- 24 Aralık 2014
- 5.292
- 7.080
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
3 yasındaKaç yaşında çocuğunuz?
3 yasındaKaç yaşında?
Esimi de beni de bakicisini da tüketti yani kadin bizi yapamiyorum diyip yari yolda birakacak diye aklim cikiyorÖnceden uzmanlar bu kadar tercih edilmiyorken ya çok zorluk çekiyorlardı ama yapacak bir şey yoktu ya da kendilerine göre çok sallamadan çocuk bu yuvarlanır gider mantığı ile yaklaşıyorlardı. Aslında şuan biz daha şanslıyız yardım alabileceğimiz bir sürü mecra var ve daha bilinçliyiz he bizdeki tek sorun şu dönemde sabrımızın iyice tükenmiş olması o yüzden zamanla bu süreçlerde geçecek yani hep geçti
Ya inanin 2 yas 3 yas dönemlerinde olsa dönemsel der gecerim ama dogdugu andan beri hep problemli her atak dönemini dibine kadar yasadık keza sendromlari da öyle gercekten tükendim,tükendik eşim de benim gibi bazen bakicidan 1 saat gec alıyoruz kafa dinlemek icin. O sessizlikte baska cift olsa seks yapar ne bileyim kahve icer cay icer film izler biz karanlıkta hic konusmadan sakince geciriyoruz o bir saati beynimiz uyusuyor ziraİnatlaşma, kendi bildiğini okuma malesef 3 yaş çocuklarında çok sık görülebiliyor. İnanın sadece bu sorunu yaşayan siz değilsinizdir pek çok yaşayan arkadaşta bu konuya yazacaktır.
Ya bu konuda evet icim rahat cünkü elestirmiyor cocugun derdini annem ya da kv duysa cünkü aman bir cocuk bakamıyorsunuz biz bilmem kac tane büyüttük bez yıkadık evi cevirdik vs vs ama ben de calisan bir anneyim kimse anlamiyor.Cocuga bqgirmamak icin kac defa saclarimi yoldum kac defa banyoda gizli gizli agladım is yapmakla kafa yorgunlugunu bir tutuyorlarBence çocuk yetiştirmek çok zor.
Çok büyük emek istiyor.
Kendi adıma yetersiz olduğum çok yer var. Hep yüreğimin sesini dinliyorum. Uzman desteği alınca en azından bilimsel bir yol öğrenmiş oluyorum.
Bir de ben genelde yalnızım,beni eleştirmeden yol gösteren biri olması beni mutlu ediyor.
Kendimizi övmek icin demiyorum ama gercekten her yedigine ictigine her tepkimize dikkat ediyoruz şunu söyle yapalim bu haftayi bos gecirmeyelim ne kadar verimli oluruz.Her evlilikte oldugu gibi tartismalarimiz oluyor onu bile cocuk duymasin etkilenmesin diye mesajlasarak yapiyoruz.Ne katabiliriz ne katsak kâr diyoruz bu kadar düsünürken olumsuz dönüs almak cok can sıkıcıO da böyle kalmayacak. Uzman desteği ile ilerlerken sonuç alıyorsan uzun süre destek alın hemen bırakmayın terapiyi. Biraz büyüsün anlama çağında anlatmaya çalışırsın. Çok zor biliyorum Allah yardımcın olsun. Evlatla imtihan kolay değil. Ama emek veriyorsun her adımda. Ben uzman desteği almaya çalışan sorunları böyle çözen bir ana baba profili görüyorum burada. Ve sonuç alacağınıza inanıyorum.
Insallah bir arkadasin cocugu da öyleymis dürtüsellik var demisler ergoterapi almaya baslamıs acaba diyorum öyle bir durum mu ama öyle olsa terapist farkederdi herhaldeBazı çocuklar sorunlu oluyor maalesef baştan sona Allah sabır versin büyüdükçe tedavi oldukça düzelecek deyip sabredin.
Hic abartmiyorum bu sabah doktoru tekrar kontrole cagirdi disarıda sis var soguk o sogukta montsuz gidecegim diye tutturdu dediginiz gibi sen gelme biz gidiyoruz dedik asla islemiyor yarım saat kendi kaldi odada da yine giymediİnat vs için uzmana götürmem şahsen. Giyinmiyor mu,okey çıplak kal o zaman diye kestirip atıyordum. Bir yere gitmek mi istemiyor,ısrarla giderdim. İçeri mi girmiyor,sen bilirsin kal kapının önünde derdim. Canın ağlamak mı istiyor,okey ağla o zaman deyip ilgimi keserim. Tüm hayatımı ona göre şekillendirmedim. Bir şeyi güzelce anlatırım,anlamıyorsa kestirir atarım,neyi uygun görüyorsam onu yapardım ben. Alerjisi için,gerçekten gereken durumlar için uzman desteğine varım ama ota çöpe uzmana gitmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?