• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden hiç arkadaşımız yok

ne demek istediğini anlamadım ama 25 senelik evliyim.:KK51:
yazamadım çünkü:)) nasıl iletişim halinde kalabiliyorsun. Ben aramayınca kimse aramıyor hep ben hep ben halamı teyzemi kuzenlerimi arkadaşlarımı hepsini.. yoruluyorum bi noktadan sonra. evlenince yalnız kaldım o yüzden sordum evli misin diye. aslında eşim de arkadaş canlısıdır ama herkes eşiyle deil de tek görüşmek istiyor o yüzden öyle kalıyor

Elbette size katılıyorum kızlar,benim de çok fazla insana zaman ayıracak vaktim yok,dostlar az olur,az olsun öz olsun zaten,ama hiç yok burda yaşadığım yerde,bi sıkıntım olsa kime anlatcam işte size anlatıyorum,dediğiniz gibi iş ortamında da özellikle bazı bayanlar kıskanç oluyor,çıkarlarını düşünüyor çoğunu samimiyetsiz buluyorum ve yakın olamıyorum,belki de seçiciyiz biraz o yüzden arkadaşımız olmuyor :(

son arkadaşımda arkamdan kuyumu kazmış neler neler yapmış yav ben insanlara evimi derdimi açıyorum ama artık üzülmüyorum şaşırmıyorum da kaynaşalım dert ortaklarım

Insanlar nankör oluyor , gercek arkadas bulmak zor ,herkesin isine yaradiģin sürece iyisin iyilikler çok çabuk unutuluyor malesef ,ihanete uģruyorsun güven yikilinca kimseye güvenilmiyor ne yazik

Insanlar nankör oluyor , gercek arkadas bulmak zor ,herkesin isine yaradiģin sürece iyisin iyilikler çok çabuk unutuluyor malesef ,ihanete uģruyorsun güven yikilinca kimseye güvenilmiyor ne yazik
Kesinlikle, çok doğru söylüyorsun, artık güven denen bişey kalmıyor, bu yüzden çok fazla kimseyi hayatıma sokmıcam, sınra üzülen hep ben oluyorum :KK43:(
Kesinlikle katılıyorum, çok üzdüler beni çok üzüldüm yeni yeni kendimi topalradım :((

Mutluluk mu? İşte formülü; Az insan, az eşya, çok huzur. :KK14:

Back
X