neden hep suçlu benim ya

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Taa kucuklugumden beri evlat ayrımı yaptığı için , hep erkek kardeşimle uyuyup beni ittigi için , küçükken soğuk taşlara yatayim hasta olayım da benimle azıcık ilgilensin diye uğraştığım annem hiç değişmedi. Hep evlat ayrımı yaptı.
Bende kafayı duvara çarpa çarpa en sonunda akillandim görüşmemë kararı aldım yaklaşık 1 senedir görüşmedim hiç. Bana mektup yazmış sen aileni disladin diye.. ben kimseyi dislamadim. Onlar beni disladilar hep. Bende kendimi korumak icin dogacak bebegimi huzursuzluktan uzak tutmak icin gorusmedim. Anladım ki bu kadın hayatı boyunca hep beni suçladı ve devam edecek. . Üzüldüm sadece paylaşmak istedim. .

ben bir annenin evlat ayırımı yapabilmesine hala şaşırıyorum.
hepsini sen taşıyosun büyütüyorsun anlayamıyorum
neyse büyük konuşmıcam daha evladım yok.
sen yürüdüğün çizgide devam et.

Haklısın.
Kendi çekirdek ailene, yuvana, bebeğine sarıl.
Mutlu ol.
Annenle de küs kalma ama mesafeli ol bence. Sonra sana bir de vicdan yaptırmasın, seni suçlamasin. Neden mesafelisin derse de sevgi mi gördüm ki senden dersin.

Doğacak bebeğinizi düşünün onun heyecanını yaşamak varken neden bebeğinizi ve kendinizi bu konularla üzüyorsunuz. Hamilelikten dolayı daha bir duygusalsınız hele bebeğiniz bir doğsun duygusallık zirve yapacak hazırlıklı olun :) Boşverin bunları herkes anneliğin hakkını veremiyor siz inşallah bunları yaşayıp gördüğünüz için anneliğinizin hakkını vereceksiniz

İnşallah.

Sen gorusmeyince daha cok ustune gelebilirler. Seni rahatsiz etmeyecek miktarda irtibatta kalmani tavsiye ederdim.

İçimi çok acıttı bu cümleniz.
Çocukluğunuza gidip, sizi kocaman kucaklamak istedim.
O sebeple göze sokmak için işaretledim, varsa böyle anneler okuyup ders alsın.
Eminim çok iyi bir anne olacaksınız, şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim.
Gerisini hiç düşünmeyin...

Evlat ayrımı yapılan ailede büyüyenler kesinlikle çocuklarına ayrım yapmıyor, çok dikkat ediyorlar
Kendi çocuğunuza-çocuklarınıza sarılın

en doğru olanı yapmışsınız. boşverin. siz de anne olacaksınız. en azından nasıl olmamanız gerektiğini artık biliyosunuz.

Anneniz sizi umursamasaydi mektup yazmazdi diye düşünüyorum.
Bir de en son ne oldu da ipleri kopardiniz dertlesmek için biraz detay verin. Bir de Bebeğinizin cinsiyeti erkek mi merak ettim

Anne var birde anne oldugunu sananlar var sizinki ikinci secenektekilerdenmis anne bile olsa mutsuz eden insanlardan uzak durmak en iyisi ama anlamadigim bisey var hep beni sucladi ve devam edecek demisiniz neyle sucluyor sizi?

Anneniz sizi umursamasaydi mektup yazmazdi diye düşünüyorum.
Bir de en son ne oldu da ipleri kopardiniz dertlesmek için biraz detay verin. Bir de Bebeğinizin cinsiyeti erkek mi merak ettim
Kızım olacak inşallah :)
En son ben hamile iken yine eşim il dışında iken beni tek başıma bırakıp kardeşime gitti. Düşük riskimin olduğuna dair 4 ayrı raporum olduğunu bile bile göre göre. Çok kırıldım. Çok. . Mektup yazmasının tek nedeni de kendine iyi süsü vermek . Vicdanını rahatlatmak

Malesef böyle anneler çok en iyisi kendini düşünmek ama yapamıyorsun bazenn

Ne vardı da kardesinize gitti sizi öyle bir başınıza bırakıp? Eşinizin dönmesini bile beklemeden bir de? Haklısınız böyle kötü günümde yanımda olmayan hiç yanımda olmasın diyorsunuz. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun iyi dogumlar:)

Boyle anneler mevcut malesef ,
Akil sagliklari yerinde olmayan toplum icerisinde kaynayip giden kendi hayal dunyasinda yasayan ,cok insan var ,
Zavalli annemde ,annesinden cok cekti ,
15 yasindaki bir bayramini anlatir hep annesi erkek kardeslerine bayramlik almis ,ona almamis ,benim anneannemin vefatina kadar gorduklerim artik bizi isyan ettirmisti ,
annem annesi yuzunen hasta oldu biz hala tedaviye goturuyoruz ,emin olun su an bir cikari olmasa sizi aramazdi ,
Uzak durun umursamayin ,agzinizla kus tutsaniz yaranamazsinz ,akil ve beden sagliginiz yerinde olsunki siz evladiniza faydali olun ,
Cocugunuz icin yasayin ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…