• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden herkes mutsuz??

Nasıl oldu biraz anlatirmisiniz bize de iyi gelir belki :) çok umutsuzum bu günlerde
Pat diye cikiyor karsina iste, farkinda bile olmuyorsun, ama hissediyorsun ben bu adamla evlenirim diyorsun.. ne bilim benim iliskim iyi gitsede, mutlu olsamda, korkuyorum yinede.. bende umutsuzum bu evlilik konusunda.. konu evlilige gelince durakliyorum, surekli uzatiyorum.. zor ya helede ikinci evlilik 50 kere dusunsende isin icinden cikamiyorsun.. acaba dogru bir evlilikmi ? Acaba yine mutsuz olurmuyum ? Sevgilime yansitmiyorum bunlari tabikide..

Pat diye cikiyor karsina iste, farkinda bile olmuyorsun, ama hissediyorsun ben bu adamla evlenirim diyorsun.. ne bilim benim iliskim iyi gitsede, mutlu olsamda, korkuyorum yinede.. bende umutsuzum bu evlilik konusunda.. konu evlilige gelince durakliyorum, surekli uzatiyorum.. zor ya helede ikinci evlilik 50 kere dusunsende isin icinden cikamiyorsun.. acaba dogru bir evlilikmi ? Acaba yine mutsuz olurmuyum ? Sevgilime yansitmiyorum bunlari tabikide..
Canim inşallah çok güzel olur herşey.
İnş benimde pat diye çıkar karşıma ama nerdeee sanki ölene dek yalnız kalacakmis gibi hissediyorum.
Sevgilin daha önce evlenmismi?
Hersey yolundaysa eğer çok takıntı yapma iyice tanımaya çalış.
Gerisi Allaha kalmış sen elinden geleni YaP da.
Ben olsam bende böyle olurdum..
İnş çok mutlu olursunuz :)

Ben o insanların da çok mutluluğuna inanmıyorum sahte pozlar..
Kendimi tatlıya verdim :KK43:

Sorun insanlarda degil de sizde olabilir mi? Mutlu gorunen insanlarin bile mutsuz olduguna ikna oldugunuza gore. Bir uzmana gorunun derim.

Acaba esimle olan fotograflarima da birileri bakip "kesin cok mutsuzlar" diyor mudur... :işsiz:

Neden evlenenler mutsuz ben de dahil neden karşımızdakini tanıyamadığımızı ya da sonradan değiştini düşünüyoruz?
Buraya açılan konular çoğu evliyim nişanlıyım mutsuzum yazılıyor :KK43: :KK43:
Bakış açısı , yani nerden baktığınla doğru orantili. Bardağın boş tarafına odaklanıp, dolu olan kısmıyla ilgilenmezsen ihtiyaçların artar. .. mesela "eşim beni seviyor AMA? " ama yok eşim beni seviyor . Erkekler detay sevmez ,gerçi bende sevmem :) net ol ,onun da net olduğunu görürsün. Kavgalar genelde detaylara takılıp kalmaktan çıkar .detay seviyorsan da belli etme . Esinle otur sıkıntılarını kısa ve öz paylaş (eğer uzayınca kavga ediyorsanız, yoksa banane sabaha kadar konuşun :) bide çözüm odaklı ol , sonra alırsın intikamını (varsa tabi :D )

Bdv ye bakiyorum herkes mutsuz sosyal medyaya bakiyotm herkes cok sosyal,agzi kulaklarinda,esler deli divane asik vs. Vs.
Mutlulugun tanimi bile kisiye gore degisir.bana gore mutluluk duzendir.
Beklentiye gore degisir.hastaya sorsak saglik der,borcluya sorsak para der,bekara sorsak evlilik der yani hep bir seyler eksiktir zaten biraz da dolu tarftan bakarsak mutlu oluruz belkk

Herkes mutsuz mu? Herkes derken?
Sizce suan dunyanin her metrekaresindeki insan mutsuz mudur?
Mutlu insanlarda var. Mutlu olup ertesi gun veya bir saat sonra mutsuz olanda.
Mutsuzluk icinde bogulurken tekrar mutlulugu yakalayanlarda. Boyle uzar gider.. Siz kendi kalbinize ozunuze donun baki olan mutlulugu yakalayin :) mutlulugu disarda arayan bir insana veya esyalara baglayanin mutlulugu zaten bi gelir bi gider..

Neden evlenenler mutsuz ben de dahil neden karşımızdakini tanıyamadığımızı ya da sonradan değiştini düşünüyoruz?
Buraya açılan konular çoğu evliyim nişanlıyım mutsuzum yazılıyor :KK43: :KK43:

genel anlamda mutluyum,tartisma tabi ki yasiyoruz ama birbirimize fiziken ruhen zarar vermeden

Bir kaç tesbitim var bu konuda
1.erken yapilan evlilikler
2.aceleye getirilen evlilikler
3.bir tarafin istenmedigi durumlar
4.cok fazla mudahaleci aileler
5.sorumsuz eş,calismayan es
6.asiri kiskanc eş

Mutsuzluk nedeni bence bunlar,bunlardan kaynaklanan problemler , kisiyi ne kadar cok tanimak istesekte ev ortami evlilik hayati cok farkli allah iyileri cikarsin karsimiza

İnsanlar mutsuz sanacak diye sosyal medyaya fotoğraf koymayacak değiliz!:KK37:
Mutluyuz çok şükür.:KK36:
Allahım herkesi çok mutlu etsin inşallah.:KK28:

Bunlara inanmayanlar, sahte olduğunu düşünenler hep mutsuz insanlar biliyor musun?
Ben hiçbir mutlu aile tablosuna "ay bak bak aslında ne kadar mutsuzlar, gösteriş yapıyorlar, sahte insanlar" demedim mesela.

Aynen bende bu kafayı anlamıyorum tamam sosyal medya da mutluluk naraları atmıyoruz ama artık eşimizle fotoğraf koymaya da çekinir olduk mutsuz sanacaklar diye resmen sahte yaftası yapıştırılıyor:süslü: sürekli koymam ama arada koyarım yani ne yapalım insanların iç dünyasındaki huzursuzluk sebebiyle sessiz sessiz mi takılalım:KK48: Hiçte koyanlara sahte demiyorum mutlu insanlarla daha da mutlu oluyorum ben mesela:KK68:

Amin Rabbim herkesi mutlu huzurlu etsin :KK200:

Konu sahibi genelleme yapmamalısın burası derdim bölümü ben çok mutluyum diye konu mu olur :işsiz:

mutlu olanın burda işi ne allasen :D

genel olarak mutluyuz biz ama bazen bazı anlaşmazlıklarımızla ilgili konu açmışlığım vardır zaman zaman. bu beni genel olarak mutsuz kılmıyor ki evlilikte. beklentileri fazla büyütmeden, karşındakini sırf o olduğu için seversen ve bu karşılıklıysa mutsuz olmak için sebep kalmıyor.

Cunku sevmedigi biriyle evli olmak insani mutsuz ediyor. Sevmiyorsun ama beraber yasiyorsun, daha da acisi beraber yatiyorsun, hatta daha da acisi bu sevmedigin adam cocugunun babasi, daha nasil mutlu olabilir ki insan?

Genellemeyelim bence.
Çok şükür ben çok mutluyum hayatımdan da evliliğimden de ve en yakın arkadaşlarımın da pek çoğu evliliğinden memnun ve mutlu.
Mutsuzlar da var elbet ama her evlilik mutsuz değil. İyi ki evlendim diyen de çok.

Back
X