Neden hep ikinci plandayim?

mashathecat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2022
13
6
1
Hep ertelenen, onemsenmeyen kisi gibi hissediyorum. Arkadaslarimi bir yere cagiriyorum hep bir bahane ama baska arkadaslariyla her yere gidiyorlar. Yazmasam akillarina gelmiyorum. Dertlerini saatlerce haftalarca dinliyorum, bana gelince dinleyen yok. Artik iletisimi kese kese arkadassiz kaldim resmen. Benimle arkadas olmak istemediklerini dusunmuyorum cunku insanlari sikan ve arkadas olmaya calisan bir tip degilim. Dusunuyorum acaba silik mi kaliyorum onlarin yaninda, beni cepte gordukleri icin mi onemsemiyorlar. Dogum gunumu bile unuttu cogu.

Cidden sen de kimseyi dinleme. İnsanoğlu çıkarcıdır ve işine geleni yapar. Çok düşünme mantık arama insanlarda. Düz hayatı yaşa keyfini çıkana

Kuzenle de anlasamiyorsn,acaba sorun sende mi?

Bence çok cepte duruyorsunuz sizin hakkınızda “nasılsa her zaman müsaittir, nasılsa bana alınmaz, nasılsa alttan alır” gibi şeyler düşünüyolar. Bencil olun, size laf sokana siz de laf sokun, arkadaşlarınıza değer vermeyin sadece saatleri doldurun maksat sohbet muhabbet, kimsenin derdini dinlemeyin sadece iyi anlarda yanlarında olun. Kafanıza uymayan planlara hayır diyin. Konuşurken kendinizi anlatın ve övün. Böyle insanlar değer görüyor aksi halde değersiz görülüyolar.

Erkeklerle görüşüyorlardır .Arkadaslarınız erkek meraklılar ise onları tercih ediyorlardır

Evet tam anlamıyla cepte görüyorlar, iletişim kesmenize gerek yok mesafe koyun yeterli

Ben ne kutlarım artık ne de beklerim en güzeli bu oluyor
Bir keresinde hayat koşturmacasından bir arkadaşımınkini unutmuştum. Sitem dolu bir tweet atmıştı. Benimki kutlanmasa sitem etmeden önce derim ki ben kiminkini hatirliyorum. Onun o tweetine cok üzülmüş seneye kutlamıştım. Yıllardır kutluyorum. Biri bile demiyor ki ya pamuk seninki ne zamandi unutmuşum ama seneye unutmayayim. Ama yok.

Ben neden ikinci plandayim diye soruyorsunuz ya, kötü bir haberim var: Siz planda yoksunuz. Siz insanlarla konusmaya calisirken, onlar dinlemiyorsa ve sizi önemsemiyorsa o insanlara konusmayi birakmaniz lazim. Insanlarin laflarindan cok, hareketleri önemlidir ve onlar size bilmeniz gereken herseyi gösteriyor. Siz onlarin hayatlarinda yoksunuz. Insanlari cikarta cikarta arkadasim kalmadi diyorsunuz ya. Bu insanlar da arkadasiniz degil. Yani onlari bosuna hayatinizda tutup kendinizi üzüyorsunuz.

Benim de doğum günüm kimse tarafından hatırlanmaz. Doğum günüm kadar değersiz hissettiğim bir gün yok. Bir çözüm de bulamadım kendim için. Kabul etmek lazim herhalde. Ben henüz edemedim.
Bu konu benim de çok kırılgan olduğum hassas bir konu.
Ben de edemedim. Bu sene kırkbir oldu, bir kırk sene daha geçse muhtemelen o psikoloji geçmeyecek.
Doğum günüm geçer, bir hafta sonra aile efradı konuşmaya başlar. Ya senin doğum günün ne zamandı?
Hiçbir zamandı...!

İnsanların dikkatleri başka kişilere başka şeylere çok kolay kayıyor artık , çünkü çıkar üst safhada olduğu için daldan dala atlamaktan insanlar birbirini unutuyor , ben bı deri pantolon alacağım bunu tüm arkadaşlarıma söylüyorum hangisi en ucuz ve en güzeli bana onerirse onunla gitmeye karar veririm sonra planımı o kişiye göre ayarlarım en basit şekliyle bu yani

sen de herkese sana hissettirdikleri şekilde davran. hayatın öyle değişiyor ki şaşıp kalacaksın

Kırık kalbinden öperim.

Sen kendini önemsersen çevren seni önemser ,biraz kendine saygın olsun değer verene değer ver diğerleri ile iletişimi kes. Olmazsa olmasınlar zaten işe yaramıyorlarmış hayatında. Benim bi sözüm var :ben her zaman kendimin her şeyiyim

Aynen maalesef değer vermezler ama değer görmek isterler. Tarihi aklında tutamayabilirsin sonuçta bir çok arkadaşın arayıp hatırlamanı istiyor. Böyle bir durumd telefonumun anımsatıcı kısmına, tarihe eklerim hem de küçük not defterime yazarım ki en yakınlarımı unutmam kolay kolay. Ama işte hayat karşındakilere senin gibi birini çıkarmıyor Zaten asıl sinirlendiğim sizinde dediğiniz gibi o kutlamayınca unutmuş, normal oluyorken sen kutlamadığında dostluktan çıkıyorsun laf sokuyorlar ciddi ciddi asdfg

Yeni arkadaşlar edinmeye çalışın . Emek vermeyin daha fazla bu insanlara .
Sizin derdinizi bile dinlemiyorlarmış . Ama onlar saatlerce anlatmayı biliyormuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…