de bulursunuz bir şekilde .. umarım iyi bir insan çıkar karşınıza .
Çocuğunuz var mı ?
Hayır çocuğum yok

Her kesin sorunlari var, yalniz degilsiniz.
Uzulmeyin, insALLAH her sey gonlunuzce olur.
Guzel bir iş ve temiz kalpli bir eş bulursunuz.
Sakın uzulmeyin.

Ben de bekarken is bulamiyordum ve hayatimda ask yok diye uzuluyodum. Sonra karsima sevdiyim cikti, evlendim ve mutlu oldum. Her seyin zamani var ...

Yastan degil is problemi ulke genelinde var.

Allah hayirlisini versin evlilik icin onemli olan oyle olmasi.

Bu devirde is dert evlilik de dert.
Cogu kisi takilip eglenmek istiyor evlilik dusunenler azaldi.

Istedikleri hayati sorumluluk almadan yasamak varken neden evlenmek istesinler ki??

Arkadaşlar merhaba;
2013 yılında boşandım. Dedim işim gücüm yerinde hayata bi yerden devam ederim. Zar zor kendimi topladim, derken gecen sene is yerim mali krize girdi şirket kapandı. 1 yıldır is arıyorum ama bulamıyorum. O kadar cok yerle görüştüm ki hic biri olumlu olmadi. 82 doğumluyum. Acaba yaş dan dolayı mı kabul edilmiyorum diye düşünmeye başladım. Düzgün bi insan cikarsa evlenirim diyorum o da olmuyor. Artık hayattan umudumu kesmek üzereyim. Herkes is bulamadınmı diye soruyor. Iyice daral geliyor. Ailevi sorunlar zaten hic bitmiyor. Hic o konuya girmeyim bile. Ben ne yapayim. Cabalamaktan da artik yoruldum. Dua ediyorum bol bol. Ama gerçekten çok yoruldum. Acaba ben kötü bi insan mıyım diye sorup duruyorum kendime. Ne yapmali nasil bi yol izlemeliyim? Okudugunuz için simdiden teşekkürler...
Aynı hissediyorum ya. Sadece ben hiç evlenmedim ama sevgili bulamıyorum. Bir de hiç tam zamanlı işe giremedim, işsizim, iş arıyorum. :(((

Ne is yapiyordunuz acaba 1 yil oncesine kadar?
Kpss denediniz mi, onumuzdeki sinava birkac ay var ders caliscak vakit var. Sozlesmeli kamu alimlarini da arastirin derim, bir tanidik cikar belki.
Bir de bazi islerde belirli mesleklerden bir lisans derecesi aranmaz, gayrimenkul sektoru mesela. Veya gizli musteri işi. Elbette deneyim edindiginiz iste calisma keyfini vermeyebilir, ancak evde oturmaktansa gelir elde etmek acisindan bi arastirabilirsiniz.

Aynı hissediyorum ya. Sadece ben hiç evlenmedim ama sevgili bulamıyorum. Bir de hiç tam zamanlı işe giremedim, işsizim, iş arıyorum. :KK43:((
Aslında benim asıl derdim evlilik degil. O konuda o kadar ısrarcı degilim ama işsizlik beni cok yıpratıyor. Allah size de yardım etsin. Işimiz çok zor...

Ne is yapiyordunuz acaba 1 yil oncesine kadar?
Kpss denediniz mi, onumuzdeki sinava birkac ay var ders caliscak vakit var. Sozlesmeli kamu alimlarini da arastirin derim, bir tanidik cikar belki.
Bir de bazi islerde belirli mesleklerden bir lisans derecesi aranmaz, gayrimenkul sektoru mesela. Veya gizli musteri işi. Elbette deneyim edindiginiz iste calisma keyfini vermeyebilir, ancak evde oturmaktansa gelir elde etmek acisindan bi arastirabilirsiniz.
İsletme mezunuyum. Eski işimde insan kaynaklarında çalışıyordum ama artık dediginiz bütün islere basvuru yapiyorum. Ama sonuç alamiyorum :(

Umudu kesmeyin insallah beklediginize degecek bir ise baslarsiniz tez vakitte.
Bu arada cagimizin isi de guzellik uzmanligi ipek kirpik vs heralde. Meslegini begenmeyen bi yerden egitim sertifika alip bu ise girisiyor. Hep ayni sekil cizilmis kaş gormekten gina geldi.d Ama para var demekki:) Bunu da bi dusunun ilginiz varsa.

Son düzenleme:
işsizlik çok yaygın bir problem. yalnızlık da çok yaygın bir problem. kötü giden evlilik de çok yaygın bir problem. yani birçok kişiyle benzer kaderi paylaşıyorsunuz. yine de sağlığınız yerindeyse ve bir aileniz varsa şanslısınız.Allah bundan sonrasını hayırlı etsin.

Kim dedi sana iyi insanların mutlu olduğunu?
İyi insanlar bol bol imtihan olur maalesef.
Allah kolaylık versin demeye geldim..

Sana ablamı, annemi, kendimi falan anlatırdım ama çok uzar..
Bazı kişilerin yüzü gülmüyor işte.
Sağlık var çok şükür gerisi olmasa da olur diye yaşıyoruz.
:((

Is ayrımı yapmayın ne is olursa yapın. Gerekirse avmlerin birinde reyon gorevlisi olun. Sizin icin demiyorum yanlis anlamayin ama issizim diyenlerin çoğu is konusunda secici davranıyor

Arkadaşlar merhaba;

Bazılarının gülmüyor sizi o kadar iyi anlıyorum ki :(

Aslında benim asıl derdim evlilik degil. O konuda o kadar ısrarcı degilim ama işsizlik beni cok yıpratıyor. Allah size de yardım etsin. Işimiz çok zor...
Benim de öncelikli derdim evlilik değil. Mesajımda EVLİLİK yazmadım zaten. Ben yanımda beni seven, değer veren bir adam istiyorum. Hani şu göğsüne kafanı gömüp ağlayabileceğin. Kaldı ki evlilik de parasız olmuyor, evlenmek isteyeceğim adama da yük olmak istemem. Ben yeni mezun oldum. Siz tahmin edin ne kadar gelecek kaygısı yaşadığımı, her başvurduğum yerden red talebi gelmesi ve bununla birlikte çektiğim yalnızlığı. (Asla iş bulamayacağımı düşünüyorum, iş başvurusu yapmak bile çok stresli geliyor bu yüzden başvuru yapmak da istemiyorum.) Bu yüzden ben de size benzer duygular hissediyorum dedim.

Back
X