• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden herkes mutsuz??

Çünkü herkes çok fazla beklentili. Ben kılımı kıpırdatmayayım her şey hallolsun kafasında.
Bir şey istiyorsan o şekilde olmalısın ve olması için emek vermelisin.

Hani ben seninle mutsuzluğa da varım diye bir söz var ya. İşte mutsuzluk gördü mü kimse çözmek için elini taşın altına koymuyor. Kaçıyor yada çok büyük beklentilere giriyor. Ya en basitinden sen gülsen karşıdaki de sana güler be kardeşim...

Herkes kendi sınırını çizip kimse kimsenin sınırını zorlamazsa bence evlilik güzel..Yani önemli olan nokta idare etmek, bence her iki taraf içinde geçerli. Benim evliliğimde çok şükür iyiyiz eşimle tek anlaşamadığımız konu temizlik başka bi sıkıntı yok çok şükür.

Ben o insanların da çok mutluluğuna inanmıyorum sahte pozlar..
Kendimi tatlıya verdim :KK43:

Bunlara inanmayanlar, sahte olduğunu düşünenler hep mutsuz insanlar biliyor musun?
Ben hiçbir mutlu aile tablosuna "ay bak bak aslında ne kadar mutsuzlar, gösteriş yapıyorlar, sahte insanlar" demedim mesela.

Herkes mutlu etmek istemiyor mutlu olmak istediği için

Neden evlenenler mutsuz ben de dahil neden karşımızdakini tanıyamadığımızı ya da sonradan değiştini düşünüyoruz?
Buraya açılan konular çoğu evliyim nişanlıyım mutsuzum yazılıyor :KK43: :KK43:
Mutsuzlugun medeni hal ile alakasi yok ki ben bekarim bende mutsuzum

Ama insanlarin bekarken evlilige cok fazla anlam yukledigini fazla beklenti icinde olduklarini o yuzdende fazla hayal kirikligina ugradigi dusuncesindeyim

Face ve instagrama bak canim herkes cokk mutlu .Cicekler boccekler havada ucusuyor.Bi de herkes cok guzel ve yakisikli ya diyorum ben acaba bazka bi gezegende mi yasiyorum.

Evlilikt en cok kim cabalarsa diğeri onun sırtına daha çok biniyor çünkü. Erkek çalışıyor diye evde oturan kadın kıyamazsa eşine erkek sabah iş akşam evde yatıştan başka işe yaramıyor. Çocuk, çocuğun dersleri, çocuğun diğer sıkıntıları,hastalığı, faturalar, temizlik, alışveriş, yemek erkeğin ailesine hürmette kusur etmemek vs gibi bir dolu yükü var. Birde çalışıyor ise kadın ve adamın annesi ev hanımı ise kadın hem işte erkek gibi çalışıyor hemde evde hanımlık annelik vs yapıyor. Erkek mi? Tabiki yine akşam işten gelince kanepede yerini kapıyor. Yani bunu normal bulan ne alaka ise ataerkil iz diyen boyun eğmeyi alışkanlık haline getiren kadınlar mutlu. Ama hop noluyoruz sende bir işin ucundan tut dersen mutsuz olursun.

Her halükarda kadın mutsuz oluyor. Erkek nasılmı mutsuz oluyor mutsuz ettiği kadın etrafına mutluluk saçamadığı için oda mutsuz oluyor. Peki hata kimde erkeğe göre yine kadında. Çünkü kadın güler yüzlü değil. Tahamülü yok bağırıp çağırıyor. Rabbimin bildiği birşey varki kas gücü olarak bu erkeklerden daha zayıfız aksi takdirde şu anki siddet gören kadın istatistiği erkeklerde 100 e katlanırdı. Boşanma davasını en çok açan taraf kadın çünkü tek yapabileceği şey bu oluyor. Erkek oyle mi höt diyor kadını pısırıklaştırıp aynı tas aynı hamam devam ediyor.

Ve erkekler sağlam duruşlu, kendinden emin, güçlü, hakkını savunmayı bilen kadın seviyor evlenmek istiyor ama günün birinde hakkını yemek isteyecekleri bu kadının kendisine de isyan bayrağı çekeceğini farletmiyor. Seyreyle sonra evdeki cümbüşü

"Bir derdim var" bölümü olduğu için malum, dertliler konu açıyor buraya :) Sosyal medyada "kocişim ve bebişim kalpkalpkalp" temalı hesaplar yığınla var.

Kk ya bakarak bu yorumu yapıyorsan bu sonucu çıkarman normal.Dert anlatılıyor çünkü,uyumlu çiftler de var.Tartışma vs her ailede vardır ama sürekli mutsuzluk,tartışma hali varsa o Zaman problem var demektir.

Yani ben anlayamıyorum,neden mutsuzluğa bu kadar anlayissiz yaklaşıyoruz.. İnsanız yani mutlu da olacağız,mutsuzda...Bunu soran konu sahibi arkadaşım insanlar hiç mutlu olmuyor mu sanıyorsunuz??

Bende evlendim ayrıldım ama ayrildigima göbek attım çok mutlu ayrıldım.
Fakat gel gör ki şimdi de üzülüyorum bi gün benimde karşıma adam gibi biri cikacakmi diyorum sevmek sevilmek istiyo insan.
Ama evlenince işler değişiyor. İnsanları taniyamiyoruz sanırım :(

Evlilik kolay gozuksede aslinda cok zor birseydir.. sorumluluk gerektiren birsey.. herkes mutlu olur Insallah.. banada dua edin, ikinci evliligim yaklasiyor..

Çünkü insanlar doyumsuz gerek erkek gerek kadın hep fazlasını istiyoruz hayattan bu yüzden mutsuzuz. Yani evliliktede istediğin kadar iyi ol istediğin kadar iyi olsun. İlla gözümüzde birşeyler eksik kalıyor. Galiba mutsuz olmak için çabalıyoruz gibi :işsiz:

Çok şükür allahıma evliliğimde mutluyum.Elbette eşimle her konuda aynı şeyleri düşünmüyoruz.Ama orta yolu buluyoruz.Bence sorun insanlar birbirlerini tanımadan evleniyorlar.Ayrıca malesef ülkemizde ayyy bu kız evde kaldı baskısından çogu kişi eli yüzü düzgün ee işide iyiydi evlendim diyor.Burda bu yazdıgımın çok örneği var.İşte kriter sadece bu olursa mutsuz olmak kaçınılmaz son oluyor çoğu zaman.

Bana bağırdı olsun seviyoruz birbirimizi..
Bana kufretti olsun seviyor beni..
Annesi çok fena olsun çok seviyorum onu..
Ailem onay vermiyor olsun seviyor beni..
Bana saygısı yok olsun seviyorum onu..
Hiç konuşamiyoruz olsun çok seviyor beni..
Annesine asiri düşkün.. olsun....
Başkasına bakıyor.. olsun..
İşi yok ama ya olsun....
Olmuyor ama olsun yaaa seviyorum...

Bunlar Olmasın..
sevmek tek sebep olmasın..
Uyum gecim saygı bağlılık da olsun..
O zaman mutsuz evlilik zor..

Tabiki benim görüşüm bu..

E formun adi ortada bir derdim var. Simdi ben buraya evliyim mutluyum ne yapayim kizlar yazsam taslarlar beni :))) soruna cevap olur mu bilmem ama evliyim mutluyum cevremde de oyle cok yok evli olupta mutsuz olan yok. Isteyen herkese nasip olsun diyeyim.

Mutluluk icinizde diye bi muhabbet var ya. Hah dogru o iste.
Ne zaman ki esimden beklentilerimi sifira yaklastirdim kendi ozume dondum. O zaman mutlu oldum.

Back
X