Canım benimde kimsem yok hala teyze ana baba hıc kimse destek olan bir ailem olsaydı bende buyuk ihtimal bosanırdım 2 yasında kızım var kpss ye calısıyorum hadı kazandım ayrıldım diyelim Kızımda kimsesiz kalacak Nisan demek kolay ama bosanmak ıcın arkanda bir aile cebinde para ve iş lazım keske yakın sehırlerse olsaydık arkadas olurdukMerhaba, hayatta hiç kimsem yok annem babam kardeşim dayım teyzem yapayalnızım şurda ilk defa derdimi açıyorum 30 yaşındayım gresunluyum şuana kadar kimseyi arkadaş dost edinmedim evliliğime başlarken zevk sefa ugruna değil beni zorla başka birileriyle evlendirip başlarından atmaya çalıştılar beni anlayanları tenzih ediyorum okadar acımasızca yorumlar yazıyorsunuz ki siz hiç hayatta birşeyler yaşamadınız mı.? Herşeyi iki kelime ile hallediyorsunuz evet baskı altındayım markete parka gitme özgürlüğüm dahi yok ama istesem boşanırım evet kızımla konuştum kızım baban bizi üzüyor bu evden gidelim mi dedin çocuk babasını seviyor siz bunada bahane dersiniz iki lafınızdan birisi boşan şöyle tip kadınsın böyle tip kadınsın neden bulundugunuz yerde şanslısınız diye empati yapamıyorsunuz birgünlüğüne yer değiştirelim sizin konumunuzda konuşması epey kolay ama birde yorgunluğumu herşey den vazgeçmiş durumumu göz önünde bulundurun belki yaşınızdan belki tarzınızdan çok aşagılıyorsunuz insanları peki sizin birgün o konuma düşmeyeceğinizin garantisi varmı ?
Bazılarınız okadar içten ki sımsıkı sarılasım geliyor ama bazılarınızın kalbi taşlaşmış benim s*x için devam ettiğimi yazıyorsunuz oysa eşimle hergün kavga ediyorum ben bu yüzden özelimi çok yazayım dedikçe olur olmaz sallıyorsunuz. Herşeyi s*x e baglıyorsunuz yok evlenirken nasıl evlenmişim onun için evlenmişim nasıl bir hayal dünyanız varda içinde kayboluyor sunuz. Buraya çok ciddi anlamda üzülen insanlar dertleşmek isterken nasılda dalga geçiyorsunuz. Çok yazık.
Dogru söylüyorsunuz insan olmak daha zor sizede hak verdim şimdi.Üyeler ve yapılan yorumlar hakkında konu açmak yasak. Yok yere banlanacaksınız şimdi.
Burda bin çeşit insan bin çeşit farklı düşünce var. Konunuza herkes kendi penceresinden yorum yapar. Eleştiriden rahatsız olacaksanız konu açmayacaksınız. Bu kadar basit.
Hakaret ederek mi üste çıkacaksınız?Dogru söylüyorsunuz insan olmak daha zor sizede hak verdim şimdi.
Nasıl bir toplumsak birçoğu sex yazmayı veya konuşmayı ayıplıyor.S*x ne ya
Seks kelimesi küfür değildir, sansürlenemez!Nasıl bir toplumsak birçoğu sex yazmayı veya konuşmayı ayıplıyor.
Birde mesela başka bir konuya da yazmıştım. Genelde şu şekilde konular. Evliligim en başından beri kötü ve çocuğum var. Çocuğum ayrı büyümesin diye ayrılmıyorum. Ee en basında kötüyken çocuğun yoktu o zamanda ayrılmamışsın ?? Şimdi çocuk var yine ayrılmıyorsun.
Peki neden konu açıyorlar bende bunu anlamıyorum.
Buraya girmeden önce bu kadar mağarada yetişmiş tipli erkeklere hizmet etme ruhunda olan kadınlar olduğunu bilmiyordum. Kadın her türlü şiddet hakaret kötü davranış aldatma görüyor ama çocuğum için boşanmam diyor. Millet evcil hayranına hakaret etmiyor günde 2 kere dışarıya çıkarıyor. Burada kadınlar bakkala gidemiyor yani şaka gibi.
O zaman ölene kadar çek yani zaten senden başkası aynı kaldırımda yürümez degil hizmet etmek :) bu tarz kadınlar neden konu acıyor ve güçlü ol ezik olma diyen kadınlara karşı çıkıyor bende bunu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?