neden hep suçlu benim ya

Erkek kardeşime kız bulmamı istiyorlar
Menfaatleri o.

Sizin bebeğiniz olacak ona odaklanın, hamilelik çok güzel bir süreç çok özel. Biliyorum demesi kolay yapması zor ama düşünmeyin bunları. Bebeğinize hazırlıklar yapın, gün sayın. Boşverin sizi suçluyor işte, hala suç bende olabilir mi demiyor. Böyle bir insanla görüşüp de ne yapacaksınız hem de hamile olduğunuzu bile bile üzüyor. Mektubuna cevap bile vermeyin, ulaşamasın size. Allah'a havale edip yolunuza devam edin. Allah analı babalı büyütsün

İlk hamileliğiniz mi? Bu hamileliğinizde mi bıraktı sizi?

Sizde geri mektup yazin ve icinizi dökun belki anlar diye dusundum..

u
Sen de annene mektup yaz, içini dök. Hastalıkların çoğu, sıkıntıları içine atmaktan oluyor. İçinde saklama, yaz gitsin. Ben olsam ben sizi dışlamadım çocukluktan beri siz beni hep dışladınız, şimdi karşılığını görüyorsunuz derdim. Yazarsan hepimize dokunan taşa yatma detayını da mutlaka ekle. Suçlanan değil suçlayan olmak için her türlü hakka sahipsin.

Çok üzüldüm yazdıklarına. Allah bu tip anne olmaktan korusun hepimizi

Hicbirsey değişmez ki
Defalarca söyledim. Asla kendinde bi suç aramiyo

Evet ilk hamileliğim. Bunda bıraktı .

Bir sene olmamıştır o zaman siz görüşmeyeli. En fazla 6-7 ay olmuştur. 1 sene görüşmeseniz çocuğunuz şimdiye doğmuş olurdu.

Kendinizi yıpratmayın. Önemli olan sizin mutluluğunuz. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Baş edemezseniz de iyi bir psikologla görüşürseniz rahatlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…