Neden hergün rüyama giriyor :(

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Merhabalar.
5 yıllık bir ilişki, nişan olayları falan ve başkasına aşık olduğu için terkedilme.
Bitti gitti. Üzüldüm bunalıma girdim. En dibi gördüm ama toparlandim çok şükür.
2 aydır nisanliyim. Çok şükür çok mutluyum. Iyi ki bitmis iyi ki şimdiki nisanlim karşıma çıkmış diyorum.
Ama eski nisanlim aklima gelmezken unuttum ina karsi ne bur nefretim nede sevgim var notr duygular.
Uyurken güzel günleri, düğünümü, onunla gecireceğim mutlu günleri düşünüp uyurken neden eskisi hergün ama hergün hiç aksatmadan rüyama girer.
Artık kendimi kötü hissediyorum. Sizce neden oluyor. Bazen kendimi nisanlima karşı suçlu bile hissediyorum. :(

Merhabalar.
5 yıllık bir ilişki, nişan olayları falan ve başkasına aşık olduğu için terkedilme.
2 aydır nisanliyim. Çok şükür çok mutluyum. Iyi ki bitmis iyi ki şimdiki nisanlim karşıma çıkmış diyorum.
Ama eski nisanlim aklima gelmezken unuttum ina karsi ne bur nefretim nede sevgim var notr duygular.
Uyurken güzel günleri, düğünümü, onunla gecireceğim mutlu günleri düşünüp uyurken neden eskisi hergün ama hergün hiç aksatmadan rüyama girer.
Artık kendimi kötü hissediyorum. Sizce neden oluyor. Bazen kendimi nisanlima karşı suçlu bile hissediyorum. :KK43:

cunku gercekte unutamadın.hasır altı ettın duygularını.yarım klan sozlerın ruyalarına yansıyor..aslında sen onu unutamadın.hayır unuttum desende yasattıklarını unutamadın ve bılıncaltı cok akıllı bır sıstem..dogruları gosterır

Normal rüyanıza girmesi sonuçta 5 sene uzun bir süre az değil
Zaman herşeyin ilacıdır zamanla rüyanıza da girmez

Hayata giren insanlar asla unutulmuyor sadece hisler azalıyor zamanla, kayboluyor sonunda da. Üstelik bu kişi sizin özgüveninizi kırmış, yaralamış. İnsan aldatıldığında kendisini korkunç hissediyor, yetersiz, çirkin vs. bir sürü şey. Bu hisler kolay kolay unutulacak şeyler değil. İlla aşk olması gerekmiyor arada rüyada görmek için. Üstelik çok uzun bir süre güvenmişsiniz, hayatınızı paylaşmışsınız. Çok büyük bir yıkım yaşamışsınız. Onunla yaşayacağınız şeyleri bir başkasıyla yaşarken anılarınızın depreşmesi normal. Başedemeyeceğinizi düşündüğünüz noktada yardım alabilirsiniz.

bilinçaltına müdahale edemeyiz ki. olabilir böle şeyler. siz şartlamayın kendinizi. illa ki bi gün bitecek bi durum da.

Kanayan yananı kapatmak için şimdiki nişanlını bant olarak kullanmış olabilir misin :(((
farkında değilsindir belki bunun
Yolun açık olsun inşallah

Kanayan yananı kapatmak için şimdiki nişanlını bant olarak kullanmış olabilir misin :KK43:((
farkında değilsindir belki bunun
Yolun açık olsun inşallah

Bu kötülüğü karşımdaki kişiye asla yapamam. Böyle bişey dusunseydim emin coktan başka biriyle evlenmistim.bile firsatlar gecti elime çünkü

Baya da olmuş aslında ama belki nişanlılık dönemi benzer şeyler yaşandığı için farkında olmadan aklınıza geliyordur ordan da rüyanıza. Sonuçta rüya bu neler neler görüyoruz ay yine onu gördüm diye kafanıza takmayın zamanla geçer inş.

Canım o bilinçaltıyla alakalı bir durum. Kendini suçlu hissetme, kafana da takma. Bu durumdan da kimseye söz etme yargılar, yanlış anlarlar. Zamanla geçer üzülme. Sen kendini görmemek için şartlasan da bilinçaltın sana oyun oynuyor. Dediğim gibi geçer yakında... Nişanlınla güzel günler yaşarsın inş :dua:

nişanlandınız ayrıldınız iki yıl sonra birini buldunuz tekrar nişanlandınız.çok şanslı bir insansın.bence eskiyi unut

Baya da olmuş aslında ama belki nişanlılık dönemi benzer şeyler yaşandığı için farkında olmadan aklınıza geliyordur ordan da rüyanıza. Sonuçta rüya bu neler neler görüyoruz ay yine onu gördüm diye kafanıza takmayın zamanla geçer inş.

Teşekkür ederim inş geçer :(

Canım o bilinçaltıyla alakalı bir durum. Kendini suçlu hissetme, kafana da takma. Bu durumdan da kimseye söz etme yargılar, yanlış anlarlar. Zamanla geçer üzülme. Sen kendini görmemek için şartlasan da bilinçaltın sana oyun oynuyor. Dediğim gibi geçer yakında... Nişanlınla güzel günler yaşarsın inş :dua:

Nisanlimla aynı sehirde degiliz hergün ruyamda görüyorum seni sen beni neden hic gormuyosun yoksa beni ozlemedin mi falan diye sakalasir benimle, o beni görürken ben başkasını görüyorum. Ins dediginiz gibi gecer bir an önce

nişanlandınız ayrıldınız iki yıl sonra birini buldunuz tekrar nişanlandınız.çok şanslı bir insansın.bence eskiyi unut

Teşekkür ederim. Unuttum aslında. Ona dair hic bişey hatırlamıyorum bile okadar derinlwre gommusum onu

Nisanlimla aynı sehirde degiliz hergün ruyamda görüyorum seni sen beni neden hic gormuyosun yoksa beni ozlemedin mi falan diye sakalasir benimle, o beni görürken ben başkasını görüyorum. Ins dediginiz gibi gecer bir an önce
Ama bu adı üstünde rüya canım istem dışı olan bir durum. Senin bu durumda yapabileceğin bir şey yok ki...

Merhabalar.
Artık kendimi kötü hissediyorum. Sizce neden oluyor. Bazen kendimi nisanlima karşı suçlu bile hissediyorum. :KK43:
bilinç altı

Back
X