- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
allah iyiliğinizi versin sağlık versinDoğru kelime sağlık, insanlar ne sorunlarla uğraşıyor. İş para yerine konulabilecek şeyler, Allah başka keder vermesin. Aylık 6000 civarı borcumuz var hepsini ödememiz mümkün değil eşimle azar azar kapatmaya uğraşıyoruz. Yerimde bir başkası olsa kafayı yerdi muhtemelen ama bana sorsalar 3 aylıkken kalbi duran kızım sağlıkla doğsaydıda 6000 değil 60000 borcum olsun derdim. Dünyevi şeylere takılarak huzurunuzu bozmayın.
Ben de böyleyim. Pozitif düşün falan diyorlar ama Bilmiyorum. Şans taşı nazar boncuğu ne bileyim uğur kolyesi falan artık bunları düşünüyorum işe yarar mı diye bunlara odaklanıp deneyeceğim artık yavaş yavaş:)Merhaba;
O kadar bunaldum ki artik buraya yazarsam belki biraz hafiflerim.
Bi insanin hayatta hic mi yüzü gülmez hep mi ters gider her sey
Evlendim problemler bitmedi sonuc bosanma.
Uzun yillardir çalıştığım is yerim kapandi hic ummadigim anda işsiz kaldim.
Ailevi problemler hic bitmiyor.
Is ariyorum o kadar görüşme yaptım hepsi olumsuz sonuclandi.
Anlamiyorum neden benim hayatim bu kadar cikmazda. Neden hic yüzüm gülmedi.
Kendi kendime soruyorum. Acaba ben cok mu kötü bir insanim.
Ama kimseye bi kötülüğüm olmadi. Olamaz da. Hep güçlü durmaya calisiyorum. Ama artik dayanacak gücüm de kalmadı. Neye elimi atsam kuruyor. Cok şükür sağlığım yerinde.
Daha kötü halde olan insanlar var. Onu da biliyorum. Ama insan ister istemez mutlu gunler de görmek istiyor. Insaniz neticede.
Nasil dayanmaliyim. Fikir verin nolur. Okuyan herkese simdiden teşekkürler. (Telefondan yazdim kusura bakmayin.)
Teşekkür ederim Allah razı olsun bilmukabeleallah iyiliğinizi versin sağlık versin
borclarınıza eda
sizede en kısa sürede sağlıklı evlat nasip etsin
Şimdi siz yazinca fark ettim ki derdimi rahatca acabilecegim dostum bile yok bu hayatta.Ben de böyleyim. Pozitif düşün falan diyorlar ama Bilmiyorum. Şans taşı nazar boncuğu ne bileyim uğur kolyesi falan artık bunları düşünüyorum işe yarar mı diye bunlara odaklanıp deneyeceğim artık yavaş yavaş:)
Çevreme bakıyorum bir yere başvuruyor şansına o alan yeni boşalmış oluyor hop yüksek maaşla başlıyor. Ev bakıyor ikinci baktığı yer hem çok uygun hem öok güzel. Bir ortama giriyor ilk tanıştıkları tam kafa dengi ömürlük dost çıkıyor var gerçekten böyle insanlar. Bizim neyimiz eksik ki
Cok net kötü olduğunu bildigim insanlar var. Hayatlarinda her sey yolunda. Ben bu durumdayım. Adalet işte
Aynen bende hep düşünüp duruyorum.Daha dün ağlaya zırlaya kendime ve Allah a bunun nedenini sordum
Kendi içimde bunların sorgulamasına giriyorum ister istemez,çünkü bize iyilik yapanın iyilik, kötülük yapanın kötülük bulacağı öğretildi..
Çok net haramla, şununla bununla uğraşan insanların bırak yaptıklarını ödemeyi üzerine ödül gibi her istediklerini elde ettiklerini görmek, işlerinin tıkırında gitmesi vs. bunları gördükçe kendimi kesesim geliyor
Iyi dilekleriniz icin teşekkürlerevet iyi şeyler yaşamıyosunuz ama okadar kötüde sayılmaz. her hayatta kötü dönemler vardır bence sız o donemlerden bırındesınız. bende öyleyim. elımden gelenı yapmaya calısıyorum sizde oyle yapın. iş arayın durmayın olmuyorsada ben elımden gelenı yaptım dıyın harap etmeyın kendınızı. kısmet bu ısler, bosanma durumunuza üzüldüm umarım hayırlı ve hayatı tekrar sevdırecek bır aday karsınıza cıkar. ask hayatı guzellestırır.
Kesmemeye çalışıyorum. Insallah her sey güzel olacak...Umutsuz Luk hep kaybettirir . umudunu kesme canım
Üşenmedim buldum, işte bu yorumdu. Çok güzel yorum bence bu.Geleceği şu anda hayatı mükemmel olan insanlar bile bilemez
Hiç bişeyin garantisi yok ne evliliklerin ne başka bişeyin
Hayat çok garip
Başımıza ne geleceği hiç belli olmuyor
Çok fazla gelecek kaygısı yaşamayın ve şöyle düşünün
Kader çizginiz değişiyor ve;
Nerden bilebiliriz, güzel günler için zemin hazırlanmadığını???
Ah canım cok mutlu oldum inan zor zamanlarinda yazdigim cümlelerin az da olsa sana iyi geldigini. Hayatta genelde hep kötü günler yasadim. Su an icinde bulundugum sıkıntıyi, inan bosanirken yasamadim. Hep pozitif düşünerek aştım her seyi.Üşenmedim buldum, işte bu yorumdu. Çok güzel yorum bence bu.
Derdi veren allah dermanını hazır eylemiştir. Dua et. Herşey güzel olacak. Dualarım sizinle olacak.Merhaba;
O kadar bunaldum ki artik buraya yazarsam belki biraz hafiflerim.
Bi insanin hayatta hic mi yüzü gülmez hep mi ters gider her sey
Evlendim problemler bitmedi sonuc bosanma.
Uzun yillardir çalıştığım is yerim kapandi hic ummadigim anda işsiz kaldim.
Ailevi problemler hic bitmiyor.
Is ariyorum o kadar görüşme yaptım hepsi olumsuz sonuclandi.
Anlamiyorum neden benim hayatim bu kadar cikmazda. Neden hic yüzüm gülmedi.
Kendi kendime soruyorum. Acaba ben cok mu kötü bir insanim.
Ama kimseye bi kötülüğüm olmadi. Olamaz da. Hep güçlü durmaya calisiyorum. Ama artik dayanacak gücüm de kalmadı. Neye elimi atsam kuruyor. Cok şükür sağlığım yerinde.
Daha kötü halde olan insanlar var. Onu da biliyorum. Ama insan ister istemez mutlu gunler de görmek istiyor. Insaniz neticede.
Nasil dayanmaliyim. Fikir verin nolur. Okuyan herkese simdiden teşekkürler. (Telefondan yazdim kusura bakmayin.)
Geçecek canım, ben hayatı boyunca iş arayıp duran birini görmedim :) illa ki bulursun bir iş, yine hayatı boyunca felaketler içinde yaşayanı da görmedim. Herşey gelip geçiyor. Mutluluk kadar mutsuzluğu da kabullenmek lazım, herşey ters gidiyorken sürekli polyanna olmaya çalışmak da yorar bi yerden sonra. Durum şu an berbat kabul, ama illa ki geçecek diyerek işe koyulursan belki daha huzurlu hissedersin.Ah canım cok mutlu oldum inan zor zamanlarinda yazdigim cümlelerin az da olsa sana iyi geldigini. Hayatta genelde hep kötü günler yasadim. Su an icinde bulundugum sıkıntıyi, inan bosanirken yasamadim. Hep pozitif düşünerek aştım her seyi.
Sanki ben güçlü durdukça her sey üstüme geliyor.
Şubat ayindan beri iş ariyorum. Bi türlü olmadı.
Şimdi sen bana söyle; "bu da gececek mi?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?