merhanaba bayanlar ben kısaca kendımı anlatayım
ben iyilik yapmayı seven insanlara değer veren biriyim ama nedense hiç arkadaşımız yok eşimde çok uyumludur
ama nedense sadece hediyeli şeylere davet ediyor arkadaşlarımız arkadaşlariımın günlerine pasta börek bile yaparım hatta hamileyken çalışan arkadaşıma yemek yapıyordum ama neden se hep arkadaşlıklarımız bitti kendim gibi bir dost istiyorum hatasız aramıyorum ama çevremdeki tüm dengesiz itici tiplerin çevresi çok geniş anlayamadım gitti
merhanaba bayanlar ben kısaca kendımı anlatayım
ben iyilik yapmayı seven insanlara değer veren biriyim ama nedense hiç arkadaşımız yok eşimde çok uyumludur
ama nedense sadece hediyeli şeylere davet ediyor arkadaşlarımız arkadaşlariımın günlerine pasta börek bile yaparım hatta hamileyken çalışan arkadaşıma yemek yapıyordum ama neden se hep arkadaşlıklarımız bitti kendim gibi bir dost istiyorum hatasız aramıyorum ama çevremdeki tüm dengesiz itici tiplerin çevresi çok geniş anlayamadım gitti
Amaaan boşver arkadaşım yaa. Az insan cok huzurmerhanaba bayanlar ben kısaca kendımı anlatayım
Dünya böyle. Kaç kişinin ilelebet dostluğu sürmüş ki.. bende sizin gibiyim arkadaş canlısıyım konuşkanım fakat şimdi kimsem yokmerhanaba bayanlar ben kısaca kendımı anlatayım
aynen öyle evime geleni asla doyurmadan yollamam bir yere giderken hiç bir şey yoksa bir tatlı yapar götürürüm diyemi acepaynen haklısın, çok kalp kıran dengesiz tiplerin ve cimrilerin çok arkadaşı var, ince fikirlilerin, cömertlerin yok, bunun nedenini ben de merak ediyorum
4s kuralı ?:)4s kuralıyla ergenken dalga geçerdik,doğru galiba.
aynı sorun bendede var ne kavgalar ederler geri dönülmez laflar ederler ama iki gün sonra birbirine gidip gelirler benimse çevremde arkadaşım diyebileceğim biri yokmerhanaba bayanlar ben kısaca kendımı anlatayım
annemin dostu var mesela ben doğumdan beri teyzemden daha içten ve yakın bize ama bende öyle olsun istiyorumDünya böyle. Kaç kişinin ilelebet dostluğu sürmüş ki.. bende sizin gibiyim arkadaş canlısıyım konuşkanım fakat şimdi kimsem yok
Küfürlü ergence bir şey ama olayların özü o bence.4s kuralı ?:)
aynen sanki hiç bir şey olmamaış gibi nasıl yüzyüze bkarlar onuda anlamam yaaynı sorun bendede var ne kavgalar ederler geri dönülmez laflar ederler ama iki gün sonra birbirine gidip gelirler benimse çevremde arkadaşım diyebileceğim biri yok
aynı sorun bendede var ne kavgalar ederler geri dönülmez laflar ederler ama iki gün sonra birbirine gidip gelirler benimse çevremde arkadaşım diyebileceğim biri yok
bende anlayamıyorumaynen sanki hiç bir şey olmamaış gibi nasıl yüzyüze bkarlar onuda anlamam ya
aynısıbende öyle... en yakin arkadas dedigim kimse yok .. en son orta okuldayken vardi.. yas 27..
ben bir daha yüzyüze gelemem o kadar kavga edecek duruma geldiysem ama herkes çok rhat belki ondan kaybediyorumdur kimseyi kırmamaya çalışıyorum ama kırılan ben oluyorumevet aynen, birbirlerinin arkasından acayip laflar ediyorlar, bi bakıyorum ertesi gün kuzum canım mod
ne bileyim ben birinin arkasından o lafları edecek duruma geldiysem o insanla zaten görüşmeyi bırakmışımdır, kendileriyle çelişikler
BU KONUYA İNANAMIYORUM!
2 GÜNDÜR BUNU DÜŞÜNÜYORDUM BEN DE!
HAKİKATEN ÇOK ŞAŞIRDIM
YALNIZ DEĞİLMİŞİM...
ben de çok iyi bir insan olduğumu düşünüyorum
ama galiba sorunum politik olamamam
kimsenin yüzüne gülüp arkasından laf etmem, arkasından laf edeceğim insanla samimi de olmam, görüşmemeye çalışırım
sadece bana değil, kime olursa olsun haksızlığa tahammül edemem
biraz da dişliyim
sanırım bu yüzden yalnız kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?