Geçecek canım, ben hayatı boyunca iş arayıp duran birini görmedim :) illa ki bulursun bir iş, yine hayatı boyunca felaketler içinde yaşayanı da görmedim. Herşey gelip geçiyor. Mutluluk kadar mutsuzluğu da kabullenmek lazım, herşey ters gidiyorken sürekli polyanna olmaya çalışmak da yorar bi yerden sonra. Durum şu an berbat kabul, ama illa ki geçecek diyerek işe koyulursan belki daha huzurlu hissedersin.
Aynı şeyi daha akşam düşündüm. Heralde ömür boyu iş aramam diye :)) hayat ne kadar garip. Vakti zamaninda hic tanımadığın bi insanin yazdiklari sana iyi gelirken simdi o insana sen teselli veriyosun. Hayat cok garip demiştim dimi :) cok tesekkurler tekrar...
ne yalan söyleyeyimm kendimden biri gibi gördüm sanki beni anlatıyosun .uzun süre işsizlik bende çektim bu kış mart ayına kadar yaklaşık 1 sene evde oturdum.. sevgilimden yeni ayrılmıştım , evde desen inanılmaz problemler yaşayabilmek mümkün değildi.. tek bir koltuğun üstünde belki günlerce oturdum hiç bişey yapamadan ,arkadaşlarım desen hepsi evli mutlu çocuklu ,tek başına bir hayat .. tek odaklandığım şey işim olmuştu onu bulursam başka bişey umrumda olmayacak dedim.. Allah bir kapı açtı çok şükür .. sakın vazgeçme red alsanda vazgeçme elbet biri olucaktır.. ve işi bulduğun zamanda 4 elle sarıl .. bilmiyorum mesleğin ne nerde oturuyorsun .. belki yardımcıda olabiliriz..
şunuda bilki hiç kimse çok mutlu değil.. kendine benzer birilerini bulmak ve konuşmak sana iyi gelecektir .
çünkü mutlu insanlara bazen bunları anlatamıyosun anlamıyorlarda..
Merhaba;
O kadar bunaldum ki artik buraya yazarsam belki biraz hafiflerim.
Bi insanin hayatta hic mi yüzü gülmez hep mi ters gider her sey
Evlendim problemler bitmedi sonuc bosanma.
Uzun yillardir çalıştığım is yerim kapandi hic ummadigim anda işsiz kaldim.
Ailevi problemler hic bitmiyor.
Is ariyorum o kadar görüşme yaptım hepsi olumsuz sonuclandi.
Anlamiyorum neden benim hayatim bu kadar cikmazda. Neden hic yüzüm gülmedi.
Kendi kendime soruyorum. Acaba ben cok mu kötü bir insanim.
Ama kimseye bi kötülüğüm olmadi. Olamaz da. Hep güçlü durmaya calisiyorum. Ama artik dayanacak gücüm de kalmadı. Neye elimi atsam kuruyor. Cok şükür sağlığım yerinde.
Daha kötü halde olan insanlar var. Onu da biliyorum. Ama insan ister istemez mutlu gunler de görmek istiyor. Insaniz neticede.
Nasil dayanmaliyim. Fikir verin nolur. Okuyan herkese simdiden teşekkürler. (Telefondan yazdim kusura bakmayin.)
Al benden de o kadar. Vallahi bazi insanlari görüyorum hayat onlar için o kadar kolay ki, ne isterlerse bi şekilde oluyor. İş aşk aile vs. Biz şanssiziz demek ki. Ya da sabretmek mi gerek bilemiyorum. Derler ya günün en karanlık vakti aydınlığa en yakin olan vakıftır ya da buna benzer bir şey. Ben boyle avutiyorum kendimi. Allah yardımcımız olsun.
Al benden de o kadar. Vallahi bazi insanlari görüyorum hayat onlar için o kadar kolay ki, ne isterlerse bi şekilde oluyor. İş aşk aile vs. Biz şanssiziz demek ki. Ya da sabretmek mi gerek bilemiyorum. Derler ya günün en karanlık vakti aydınlığa en yakin olan vakıftır ya da buna benzer bir şey. Ben boyle avutiyorum kendimi. Allah yardımcımız olsun.
Bayramdan hemen sonra mucizevi bi sekilde işe basladim. Cok mutluyum. Düzgün bi is. Iyi dileklerde bulunan herkese cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razı olsun.
Bayramdan hemen sonra mucizevi bi sekilde işe basladim. Cok mutluyum. Düzgün bi is. Iyi dileklerde bulunan herkese cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razı olsun.