Neden hayatim hep kötüye gidiyor

Aynı şeyi daha akşam düşündüm. Heralde ömür boyu iş aramam diye :)) hayat ne kadar garip. Vakti zamaninda hic tanımadığın bi insanin yazdiklari sana iyi gelirken simdi o insana sen teselli veriyosun. Hayat cok garip demiştim dimi :) cok tesekkurler tekrar...

ne yalan söyleyeyimm kendimden biri gibi gördüm sanki beni anlatıyosun .uzun süre işsizlik bende çektim bu kış mart ayına kadar yaklaşık 1 sene evde oturdum.. sevgilimden yeni ayrılmıştım , evde desen inanılmaz problemler yaşayabilmek mümkün değildi.. tek bir koltuğun üstünde belki günlerce oturdum hiç bişey yapamadan ,arkadaşlarım desen hepsi evli mutlu çocuklu ,tek başına bir hayat .. tek odaklandığım şey işim olmuştu onu bulursam başka bişey umrumda olmayacak dedim.. Allah bir kapı açtı çok şükür .. sakın vazgeçme red alsanda vazgeçme elbet biri olucaktır.. ve işi bulduğun zamanda 4 elle sarıl .. bilmiyorum mesleğin ne nerde oturuyorsun .. belki yardımcıda olabiliriz..
şunuda bilki hiç kimse çok mutlu değil.. kendine benzer birilerini bulmak ve konuşmak sana iyi gelecektir .
çünkü mutlu insanlara bazen bunları anlatamıyosun anlamıyorlarda..

Al benden de o kadar. Vallahi bazi insanlari görüyorum hayat onlar için o kadar kolay ki, ne isterlerse bi şekilde oluyor. İş aşk aile vs. Biz şanssiziz demek ki. Ya da sabretmek mi gerek bilemiyorum. Derler ya günün en karanlık vakti aydınlığa en yakin olan vakıftır ya da buna benzer bir şey. Ben boyle avutiyorum kendimi. Allah yardımcımız olsun.

Benim gibi hayata toz pembe bakan bi insan bile böyle karamsar olabiliyosa varin görün halimi. Cok teşekkürler...

Insanların iş bulamadin mi hâlâ sözlerinden bıktım. Ne cevap vermeliyim?

Bayramdan hemen sonra mucizevi bi sekilde işe basladim. Cok mutluyum. Düzgün bi is. Iyi dileklerde bulunan herkese cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…