Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyordu vasfiye teyze:herkesin hayati berbattir yeter ki doğru yerden bakmayi bil
Neden herkes mutlu demek bana bencılce gelıyor siz mutluyken de onlar belki bi yakınını kaybetti bi acısı oldu nerden bılceksınız umrunuzda mıydı değildi herkesinde umrumda olmaz. Buarada beceriksiz değilim demıssınız ama beceriksiz insanlar da sevılır.
Birde eşinizle sorunlarınız varsa kendısıyle konusun memnun değilseniz.
[/QUOTE
haketmeyen insanlarin mutlu olmasi zoruma gidiyor diyelim yani tandiigim insanlar yoksa disarda gülen cift el ele cift görünce bundan mutluluk payi cikarmadim kendime konu baslilgini yanlsi acmis olabilirim tabiki insanlari icinde ne olur ne biter bilemeyiu ama kendimce ben haketmedugimi düsündüm yasadiklarimi sitem ettim bi nevi
Böyle bir hayatı olacağını bilseydi evlenmez di belki?Neden evlendiniz peki boyle biriyle?
Eşinle bu konuyu konuşmayı dene bence. İletişim olmazsa sorun hiç bir zaman çözülemezki. Ondan beklentilerini söylersin,O da söylemek istedikleri varsa söyler. Bence en büyük problem iletişimsizlik.
Herkes kendi evliliğine bakmalı . Başkası mutluysa mutlu olmanın yolunu bulmuştur ..
Sizde neden mutsuz olduğunuzun nedenini bulun sonrada çözüm için uğraşın ..
Bakmayın kimsenin evliliğine siz kendi evliliginize bakın .. Ben bir kadın neyi isterse onu başaracağına inanıyorum .
Neden dort dortluk olmayi birakmiyorsun? Simdiye kadsr yaptiklarin gorulmemis. O zaman yapma. Onlara harcayacagin vakti kendine harca. Kendini mutlu et. Kocanin seni mutlu etmesini bekleme. Sen nasil mutlu olacaksan onlari yap. Gez, toz, kitap oku, arkadaslarinla bulus. Adami hayatinin merkezinden cikar. O merkeze kendini koy. Sen degisirsen dunya degisir.
haketmeyen insanlarin mutlu olmasi zoruma gidiyor diyelim yani tandiigim insanlar yoksa disarda gülen cift el ele cift görünce bundan mutluluk payi cikarmadim kendime konu baslilgini yanlsi acmis olabilirim tabiki insanlari icinde ne olur ne biter bilemeyiu ama kendimce ben haketmedugimi düsündüm yasadiklarimi sitem ettim bi nevi
fatma su bu önemli degil ben tanidigim ve haketmedugini düsündügüm insanlar icin kendimi kiyasladim o yüzden böyle konu actim belki basligi yanlis acip yanlis algi yaratmis olabilirim mesela tanidik sunun sunun kizi söylüyor anlatiyor hayatini evliligini insan imreniyoe diyorku neden ya neden benim hayatim byöle degil bwnim esim böyle degil diye düsünyor üzülyor o kiz kadar olamadimmi neyi eksik yaptim dyiorum insanlarda distan biliyoe tanidiklar az cok esimi bana layikim olarak görmyorlar onu demek istedim tabikide yabnaci gördügüm insanin icini hayatini bilememki belki daha büyük sorunlari var ben tandigim camiadan bahsediyorumBir de başkalari mutsuz olsa ne olacak ki mesela? Tamam kimisi de mutlu degildir ve mutluymuş gibi gosteriyordur ama fatma mutsuz, fatmanin kocasi onunla ilgilenmiyor ohh yalniz degilim diyip mutlu mu oluyorlar anlamiyorum yani mutsuzluğa yandaş bulunca daha cekilebilir oluyor demek ki bazilari icin.
Ben mutsuzsam, aa nasilsa fatmanin da kocasi ilgisizmiş diye mutlu olamazdim, ilgisizlik beni mutsuz etmeye devam ederdi.![]()
Evet cabaliyorum cabalamiyor degilim siz farkli düsünüyor olabilirsiniz karariniz saygi duyarim.İnsanların neyi hak edip neyi hak etmedikleri konusunda karar mercii siz değilsiniz.
Diğer taraftan bakarsanız, belki başkasına göre de siz mutlu olmayı hak etmiyorsunuz ve bu yüzden mutlu değilsiniz. Belki "hak ettiğini yaşıyor" diyenler vardır.
O yüzden insanların neyi hak ettikleri ve ne yaşadıklarıyla ilgilenmek yerine kendi mutsuzluğunuzla ilgilenin.
Kendi mutsuzluk kaynağınızı arayın ve onu çözmeye çalışın.
Merhaba,Merhaba arkadaslar gece gece canim sikildi dertlesmek konu acmak istedim konu basliligindan da anlasildigi üzere cevrmdeki tanidiklarim evliliklerinde hep mutlu kocalari agizlarinin icine bakiyor resmen öyle ne dese onu yapiyorlar esleri cok kiymetli kirmiyorlar ne güzel cok imreniyorum evliliginde öyle olmasi gerek zaten kiskanmiyorum ama iste insanda kendi esinden görmeyince zoruma gidiyor esime kiziyorum benim kocam ilgisiz alakasiz o daöyle olsun istiyorumki halimi hatrimi sorsun güleryüz istiyorum farkli olalim evde ben bunlari haketmedugumi düsünüyürum cok tartisiyoruz olur olmadik sebeplerden kalbini cok kiriyor. becriksiz bi insanda degilim dört dörtlük yapmaya calisirum evet bazi dertleri görünce sükrediyorum benim derdimde dertmiki diyorum canim cok sikiliyor morlaim col bozuk bi aikil verin![]()
bak hala mutluluğu haketmeyen yazıyorsun. kimin neyi hakedip etmediğine sen karar veremezsin. sen bu bakış açısıyla kocan düzgün davransada mutlu olamazsın. çünkü birilerinin bir şeyleri haketmediğine takmışsın kafayı. sürekli bir yarış halindesin. yazık nasıl bir düşünme biçimi bu.fatma su bu önemli degil ben tanidigim ve haketmedugini düsündügüm insanlar icin kendimi kiyasladim o yüzden böyle konu actim belki basligi yanlis acip yanlis algi yaratmis olabilirim mesela tanidik sunun sunun kizi söylüyor anlatiyor hayatini evliligini insan imreniyoe diyorku neden ya neden benim hayatim byöle degil bwnim esim böyle degil diye düsünyor üzülyor o kiz kadar olamadimmi neyi eksik yaptim dyiorum insanlarda distan biliyoe tanidiklar az cok esimi bana layikim olarak görmyorlar onu demek istedim tabikide yabnaci gördügüm insanin icini hayatini bilememki belki daha büyük sorunlari var ben tandigim camiadan bahsediyorum
Hanimefendi ben bosanmis bir kadinim. 48 yasindayim. Senin yaptiklarini yaptim. Olmadi. 4 dortluk olmak evliligi yurutmuyor. Bunu sonradan anladim. Kendini ihmal ediyorsun. Sen kendine deger vermezsen adam neden sana deger versin ki? Neyse siz beni anlamadiniz. Boyle devam edin. Duzelir diye umut edin durun. Olmadi bir de ustune cocuk yapin duzelir diye...unutmayin asiri fedakar olanlar hep kaybediyor, ben fedakar olup da kiymeti bilineni hic gormedim. Oysa hayir demeyi ogrenseydiniz, sizin de bir durusunuz olsaydi, cabayi sadece siz gostermeseydiniz, size bir adim gelene gidip gelmeyene gitmeseydiniz bazi seyler farkli olanilirdi. En azindan kendi degerinizi bilirdiniz. Oysa siz degerinizi bilmezken esiniz nereden bilsin. Neyse belki birgun anlarsinjz beni cunku ben de anlamiyordum o zamanlar.ay keske dediginiz gibi olsa valla dünyada mutsuz insan klamaz dediginiz gubi olmuyor iste keske bende isterim ama ordan baktigunuzda evlilik öyle yürümüyor ben cikip gezsem tozsam evlilik kalmaz ortada ha ya bosanican kendi hayatina bakican diceksiniz zaten bosanmayi isteseydim buraya konu acmazdim belki fikir alip bi nebze can sikintim gitmezdi bekara kari bosamak kolay tabi