Neden hayatim hep kötüye gidiyor

allah iyiliğinizi versin sağlık versin
borclarınıza eda
sizede en kısa sürede sağlıklı evlat nasip etsin

Ben de böyleyim. Pozitif düşün falan diyorlar ama Bilmiyorum. Şans taşı nazar boncuğu ne bileyim uğur kolyesi falan artık bunları düşünüyorum işe yarar mı diye bunlara odaklanıp deneyeceğim artık yavaş yavaş:)
Çevreme bakıyorum bir yere başvuruyor şansına o alan yeni boşalmış oluyor hop yüksek maaşla başlıyor. Ev bakıyor ikinci baktığı yer hem çok uygun hem öok güzel. Bir ortama giriyor ilk tanıştıkları tam kafa dengi ömürlük dost çıkıyor var gerçekten böyle insanlar. Bizim neyimiz eksik ki

Şimdi siz yazinca fark ettim ki derdimi rahatca acabilecegim dostum bile yok bu hayatta.
Hep yüzeysel sohbetler.
Erkeklere zaten hic güvenmiyorum.
Napicam hic bilmiyorum.
Galiba psikolijim yerlerde

Cok net kötü olduğunu bildigim insanlar var. Hayatlarinda her sey yolunda. Ben bu durumdayım. Adalet işte

Daha dün ağlaya zırlaya kendime ve Allah a bunun nedenini sordum
Kendi içimde bunların sorgulamasına giriyorum ister istemez,çünkü bize iyilik yapanın iyilik, kötülük yapanın kötülük bulacağı öğretildi..
Çok net haramla, şununla bununla uğraşan insanların bırak yaptıklarını ödemeyi üzerine ödül gibi her istediklerini elde ettiklerini görmek, işlerinin tıkırında gitmesi vs. bunları gördükçe kendimi kesesim geliyor

Aynen bende hep düşünüp duruyorum.
Onlar nasıl böyle rahat yaşıyorlar.
Oturup ciddi ciddi kötülük yaptim mi acaba birilerine diye kendimi sorgular oldum.
Bilemiyorum artik Allah sonumu hayır etsin...

evet iyi şeyler yaşamıyosunuz ama okadar kötüde sayılmaz. her hayatta kötü dönemler vardır bence sız o donemlerden bırındesınız. bende öyleyim. elımden gelenı yapmaya calısıyorum sizde oyle yapın. iş arayın durmayın olmuyorsada ben elımden gelenı yaptım dıyın harap etmeyın kendınızı. kısmet bu ısler, bosanma durumunuza üzüldüm umarım hayırlı ve hayatı tekrar sevdırecek bır aday karsınıza cıkar. ask hayatı guzellestırır.

Iyi dilekleriniz icin teşekkürler
Ne bilim sanki hic iş bulamiycam bir daha mutlu olamiycam gibi hissediyorum. Her yere basvuru yapiyorum.

İnan bana çalışmaya başladığın an herşey bir bir rayına oturacak.yılmadan bıkmadan iş aramaya devam et.işin olursa paran olur çevren olur sosyal hayatın olur,ailen bile sana saygı duymaya başlar.aileler hep saygı duymalı ama bazı ailelerde durum farklı olabiliyor.

Merhaba @icecold, burada bilinmeyen bir üyesin ama ben seni iyi hatırlıyorum. Neredeyse 1.5 yıl olacak, içim acıyla doluyken boşanmamla ilgili bir konu açmıştım gelecekle ilgili kaygılarımı falan yazmıştım, malum insan dipteyken hep öyle sürecek sanıyor. 'Geleceği hayatı şu anda mükemmel olan insanlar da bilemez, herkesin hayatı her an ters yüz olabilir' gibisinden bir yorum yazmıştın. Tanımadığım bir insan bakış açımı değiştirmeme yardımcı olmuştu, haklıydın gelecek için boşuna endişelenmeme gerek yoktu hepimizin başına herşey gelebilirdi ben şimdiki şartlarımı iyileştirmenin yoluna bakmalıydım. O sözlerin kötü zamanlarımda beni rahatlatmıştı hala da aklımın bi köşesinde tutarım bu bakış açısını, saolasın.

Aynı sözleri ben sana satayım şimdi :) Anladım ki hayat bir çizgi, bazen dümdüz sorunsuz gidiyor bazen bozuluyor ama unutma ki yaşadığın sürece o çizgi devam edecek, iyi şeyler de olacak yine zorluklar da göreceksin. İnsanı yıkan zaten zorluklar değil de ümitsizlik oluyor, ümitsiz olma. Şu an zor günlerdesin bundan sıyrılman lazım, analitik düşün adım adım git (hayatın kendisi bi proje döngüsü yönetimi bence hehe), ilk adımın iş bulmak için sürekli uğraşmak olsun. Piyasa biraz durgun azcık uzun sürebilir ama illa ki bulursun, mesleğin nedir? İş bulduktan sonra kafandaki kara bulutların çoğu dağılır zaten.

Üşenmedim buldum, işte bu yorumdu. Çok güzel yorum bence bu.

Aslında hep sizi bulmuyor sadece üst üste geldiği ve kendinizi güçsüz hissettiğiniz için böyle hissediyorsunuz.
Aslında hayatta
Aman Allah korusun, evlerden ırak gibi bir çok cümleyi kullanmamıza sebep olan şey,başka insanların yaşadıklarına şahit olmamız. Dert mıknatısı gibi hisseden tek siz değilsiniz. Bu yüzden bir de neden ben diye dertlenmeyin bence.
Ve çok klasik olacak belki ama hepizin yakındığı derde şükredecek insanlar var gerçekten.
Bu kadar polyanna olmak çok zor belki ama
Neden ben demeyi bıraktığınız gün hayata daha güçlü bir adım atacaksınız bence. Bunu kendinize sürekli söyleyerek kendinizi çaresizleştirmeyin.

Üşenmedim buldum, işte bu yorumdu. Çok güzel yorum bence bu.
Ah canım cok mutlu oldum inan zor zamanlarinda yazdigim cümlelerin az da olsa sana iyi geldigini. Hayatta genelde hep kötü günler yasadim. Su an icinde bulundugum sıkıntıyi, inan bosanirken yasamadim. Hep pozitif düşünerek aştım her seyi.
Sanki ben güçlü durdukça her sey üstüme geliyor.
Şubat ayindan beri iş ariyorum. Bi türlü olmadı.
Şimdi sen bana söyle; "bu da gececek mi?"

İş hayatı çoğu kişinin sorunlu akraba ilişkileri desen herkeste bir kopukluk veya dargınlık var, hayalinde ne varsa zaten olmayacak olmamasındada bir hayırı vardır mutlu hayatlarada inanmıyorum içine girdimi , herkes kendi yaşadıklarına şükür ediyor aslında başkasının derdi daha ağır geliyor kendi derdinden

Derdi veren allah dermanını hazır eylemiştir. Dua et. Herşey güzel olacak. Dualarım sizinle olacak.

Geçecek canım, ben hayatı boyunca iş arayıp duran birini görmedim :) illa ki bulursun bir iş, yine hayatı boyunca felaketler içinde yaşayanı da görmedim. Herşey gelip geçiyor. Mutluluk kadar mutsuzluğu da kabullenmek lazım, herşey ters gidiyorken sürekli polyanna olmaya çalışmak da yorar bi yerden sonra. Durum şu an berbat kabul, ama illa ki geçecek diyerek işe koyulursan belki daha huzurlu hissedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…