- 27 Ekim 2022
- 13
- 6
- 1
- Konu Sahibi mashathecat
-
2 farkli konu ayrica bos vaktim var neden olmasinBugün açtığın konu sogusaydi bari,hemen ardından 2. Konunu açmışsın..
Kuzenle de anlasamiyorsn,acaba sorun sende mi?Hep ertelenen, onemsenmeyen kisi gibi hissediyorum. Arkadaslarimi bir yere cagiriyorum hep bir bahane ama baska arkadaslariyla her yere gidiyorlar. Yazmasam akillarina gelmiyorum. Dertlerini saatlerce haftalarca dinliyorum, bana gelince dinleyen yok. Artik iletisimi kese kese arkadassiz kaldim resmen. Benimle arkadas olmak istemediklerini dusunmuyorum cunku insanlari sikan ve arkadas olmaya calisan bir tip degilim. Dusunuyorum acaba silik mi kaliyorum onlarin yaninda, beni cepte gordukleri icin mi onemsemiyorlar. Dogum gunumu bile unuttu cogu.
Erkeklerle görüşüyorlardır .Arkadaslarınız erkek meraklılar ise onları tercih ediyorlardırHep ertelenen, onemsenmeyen kisi gibi hissediyorum. Arkadaslarimi bir yere cagiriyorum hep bir bahane ama baska arkadaslariyla her yere gidiyorlar. Yazmasam akillarina gelmiyorum. Dertlerini saatlerce haftalarca dinliyorum, bana gelince dinleyen yok. Artik iletisimi kese kese arkadassiz kaldim resmen. Benimle arkadas olmak istemediklerini dusunmuyorum cunku insanlari sikan ve arkadas olmaya calisan bir tip degilim. Dusunuyorum acaba silik mi kaliyorum onlarin yaninda, beni cepte gordukleri icin mi onemsemiyorlar. Dogum gunumu bile unuttu cogu.
Evet tam anlamıyla cepte görüyorlar, iletişim kesmenize gerek yok mesafe koyun yeterliHep ertelenen, onemsenmeyen kisi gibi hissediyorum. Arkadaslarimi bir yere cagiriyorum hep bir bahane ama baska arkadaslariyla her yere gidiyorlar. Yazmasam akillarina gelmiyorum. Dertlerini saatlerce haftalarca dinliyorum, bana gelince dinleyen yok. Artik iletisimi kese kese arkadassiz kaldim resmen. Benimle arkadas olmak istemediklerini dusunmuyorum cunku insanlari sikan ve arkadas olmaya calisan bir tip degilim. Dusunuyorum acaba silik mi kaliyorum onlarin yaninda, beni cepte gordukleri icin mi onemsemiyorlar. Dogum gunumu bile unuttu cogu.
Ben ne kutlarım artık ne de beklerim en güzeli bu oluyorBenim de doğum günüm kimse tarafından hatırlanmaz. Doğum günüm kadar değersiz hissettiğim bir gün yok.Bir çözüm de bulamadım kendim için. Kabul etmek lazim herhalde. Ben henüz edemedim.
Bir keresinde hayat koşturmacasından bir arkadaşımınkini unutmuştum. Sitem dolu bir tweet atmıştı. Benimki kutlanmasa sitem etmeden önce derim ki ben kiminkini hatirliyorum. Onun o tweetine cok üzülmüş seneye kutlamıştım. Yıllardır kutluyorum. Biri bile demiyor ki ya pamuk seninki ne zamandi unutmuşum ama seneye unutmayayim. Ama yok.Ben ne kutlarım artık ne de beklerim en güzeli bu oluyor
Bu konu benim de çok kırılgan olduğum hassas bir konu.Benim de doğum günüm kimse tarafından hatırlanmaz. Doğum günüm kadar değersiz hissettiğim bir gün yok.Bir çözüm de bulamadım kendim için. Kabul etmek lazim herhalde. Ben henüz edemedim.
Kırık kalbinden öperim.Bu konu benim de çok kırılgan olduğum hassas bir konu.
Ben de edemedim. Bu sene kırkbir oldu, bir kırk sene daha geçse muhtemelen o psikoloji geçmeyecek.
Doğum günüm geçer, bir hafta sonra aile efradı konuşmaya başlar. Ya senin doğum günün ne zamandı?
Hiçbir zamandı...!
Ağlarım bakKırık kalbinden öperim.
Aynen maalesef değer vermezler ama değer görmek isterler. Tarihi aklında tutamayabilirsin sonuçta bir çok arkadaşın arayıp hatırlamanı istiyor. Böyle bir durumd telefonumun anımsatıcı kısmına, tarihe eklerim hem de küçük not defterime yazarım ki en yakınlarımı unutmam kolay kolay. Ama işte hayat karşındakilere senin gibi birini çıkarmıyorBir keresinde hayat koşturmacasından bir arkadaşımınkini unutmuştum. Sitem dolu bir tweet atmıştı. Benimki kutlanmasa sitem etmeden önce derim ki ben kiminkini hatirliyorum. Onun o tweetine cok üzülmüş seneye kutlamıştım. Yıllardır kutluyorum. Biri bile demiyor ki ya pamuk seninki ne zamandi unutmuşum ama seneye unutmayayim. Ama yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?