• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden hiç arkadaşımız yok

Çünkü herkes menfaatçi çıkarcı çıkarları için bizm yanımızdalar şahsen benim ceçremdekiler öyleydi ve ben bunu farkedınce hepsine eyvallah dedim ne yapacaksınız allh aşkına fazla arkadsı gerek yok canım yok sevgilini elinden alır yok eşine sırnaşır aman aman bir tane olsun adam olsun

merhanaba bayanlar ben kısaca kendımı anlatayım
ben iyilik yapmayı seven insanlara değer veren biriyim ama nedense hiç arkadaşımız yok eşimde çok uyumludur
ama nedense sadece hediyeli şeylere davet ediyor arkadaşlarımız arkadaşlariımın günlerine pasta börek bile yaparım hatta hamileyken çalışan arkadaşıma yemek yapıyordum ama neden se hep arkadaşlıklarımız bitti kendim gibi bir dost istiyorum hatasız aramıyorum ama çevremdeki tüm dengesiz itici tiplerin çevresi çok geniş anlayamadım gitti

Tüm itici tiplerin çevreleri de itici :) Orası bir yana sizi anlayabiliyorum. Örneği eşimin arkadaşlarından vereceğim. Eşim çok uyumlu sevecen ve asla madiyattan kaçmayan biridir. Bekar döneminde arkadaşlarıyla içli dışlılardı ancak evlendik durum değişti. Çünkü bekarken hep eşimin evine gelinip gidilirdi, orada yenilip içilirdi. Arabası olmayanları eşim götürüp getirirdi. Birinin kalacak yere ihtiyacı olunca direkt eşim aranırdı. Evlendikten sonra tabi ben bunlara müsade etmedim. Misal, beni bir kere evine davet etmemiş arkadaşları eşimi hep gördüklerinde, ne zaman bize yemek yapacaksın dediklerinde hep gıcık oldum. Ya da gün geldi bizim arabamız olmadı ama hiç biri eşimin onlara yaptığı gibi "siz de gelin biz sizi alırız" demediler. Eşimin güçlü bir arkadaş çevresi vardı, eşimin saflığından kaynaklanan. Ama başka arkadaşları da var ki oturup sohbet edince çok keyif aldıklarımız, çok sık görüşemesekte yardımm diyince koşup geleceklerini bildiklerimiz ve dualarında bizleride unutmayan. Siz de size ne kadar verilirse o kadar verin insanlara. Fazlasını verince gerçekten kendilerini bulunmaz nimetten sayıyorlar.

Şimdiki insanlara "size engel olan, sizi mutsuz eden insanları hayatınızdan çıkarın " mesajı veriliyor. Bu mesajı gerçekten ezilenler değil, ciddi benciller dinliyor ve uyguluyor. Herkes işine gelmeyeni silmek hakkını buluyor kendinde.

Çok arkadaşın olsun istersen
1- Çok zengin olmalı, eğlenceli partiler vermelisin.
2-Ağzın çok laf yapmalı, mümkünse bol dalga geçmeli, bol dedikodulu.
3-Kılık kıyafet, makyaj, estetik konularıyla uğraşmalı, bunun muhabbetlerini bilmelisin.

Gerçek dost istersen üsttekilerin hepsi boş. O da "gerçek aşk" gibi... 40 yılda bir çıkar karşımıza, anlayıp değer vermezsek o da kaçar gider.

Yalnızlık, gerçek olmayan dostlardan iyidir.

Tüm itici tiplerin çevreleri de itici :) Orası bir yana sizi anlayabiliyorum. Örneği eşimin arkadaşlarından vereceğim. Eşim çok uyumlu sevecen ve asla madiyattan kaçmayan biridir. Bekar döneminde arkadaşlarıyla içli dışlılardı ancak evlendik durum değişti. Çünkü bekarken hep eşimin evine gelinip gidilirdi, orada yenilip içilirdi. Arabası olmayanları eşim götürüp getirirdi. Birinin kalacak yere ihtiyacı olunca direkt eşim aranırdı. Evlendikten sonra tabi ben bunlara müsade etmedim. Misal, beni bir kere evine davet etmemiş arkadaşları eşimi hep gördüklerinde, ne zaman bize yemek yapacaksın dediklerinde hep gıcık oldum. Ya da gün geldi bizim arabamız olmadı ama hiç biri eşimin onlara yaptığı gibi "siz de gelin biz sizi alırız" demediler. Eşimin güçlü bir arkadaş çevresi vardı, eşimin saflığından kaynaklanan. Ama başka arkadaşları da var ki oturup sohbet edince çok keyif aldıklarımız, çok sık görüşemesekte yardımm diyince koşup geleceklerini bildiklerimiz ve dualarında bizleride unutmayan. Siz de size ne kadar verilirse o kadar verin insanlara. Fazlasını verince gerçekten kendilerini bulunmaz nimetten sayıyorlar.
bizde aynı durumdayız her yere arabayla biz taşırdık milleti şimdi kimse gelin arabayla biz alalım demiyor hele bir tanesi vardı beni evimi çok kıskanırdı kızına koltuğumu kestırmış şok oldum

Şimdiki insanlara "size engel olan, sizi mutsuz eden insanları hayatınızdan çıkarın " mesajı veriliyor. Bu mesajı gerçekten ezilenler değil, ciddi benciller dinliyor ve uyguluyor. Herkes işine gelmeyeni silmek hakkını buluyor kendinde.

Çok arkadaşın olsun istersen
1- Çok zengin olmalı, eğlenceli partiler vermelisin.
2-Ağzın çok laf yapmalı, mümkünse bol dalga geçmeli, bol dedikodulu.
3-Kılık kıyafet, makyaj, estetik konularıyla uğraşmalı, bunun muhabbetlerini bilmelisin.

Gerçek dost istersen üsttekilerin hepsi boş. O da "gerçek aşk" gibi... 40 yılda bir çıkar karşımıza, anlayıp değer vermezsek o da kaçar gider.

Yalnızlık, gerçek olmayan dostlardan iyidir.
3 seçenekte yok bende muhabbetım iyidir birtek

merhanaba bayanlar ben kısaca kendımı anlatayım
ben iyilik yapmayı seven insanlara değer veren biriyim ama nedense hiç arkadaşımız yok eşimde çok uyumludur
ama nedense sadece hediyeli şeylere davet ediyor arkadaşlarımız arkadaşlariımın günlerine pasta börek bile yaparım hatta hamileyken çalışan arkadaşıma yemek yapıyordum ama neden se hep arkadaşlıklarımız bitti kendim gibi bir dost istiyorum hatasız aramıyorum ama çevremdeki tüm dengesiz itici tiplerin çevresi çok geniş anlayamadım gitti

Demek ki doğrularından ödün vermeyen, değerleri olan bir insansın. Ne güzel !
Çok arkadaş, bok arkadaştır unutma.
Yalakların, girdiği kabın şeklini alıveren soytarıların çok arkadaşı olur tabi.

Benim mesela sadık dostum eşimdir, çiçektir, topraktır, kitaptır vs....

bizde aynı durumdayız her yere arabayla biz taşırdık milleti şimdi kimse gelin arabayla biz alalım demiyor hele bir tanesi vardı beni evimi çok kıskanırdı kızına koltuğumu kestırmış şok oldum

Yok artık ya... Çok kabaymış arkadaşınız. Bırakın boşverin böyle sinir olmaktansa olmasınlar ya da gerektiği zamanlarda olsunlar daha iyi. Eşime kalsa saf aklına gelmicek ama ben dur dedim. Maddiyatlı takılı şeylerde de ne kadar geldiyse o kadar gidiyor artık, daha fazlası değil ;)

Bende cok merak ediyorum bu kadar cok arkadas nasil oluyo.ben bir ortama girdigimde guleryuzlu davranip insanlarla ilgilenmeye calisiyorum ben oyle davraninca herkes tepeden bakiyo burdada okuduklarimdan anladigim kadariyla insanlara haddinden fazla deger vermiceksin...
Bu arada bazi insanlarda herseyi parayla elde etmeye calisiyolar bi arkadasim kimseye para odettirmez herseyi o alir evine surekli o cagirir herkes onun etrafindadir.benim o kadar para harcicak butcem zaten yok bazen onunlayken ayak uydurmaya calisirim ama herzaman gucum yetmez bide boyle olunca ben kendimi kotu hissediyorum o harcama yapiyo diye ama cevresindeki diger insanlara bakiyom paralari olmasina ragmen onun harcamasina goz yumup hic orali olmuyolar..

Demek ki doğrularından ödün vermeyen, değerleri olan bir insansın. Ne güzel !
Çok arkadaş, bok arkadaştır unutma.
Yalakların, girdiği kabın şeklini alıveren soytarıların çok arkadaşı olur tabi.

Benim mesela sadık dostum eşimdir, çiçektir, topraktır, kitaptır vs....
ya doğru söyluyorsun ama insanın bi kız arkadaşı olmalı her şeyını sınırsızca anlatacağı amaa yook yanı en son bı ortama girdim 30 yasta kadınlar var birbirlerine kanka lan diye konuştular cok itici geldi en küçüğünn çocuğu var düşünün ve ben arkadaşsız kaldım silah dayasalar kanka la diyemem ha bazen eşime şakasına soyluyorum ama konuşmama bu tarz asla olmaz ee benide dışladılar:D

Bende cok merak ediyorum bu kadar cok arkadas nasil oluyo.ben bir ortama girdigimde guleryuzlu davranip insanlarla ilgilenmeye calisiyorum ben oyle davraninca herkes tepeden bakiyo burdada okuduklarimdan anladigim kadariyla insanlara haddinden fazla deger vermiceksin...
Bu arada bazi insanlarda herseyi parayla elde etmeye calisiyolar bi arkadasim kimseye para odettirmez herseyi o alir evine surekli o cagirir herkes onun etrafindadir.benim o kadar para harcicak butcem zaten yok bazen onunlayken ayak uydurmaya calisirim ama herzaman gucum yetmez bide boyle olunca ben kendimi kotu hissediyorum o harcama yapiyo diye ama cevresindeki diger insanlara bakiyom paralari olmasina ragmen onun harcamasina goz yumup hic orali olmuyolar..
bende hep milleti ğarlarım çağrırım benimde maddı durumum çok iyi değil ama bence onunla ilgisi yok

Canim benim kimse benim icin de suprizler yapmaz. Kimsenin mecali yok zaten boyle bir seye. Ama mesela dara dustugunde yaslanabilecegin bir kac kisi varsa hayatinda, bunu bilmek bile yeter.
Sanirim mesele beklentiler.
Benim beklentim baya dusuk anladigim kadariyla.
Birde o arkadasina supriz dogum gunu filan hazirlayanlar varya, mesele gercek anlamda dara dusunce killarini kipirtadacaklar mi ? Mesele o iste.
Yoksa eylenceye gelince herkes orda zaten.

Bence senin durumun gayet iyi, cevren de iyi, ama sen has iliskiler ariyorsun. Ama iste oyle iliskiler yas ilerledikce, cocuk ve baska isler cogaldikca zor olan bir durum.
Iki kisinin de sartlari uygunsa o zaman o iki kisi sIk gorusuyor, yoksa kimse sIk gorusup birbirini arayamiyor her gun genelde.
Eskiden ben de ihtiyac hissederdim bazen, ama artik bunu hissetmeye halim bile kalmadi bu ikinci hamilelikten sonra. bir de cok yakin olmanin iliskileri yiprattigina sahit olduktan sonra.

Dusundumde o anne hakkinda soylediklerin dogru. Sen hos bir bayansin. Hersey gonlunce olur ins.

Amin canım
İnşallah herşey hepimiz için hayırlısıyla gönlümüzce olur.
BU ARADA
TÜM KK ARKADAŞLARIMA
MUTLU YILLAR!!!!
:KK68::KK68::KK68:

Hazır bu konu konuşulurken
bir de size şunu sorayım
benim özellikle iş çevremdeki kadınlar artık hemen hemen hep gece buluşuyorlar
gece dediğim 20:00-21:00 gibi buluşuyorlar
ya yemek yiyorlar, ya birinin evinde toplanıyorlar
birinin doğumgünü kutlamasını bile gece bir mekanda yapıyorlar
evli olan arkadaşlar bile eşinden izin alıp gidiyor

benim de modern bir aile yapım var ama
eşim mesela, hiç bizi bırakıp gece bir yere gitmez, gitse de kırkta yılda bir önemli bir maç falan olduğunda maç seyretmeye gider o kadar
bana da ters geliyor çocuklarla eşimi bırakıp gece bir yere gitmek
ben mi çok örümcek kafalıyım sizce?
yani zaten eşim izin vermez de onsuz gece gitmeme, tut ki izin verdi benim de hoşuma gitmiyor.
bu yüzden onlar toplanıyor, ben tüm doğumgünlerinin, buluşmaların dışında kalıyorum haliyle.

sizce ben mi yanlış yapıyorum? merak ettim sadece fikirlerinizi.

bir de size şunu sorayım

eşim mesela, hiç bizi bırakıp gece bir yere gitmez, gitse de kırkta yılda bir önemli bir maç falan olduğunda maç seyretmeye gider o kadar
yani zaten eşim izin vermez de onsuz gece gitmeme, tut ki izin verdi benim de hoşuma gitmiyor.
bu yüzden onlar toplanıyor, ben tüm doğumgünlerinin, buluşmaların dışında kalıyorum haliyle.

bizde oyleyiz canım bence evli isen evli arkadaş çevren olmalı

bir de size şunu sorayım

Bizde de öyledir. Yani evli kız arkadaşlarımızla gece buluşuruz bir yerlere gider bira içeriz, konsere gideriz, bara canlı müzik dinlemeye gideriz, birbirimizde toplanırız falan. Eşleri de hiçbir şey demez, hatta bazen gece bitiminde karısını almaya gelir arabayla

ben de aynen ama kimsem yok hediyeli davetlere hemen çağrırlar ama eylenceye gelince kimse aramaz
ay onlar bi bitse hediye bölünsün diye yalandan çağırırlar ben artık hediyelere kişiye göre katılıyorum evlere de gitmiyorum

Eşimin arkadaşlarının eşleri demişsin burada bi sebep olmalı. Biz evlendik arkamızdan patır patır evlendiler.
Evimden çıkmadılar sürekli görüştük.
Bigün eşimin arkadaşı şu kızın çeyreği olsanız başüstünde taşırız sizi dediler ( benim gibi )
Ben zayıf bakımlıyım, çalışıyorum, evimde bakımlı, hergünde çeşit çeşit yemek
Eşleri çalışmıyodu kilolularda bu laf 3,5kere söylenince uzaklık oldu
Bunun gibi bişey olmuş olabilir mi?

Özgüven patlaması :KK53:

Çok iyi arkadaşlarım, dostlarım var çok şükür.
Ne ben çıkarcıyım ne onlar.
Kendi halinde insanlarız.
Bu zamana dek yalnızca 2 insana lütfen görüşmeyelim dedim, ciddi sebeplerim vardı.
Onun dışında hep uzun arkadaşlıklar kurdum, bazılarıyla aramıza zaman girdi ama kırgınlık hiç girmedi.
25 yaşımdayım 10 yıllık arkadaşlarım var sürekli görüştüğüm.
Liseden, üniden, dersaneden, artık işten güçten.
Yalnızca insanlara güvenmek gerek bence.
Bir de kasmamak, kendiniz olmak.
Son olarak da baştan tüketmemek her şeyi.
Durmadan kendinizden bahsetmemek mesela, acele etmemek insanları tanırken.

konuyu ve yorumları okudum.herkes iyi ve arkadaşları yok.benim çevrem çok geniştir.çok yakın arkadaş ve dostlarım vardır.nerdeyse bebeklik arkadaşlarımla bile iletişim halindeyim.şimdi okuduklarımdan sonra bende mi sorun var diye düşündümo_O

Back
X