• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden herkes mutsuz??

Neden evlenenler mutsuz ben de dahil neden karşımızdakini tanıyamadığımızı ya da sonradan değiştini düşünüyoruz?
Buraya açılan konular çoğu evliyim nişanlıyım mutsuzum yazılıyor :KK43: :KK43:
Herkes mutsuz değil. Mutsuz olanlar konu açıyor . Allah nazardan saklasın çok mutluyum ama şimdi kalkıp da bir derdim var bölümüne çok mutluyum diye konu mu acayim. Ha bu arada sırf evlenebilmek için evlenenler, evlilikten beklentisi ortak geçim değil de ben bir yere yamanayım olanlar, evlenince kendi kişiliğini kaybetmesi gerektiğini düşünenler, kocasının evlendi diye ailesinden vazgeçmesi gerektiğini sananlar ya da tam tersi kocasının henüz bir aile kurmaya hazır olmadığını anlayamayıp ana kuzularıyla evlenenler, evliliği bir çıkar meselesi olarak görenler, evlenirken sanki eşin ailesi size birşeyler yapmaya bakmaya mecbur gibi davrananlar, kimseyle flört etmeden ilk bulduguyla evlenenler, aşkı herşey zannedenler, parayı herşey zannedenler, henüz kendi birey olamadan, ayaklarının üzerinde duramadan bir de aile kurmaya kalkanlar, kendini masal prensesi sananlar, evlenir evlenmez yavrulaysalar vs. Vs. Mutsuz. Yani evlenmemiş olanlara tavsiyem evliliği amaç olarak görmeyin. Önce bir sen olmayı başar sonra siz de olunur.

Evrimsel sürecimize asla karşı koyamıyor,en korkanımız bile evleniyoruz :)

Öyle. evrimsel süreç, tabiyat bir yana...
Hayat ve toplum diğer yana.
Evlenmeyi ve evliliği fazla önemsememek gerek galiba.

Başka kültürlerde evlenmek meselâ yok veya bizim tanımladığımız gibi bir kurum değil...
Demek istediğim yıllarca mutsuz mutsuz çekeceğim dert değil.

Her konuda tatmin edilcen etcen.. cok zor .. heleki bizim turk milletinde evlenince bi damatla mi evleniyon? Anasi danasi.. bi daha evlenirsem bi italyanla filsn evlencem.. hem yakisiklilar hemde yapariz makarnayi pizzayi yer yer siseriz ne diyelim :)

15 kilo aldim...
İtalyan herif pişirip pişirip yedirtiyo....
Bence japon en iyisi, hem saygili hem yemekleri sağlıklı.

Kv, kp, icik cicik italyanlarda bizden beter :)

15 kilo aldim...
İtalyan herif pişirip pişirip yedirtiyo....
Bence japon en iyisi, hem saygili hem yemekleri sağlıklı.

Kv, kp, icik cicik italyanlarda bizden beter :)
Seninki italyandi dimi :) hahaha valla onlarda daha mi
Kotu kv kp durumlari? Yagmurdan kacip doluya tutulmayimda:)

Iide italyanlarin gene hamuru var yeriz severiz ekmek arasi ekmegi bile affetmeyiz.. ama japon mutfagi bana uymaz.. canli ahtapotlar filan :) hem zevkimede hitap etmiyolar tip olarak :)

Cunku bazi insanlar yetinmeyi bilmiyor ve sukretmeyi de daha cok ilgi istiyor mesela. Evli degilim Ama bende cogu konulari okuyorum ve diyorum bazen Hep Baska taraf da Ariyoruz sucluyu az biraz kendimize baksak. Tabiki “ben hakliyim” esim haksiz tabirler var. Biraz da onyargisiz baksak Olaya ve kendimize baksak: gercek duygularin ne onyargisiz konus karsindakiyle ve ben ne istiyorum...

Seninki italyandi dimi :) hahaha valla onlarda daha mi
Kotu kv kp durumlari? Yagmurdan kacip doluya tutulmayimda:)

Iide italyanlarin gene hamuru var yeriz severiz ekmek arasi ekmegi bile affetmeyiz.. ama japon mutfagi bana uymaz.. canli ahtapotlar filan :) hem zevkimede hitap etmiyolar tip olarak :)

Şöyle diyim, nişanlımın dayisinin karisi daha 6 ay önce yaka paca yirtip kacdi.
Kadin mecburi 12 sene kv ile oturmuş. Adam almanyada kadin italyada tek başına adamin anasinla...
Burdan anla...:))

Italyan yemeği şahane... ama bizim kuru fasulyenin yerini tutmuyor :) benimki bile alişdi hemen soğan kesiyo yanina :)

Evlilik peygamber sünnetidir esler birbirlerinin acıklarnı kapatmazlarsa tabi mutsuz olurlar eskiden boylemiydi simdi kadnlar zengin ve kibar koca erkeklerde guzel ve becerikli kadın istiyor herkesin gözü yukseklerde ben yeri gelir esimin ayagnı ykarm yeri gelir esim bana ev islerinde yardmcı olur ve bunu esime alıstıranda benim herseyi karsı tarafdan beklemek olmaz evlilikte kadına en cok sabır yaksrs rabbimr sukurler olsun evliligimde cok mutluyum keske daha erken evlenebilseydim

Herkes mutsuz değil. Mutsuz olanlar konu açıyor . Allah nazardan saklasın çok mutluyum ama şimdi kalkıp da bir derdim var bölümüne çok mutluyum diye konu mu acayim. Ha bu arada sırf evlenebilmek için evlenenler, evlilikten beklentisi ortak geçim değil de ben bir yere yamanayım olanlar, evlenince kendi kişiliğini kaybetmesi gerektiğini düşünenler, kocasının evlendi diye ailesinden vazgeçmesi gerektiğini sananlar ya da tam tersi kocasının henüz bir aile kurmaya hazır olmadığını anlayamayıp ana kuzularıyla evlenenler, evliliği bir çıkar meselesi olarak görenler, evlenirken sanki eşin ailesi size birşeyler yapmaya bakmaya mecbur gibi davrananlar, kimseyle flört etmeden ilk bulduguyla evlenenler, aşkı herşey zannedenler, parayı herşey zannedenler, henüz kendi birey olamadan, ayaklarının üzerinde duramadan bir de aile kurmaya kalkanlar, kendini masal prensesi sananlar, evlenir evlenmez yavrulaysalar vs. Vs. Mutsuz. Yani evlenmemiş olanlara tavsiyem evliliği amaç olarak görmeyin. Önce bir sen olmayı başar sonra siz de olunur.
Keşke bu yyazınızı sekiz sene önce görseydim gerçi aklım bi karış havadaydı dikkate aalırmıydım bilmiyorum ama dedikleriniz içinde bende varım şimdi olsa tam da söylediğiniz gibi yaparım ammma velakin hayattt

Şöyle diyim, nişanlımın dayisinin karisi daha 6 ay önce yaka paca yirtip kacdi.
Kadin mecburi 12 sene kv ile oturmuş. Adam almanyada kadin italyada tek başına adamin anasinla...
Burdan anla...:))

Italyan yemeği şahane... ama bizim kuru fasulyenin yerini tutmuyor :) benimki bile alişdi hemen soğan kesiyo yanina :)
Hahaha cok tatli ya:) tursuda iyi gider :))

Bunlarinkide bizim kultur gibi demek.. bizdede erkek askere gider kv ile oturur gelin.. yanliz kalamazzz yerler onu :) esi uzak bi yere gider kv ile mecburen.. kadin dogum yapar, lohusaligi erkek yasiyo gibi erkegin ostegi uzerine kv gelir ya da gelin kv ye gider..kabus gibiyiz yeminlen

Sanirim batiya geldikce bu kv filan olaylari hafifliyo..

Evlilik peygamber sünnetidir esler birbirlerinin acıklarnı kapatmazlarsa tabi mutsuz olurlar eskiden boylemiydi simdi kadnlar zengin ve kibar koca erkeklerde guzel ve becerikli kadın istiyor herkesin gözü yukseklerde ben yeri gelir esimin ayagnı ykarm yeri gelir esim bana ev islerinde yardmcı olur ve bunu esime alıstıranda benim herseyi karsı tarafdan beklemek olmaz evlilikte kadına en cok sabır yaksrs rabbimr sukurler olsun evliligimde cok mutluyum keske daha erken evlenebilseydim
Ya ben alıştırdım konusu bana saçma geliyor eşiniz fıtraten geçim ehlidir yoksa huysuz insan olsa su bile getirtemezdiniz

Ya ben alıştırdım konusu bana saçma geliyor eşiniz fıtraten geçim ehlidir yoksa huysuz insan olsa su bile getirtemezdiniz
Elbette ki onun fıtratnda vardr ama mesele bunu ortaya ckarmak ben onun icin fedakarlklar yapmasaydm o evliligi belkide cok yanls anlayacaktı he tm evlendik iste yemek yapsn ev temizlesin cocuk dogursun diyecekti belkide ama simdi oyle degil hem esim hem arkadasm hem annem hem babam hem kardesim

Hem guzelim hem becerikli, ama kocam zengin ve kibar degil.. demekki ondan mutsuzuz biz:))

Hahaha cok tatli ya:) tursuda iyi gider :))

Bunlarinkide bizim kultur gibi demek.. bizdede erkek askere gider kv ile oturur gelin.. yanliz kalamazzz yerler onu :) esi uzak bi yere gider kv ile mecburen.. kadin dogum yapar, lohusaligi erkek yasiyo gibi erkegin ostegi uzerine kv gelir ya da gelin kv ye gider..kabus gibiyiz yeminlen

Sanirim batiya geldikce bu kv filan olaylari hafifliyo..

He ya... gecen gelmiş su böreği istiyor benden. Nerden gördü? Kim öğretdi? Dedim... anan kuru pizza yapar benden beklenti su böreği. Boğaz olunca kapiyo. Gecen ay salep almış kendine:) yapip yapip iciyo. Baya coşdu.

Yok yok ayni... resmen hepsi ayni. Kvlik uluslararasi. Benim müstakbel kv daha doğmamış çocuğumu ( daha evlilik, hamilelik yok) benden aliyor... ne planlar ne projeler. Aile apartmani rüyaları...

Benim kv artik resmen ruh hastasina vuruyor. Türkiyeye bile taşınmak istedi bir ara. Korkdu galiba biz gidip geldikce oraya yerleşcez diye

He ya... gecen gelmiş su böreği istiyor benden. Nerden gördü? Kim öğretdi? Dedim... anan kuru pizza yapar benden beklenti su böreği. Boğaz olunca kapiyo. Gecen ay salep almış kendine:) yapip yapip iciyo. Baya coşdu.

Yok yok ayni... resmen hepsi ayni. Kvlik uluslararasi. Benim müstakbel kv daha doğmamış çocuğumu ( daha evlilik, hamilelik yok) benden aliyor... ne planlar ne projeler. Aile apartmani rüyaları...

Benim kv artik resmen ruh hastasina vuruyor. Türkiyeye bile taşınmak istedi bir ara. Korkdu galiba biz gidip geldikce oraya yerleşcez diye
Dikkat et bacim bu kv ye.. yabanci diye farklidir sandim bizimkilerden beter cikti senin kaynana :)

Aza tamah etmeyen çoğu bulamazmış, biz galiba sadece çoğa tamah etmek istediğimiz için az olan bize mutsuzluk veriyor..

Keşke bu yyazınızı sekiz sene önce görseydim gerçi aklım bi karış havadaydı dikkate aalırmıydım bilmiyorum ama dedikleriniz içinde bende varım şimdi olsa tam da söylediğiniz gibi yaparım ammma velakin hayattt
Evet hayat... ve bu hayattan sadece bir tane var. Bir daha yaşamayacaksınız. Umarım en kısa zamanda mutlu olmak için gereken şartları oluşturabilirsiniz.

Back
X