Sana ilk söyleyeceğim şey o ortamdan çıkman çünkü ilerisini çok net görüyorum ve ben şu anda o ilerisi dediğim durumdayım bu aradaki kıskançlık işe yansıyacak ve seni gizli gizli gidip şikayet edicek o yakınında olan var ya arkadaşım dediğin oda içten içe seni kıskanıyor benim en yakınım dediğim arkadaşım ne zaman güzel giyinsem benle konuşması değişir tersler hemen anlarım kıskandı ertesi gün paspal giyinirim benle sıkı fıkı olur tele mesaj gelir onu bile kıskanırlar şuna dikkat et arkadaş arkadaşın her giydiğine her saçına makyajına süper demez çünkü arkadaş diğerinin açıklarını hatalarını ona hatırlatmak ve birlikte o açıkları kapatmak için vardır umarım hayatında hep tek kişiyle sorun yaşarsın yada hiç kimseyle yaşamazsın ikincisi zor görünüyor ben annem yaşındaki bir sürü kadınla birden mücadele etmek zorunda kaldım noldu peki işimi seviyorum dedim bırakmim dedim ve 2.5 yılda çarpıntı şeker hastalığı kaygı bozukluğu psikologik tedavi hepsi bu kadınlar yüzünden oldu bugün yerimi değiştirip kaçıcam anladım ki sağlıktan daha önemli hiç bişey yok canım uzaklaş ordan iyiliğine söylüyorum ben 2.5 sene onların göstermesi gereken olgunluğu gösterdim ama olmuyor genç yaşımda çöktüm yapma çıkar onları hayatından