Neden hep hoslanmadigim tipleri cekiyorum kendime?

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
25 yasinda minyon tipli 160 boylarinda biriyim. Yurt disinda yasiyorum. Bir geziye katildim bir Türk grubuyla. Ilk basta gercekten herkese acik, güler yüzlü ve iyi niyetli yaklastim. Konuskandim bayagi yani ilk baslarda ve bu durumu dün katildigim bir yabancilardan olusan kursta da uyguladim. Aslinda bilinc disi yapiyorum tanimadigim veya ilk defa gördügüm kisilere hemen sicak davranip ve iyi davranip kommunikasyon kuruyorum. Gelin görün ki ama en uyuz insanlar daha sonra bana yapisip kaliyor. Hem katildigim gezide hem de dünki kursta yemin ederim grubun en en en en en en en en uyuzlari sürekli dibimdelerdi. Konusuyorlarda konusuyorlar sabir gösterdim ilk basta daha sonralari uzaklastim ama yine de anlamiyorlar. hala yanima gelmeler, hala konusmak istemeler. Sanirim bende sorun ki insanlari tanimadan cok sicak davraniyorum ve onlarda kanka buldum saniyor. Neden böyle oluyor sizce neden ben en gereksiz ve uyuz insanlari kendime cekiyorum? Uyuzdan kastim, gözlerimin icine bakip duruyorlar, beni süzüp duruyorlar, konusup konusup duruyorlar benim ilgimi ceksin cekmesin. yavas yavas hareketlerle bir de. Yani ben hemen daha sonrasinda fark etsemde kimyalarimizin uyusmadigini uzaklasiyorum ama onlar pesimi birakma araftari degil. evet ben sucluyum aslinda ilk basta keske cok yakin veya sicak davranmasaydim Fakat diger insanlarla dogru insanlarla, bana göre olanlarla diyelim nedense böyle olmuyor mesela .. :D

Benim sevdiğim beni sevmez beni seveni ben sevmem gibi bir şey olmuş :D

Neden baştan hiç tanımadığınız insanlarla “kommunikasyon” kuruyorsunuz? İnsanları gözlemleyin az konuşun bol dinleyin sonra notunuzu verir ona göre davranırsınız.

Eşim mesela ilk tanıdığı insana sıcak davranır, 10 üzerinden diyelim 8 olsun derecesi.. Sonra tanıdıkça o notu azar azar düşürür ya da artırır. Bense öyle değilim, ben baştan 1 ile başlatıyorum, kolay kolay artırmıyorum da, ışık göremediysem de bir daha yüzüne bile bakmıyorum. Böylece hayal kırıklığı daha az yaşanıyor bana göre, bir de insanlar cıvımaya abuk sabuk konularda sorular sormaya çok meraklılar.. Kimse o kadar rahat olmamalı

Biraz daha mesafeli olun. Tanımadan samimiyet kurmayın.

Ama gözlerime bakıyorlar süzüp duruyorlar cumlelerinizle bana başka şeyler düşünmüşsünüz gibi geldi.

Biraz daha mesafeli olun. Tanımadan samimiyet kurmayın.

Ama gözlerime bakıyorlar süzüp duruyorlar cumlelerinizle bana başka şeyler düşünmüşsünüz gibi geldi.
yani nasil desem alisik olmadigim kadar bakiliyorum böylesi tipler tarafindan. baska bissen düsündügümden degil sürekli gözlemlenmekten rahatsiz oldum

Gözüne kestirdiklerine samimi ol sende, ortaya samimi olma :KK53:

Önce resmi.olup sonrasında samimiyet göstermek mantıklı olanı.
Ben de salak salak herkesi kucaklardım, iletişim sorunum hiç olmadı, sohbete ortasından dalarım hiç yadırgamam.
Amaaaa ne yazık ki yanlış yapıyormuşum.
Ağır durmak mantıklı olan.

resmiyet ilk önce,, sonra samimiyetttt ..ıyy hiç sevmemm vıcık vıcık durumları..ve öyle herkeslede samimi olamam zaten:super:

Back
X