neden HEMCİNSLER birbirlerini çekemezler ki..?

tatatam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
187
5
38
34
Ankara
Annem derdi kadınlar bazen kadınların en büyük düşmanıdır diye.. Yok artık kadın anlar kadının halinden yine düşünürdüm ama kesinlikle öyle değilmiş.. Bazen kıskançlıktan en büyük düşman olabiliyomuş ama neden..? Ben mutlu şen şakrak ve her türlü şakayı kaldırabilen bi insanım.. işyerinde 4 kızız ben kimseye kin beslemem ama bitanesi var ki beni hiç sevmiyor ve açık açık söylüyor tüm huzurumu kaçırıyor yaptığım işleri bozar herkesin içinde laf sokar mutlu olmamı istemez.. 29 yasında bekar aslında güzelde bi bayan ama çok sivri ben 23 yasındayım ve güzel giden bi ilişkim var tüm bunları kıskanıyo nerden biliyosun diceksiniz ses kaydını dinledim bugün ve şok oldm neden böyle insanlar hele ki kadınlar birbirine daha çok destek olmalı yanlış mı düşünüyorum ben.. kız bana düşman olmus ve tek sebebi benm mutlu olmam onun hiç bi şekilde mutlu olamaması hastalık derecesine geldi bana takıntısı diğer kızları da bana karsı dolduruyo neden böyle yapıyo ve benm yol haritam nasıl olmalı hiç birini bilmiyorum.. aslnda ben seviyorum da saygı da duyuyorum ama napmalıyım.. işten bile çıkmayı düşünüyorum onun yüzünden

canım böyle insanlar hayatının her yerinde karşına çıkabilir ve hepsinden kaçıp kurtulamazsın ki.işten çıkmana gerek yok bence.sen çalış işini yap. o arkadaşla da iş dışında muhatap olma olsun bitsin madem diğer kızları da dolduruyor onlarda dolduruşa geliyor onlarlada mesafe koyman gerekiyor.. sen mutlu olmana bak çekemeyenler kıskananlar çatlasın boşver

herhalde diğer kızlar konuşma sırasında tele kaydetmiştir ben öyle tahmin ettim cnm

aynen ben üzülüyodum niye böyle yapıyo ben ona naptım diye bi kız var çokta tatlıdır bıcır bıcır ayşen abla bak üzülmene değmez neler neler dedi senin arkandan diye dinletti.. ama haberim yokmuş gibi davranıyorum yemin verdirdi zaten..

ooo. çok tehlikeli bir kız. arkadaşı arkadaşa kırdıracak aklınca. bence sen önce o kızdan uzaklaş ve o yaptığının ne kadar yanlış olduğunu söyle. yoksa sizin orda pek geçiminiz olmayacak gibi....

sadece susuyorum sabır diyorum çünkü işimden bazen yeter deyip bunalıma girsem de seviyorum ama tuhafıma gidiyor hani kötü bişey yapsam da desem ben ona bunu yaptım oda bana bunu yapıyor öyle bişey de yok hep abla misalı giderim yanına derdimi anlatırım falan.. gerçi bida dert anlatmakmı tövbe

O kadın da en az diğeri kadar kötü.
İnsanlar arasına nifak sokuyor bence.
Uzlaştırıcı olmak, aradaki sorunları çözmek yerine, yangına benzin dökmüş..

O kadın da en az diğeri kadar kötü.
İnsanlar arasına nifak sokuyor bence.
Uzlaştırıcı olmak, aradaki sorunları çözmek yerine, yangına benzin dökmüş..

küçük 18 yasında belki düşünememiştir.. ama tehlikeli bi ortamdayım anladıgım kadarıyla :) Allaha sıgınıyorum ama bende bi kızım oda kız birbirimize daha çok destek olmak gerekirken bana bu sekılde bi tavra girmesi zamanla tanıcaktır dicem ama 2 yıl olmuş.. sabır demekten baska bişey bulamıyorum

Hemcinslerin birbirini çekememesi, kıskanması ne kadar mide bulandırıcı değilmi ?

size mobbing uyguluyor sanırım

Bir erkegin baska bir erkegi kiskandigini hic gormedim acikcasi hic duymadim varmi boyle biseye sahit olan?

Sanirim hep kadin kadina olan bir durum. Varligimiz geregi belkide bilemiyorum.

Gerekmedikce muhattan olmayin. İs yerinizle ozel hayatinizi karistirmayin. Yani is arkadaslariniza ozel hayatinizda ki mutluluklari cok anlatmayin. Mesafe.. Mesafe.. Mesafe.. :)

bence bu 18 yaşındaki kız daha tehlikeli.küçük düşünememiştir dediğin kız ses kaydı yapmaya ne gerek görmüş

feci bi entrika ortamı var işyerinizde.çok vıcık vıcık olmayın çekin azıcık kendinizi aralarından bence.ne o öyle ses kaydı falan.
sizede yapmış olabilir aynı şeyi o 18 yaşındaki masum arkadaş.

bence bu 18 yaşındaki kız daha tehlikeli.küçük düşünememiştir dediğin kız ses kaydı yapmaya ne gerek görmüş

Ayrıca senin ses kaydını almadığını nereden biliyorsun? Bence bu kız boyundan büyük işlere kalkışıyor. 18 yaş hiç ufak bir yaş değil ayrıca yaptığı özel hayatın gizliliği yasasına aykırı. Diğer arkadaş bunu keşfetse dava açabilir ve bence açmalı da.

o ne ya ses kaydetmeler filan. istihbarat örgütünde mi çalışıyorsunuz siz? bence siz o ses kaydedip te size akıl veren kızdan da uzak durun.

ve hemcinslerin kıskançlığı konusunda sonuna kadar haklısınız. güzellik, elbise, sevgili, iyi bir iş, başarı... erkeklerin umrunda olmaz ama çoğu kadın kendinde olmayan şeyler için çatlar, saçmalar.

ben bunu en son hamile iken gördüm. hamileyken yolda, asansörde erkekler bana öncelik verir ya da yavaş yürüdüğüm için yardımcı olurlardı ama üstüme son sürat gelen kadın mı dersiniz? asansörü suratıma kapatan kadın mı dersiniz? manyaklık parayla değil.

bak bunu bende düşündüm ve sakin ol diye frenledm kendımı ve ufacık kırıcı bi cümle bile kurmadım :)

ne kadar kötü. bu insan sana dost mu sesini kaydedip dinlettiği için. gerçek dostun senin hakkında konuşturmaz.benim iş yerinde 10 yıllık partnerim erkek. eminim kadın olsaydı bu kadar yıl sorunsuz çalışamazdık...

Sen once o 18'lik kizdan kork...
Bal gibi arkandan senin dedikodunu yapmislar. Sira oburune gelince acmis ses kayit cihazini. Simdi de sizi birbirinize dusurecek. Kurnaza bak.
Kucuk mucuk dedigin kiz ikinizi de parmaginda oynatir bu sinsilikle, birsey anlamazsin.

Diger 29 yasindaki kizin da fazla gazina gelme, olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…