- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Yansıtmam diye düşünüyorum.Anneler nasil evlatlarina böyle davranabilyor? Insanin vicdani nasil elverir? Siz sakin cocugunuza yansitmayin bu durumu
İnşallah.Doğacak bebeğinizi düşünün onun heyecanını yaşamak varken neden bebeğinizi ve kendinizi bu konularla üzüyorsunuz. Hamilelikten dolayı daha bir duygusalsınız hele bebeğiniz bir doğsun duygusallık zirve yapacak hazırlıklı olun :) Boşverin bunları herkes anneliğin hakkını veremiyor siz inşallah bunları yaşayıp gördüğünüz için anneliğinizin hakkını vereceksiniz
İçimi çok acıttı bu cümleniz.Taa kucuklugumden beri evlat ayrımı yaptığı için , hep erkek kardeşimle uyuyup beni ittigi için , küçükken soğuk taşlara yatayim hasta olayım da benimle azıcık ilgilensin diye uğraştığım annem hiç değişmedi. Hep evlat ayrımı yaptı.
Bende kafayı duvara çarpa çarpa en sonunda akillandim görüşmemë kararı aldım yaklaşık 1 senedir görüşmedim hiç. Bana mektup yazmış sen aileni disladin diye.. ben kimseyi dislamadim. Onlar beni disladilar hep. Bende kendimi korumak icin dogacak bebegimi huzursuzluktan uzak tutmak icin gorusmedim. Anladım ki bu kadın hayatı boyunca hep beni suçladı ve devam edecek. . Üzüldüm sadece paylaşmak istedim. .
Taa kucuklugumden beri evlat ayrımı yaptığı için , hep erkek kardeşimle uyuyup beni ittigi için , küçükken soğuk taşlara yatayim hasta olayım da benimle azıcık ilgilensin diye uğraştığım annem hiç değişmedi. Hep evlat ayrımı yaptı.
Bende kafayı duvara çarpa çarpa en sonunda akillandim görüşmemë kararı aldım yaklaşık 1 senedir görüşmedim hiç. Bana mektup yazmış sen aileni disladin diye.. ben kimseyi dislamadim. Onlar beni disladilar hep. Bende kendimi korumak icin dogacak bebegimi huzursuzluktan uzak tutmak icin gorusmedim. Anladım ki bu kadın hayatı boyunca hep beni suçladı ve devam edecek. . Üzüldüm sadece paylaşmak istedim. .
Anne var birde anne oldugunu sananlar var sizinki ikinci secenektekilerdenmis anne bile olsa mutsuz eden insanlardan uzak durmak en iyisi ama anlamadigim bisey var hep beni sucladi ve devam edecek demisiniz neyle sucluyor sizi?Taa kucuklugumden beri evlat ayrımı yaptığı için , hep erkek kardeşimle uyuyup beni ittigi için , küçükken soğuk taşlara yatayim hasta olayım da benimle azıcık ilgilensin diye uğraştığım annem hiç değişmedi. Hep evlat ayrımı yaptı.
Kızım olacak inşallah :)Anneniz sizi umursamasaydi mektup yazmazdi diye düşünüyorum.
Bir de en son ne oldu da ipleri kopardiniz dertlesmek için biraz detay verin. Bir de Bebeğinizin cinsiyeti erkek mi merak ettim
Esinle aran nasil ?Yansıtmam diye düşünüyorum.
Çok şükür iyi.Esinle aran nasil ?
Ne vardı da kardesinize gitti sizi öyle bir başınıza bırakıp? Eşinizin dönmesini bile beklemeden bir de? Haklısınız böyle kötü günümde yanımda olmayan hiç yanımda olmasın diyorsunuz. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun iyi dogumlar:)Kızım olacak inşallah :)
En son ben hamile iken yine eşim il dışında iken beni tek başıma bırakıp kardeşime gitti. Düşük riskimin olduğuna dair 4 ayrı raporum olduğunu bile bile göre göre. Çok kırıldım. Çok. . Mektup yazmasının tek nedeni de kendine iyi süsü vermek . Vicdanını rahatlatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?