neden hiç arkadaşımız yok

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
merhanaba bayanlar ben kısaca kendımı anlatayım
ben iyilik yapmayı seven insanlara değer veren biriyim ama nedense hiç arkadaşımız yok eşimde çok uyumludur
ama nedense sadece hediyeli şeylere davet ediyor arkadaşlarımız arkadaşlariımın günlerine pasta börek bile yaparım hatta hamileyken çalışan arkadaşıma yemek yapıyordum ama neden se hep arkadaşlıklarımız bitti kendim gibi bir dost istiyorum hatasız aramıyorum ama çevremdeki tüm dengesiz itici tiplerin çevresi çok geniş anlayamadım gitti

aynen haklısın, çok kalp kıran dengesiz tiplerin ve cimrilerin çok arkadaşı var, ince fikirlilerin, cömertlerin yok, bunun nedenini ben de merak ediyorum

Normal değil mi ?
Öyle bir haldeyiz ki isine yaradigin surece iyisindir gerisi boş

Amaaan boşver arkadaşım yaa. Az insan cok huzur

Dünya böyle. Kaç kişinin ilelebet dostluğu sürmüş ki.. bende sizin gibiyim arkadaş canlısıyım konuşkanım fakat şimdi kimsem yok

aynı sorun bendede var ne kavgalar ederler geri dönülmez laflar ederler ama iki gün sonra birbirine gidip gelirler benimse çevremde arkadaşım diyebileceğim biri yok

Dünya böyle. Kaç kişinin ilelebet dostluğu sürmüş ki.. bende sizin gibiyim arkadaş canlısıyım konuşkanım fakat şimdi kimsem yok
annemin dostu var mesela ben doğumdan beri teyzemden daha içten ve yakın bize ama bende öyle olsun istiyorum

aynı sorun bendede var ne kavgalar ederler geri dönülmez laflar ederler ama iki gün sonra birbirine gidip gelirler benimse çevremde arkadaşım diyebileceğim biri yok
aynen sanki hiç bir şey olmamaış gibi nasıl yüzyüze bkarlar onuda anlamam ya

haha sevgili arkadaşım hiç üzülme şana söyle söyleyeyim 40 olmak üzereyim..çoook arkadaşım oldu, çok kalabalıklarla yaşadım ve şimdilerde etrafım kalabalıklaşmaya başladığında ya da çok takdir edilmeye başladığımda durup "nerde hata yapıyorum" diye düşünmeye başlıyorum....bilmem anlatabildim mi?? kocam kızım ve ben (bide cesaretimi toplayabilir de çalışmalara başlayabilirsek) kızımın kardeşi, öyle kalabalığız ki

evet aynen, birbirlerinin arkasından acayip laflar ediyorlar, bi bakıyorum ertesi gün kuzum canım mod
ne bileyim ben birinin arkasından o lafları edecek duruma geldiysem o insanla zaten görüşmeyi bırakmışımdır, kendileriyle çelişikler

aynen sanki hiç bir şey olmamaış gibi nasıl yüzyüze bkarlar onuda anlamam ya
bende anlayamıyorum

bende öyle... en yakin arkadas dedigim kimse yok .. en son orta okuldayken vardi.. yas 27..
aynısı

ben bir daha yüzyüze gelemem o kadar kavga edecek duruma geldiysem ama herkes çok rhat belki ondan kaybediyorumdur kimseyi kırmamaya çalışıyorum ama kırılan ben oluyorum

BU KONUYA İNANAMIYORUM!
2 GÜNDÜR BUNU DÜŞÜNÜYORDUM BEN DE!
HAKİKATEN ÇOK ŞAŞIRDIM
YALNIZ DEĞİLMİŞİM...

ben de çok iyi bir insan olduğumu düşünüyorum
ama galiba sorunum politik olamamam
kimsenin yüzüne gülüp arkasından laf etmem, arkasından laf edeceğim insanla samimi de olmam, görüşmemeye çalışırım
sadece bana değil, kime olursa olsun haksızlığa tahammül edemem
biraz da dişliyim
sanırım bu yüzden yalnız kalıyorum

Al benden de o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…