• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden ilk denemeler tutmaz deniliyor?

evet bırazda maddıyattan oldu sanırım yanı anlıyacagın bıraz tongoya geldık evet tutmamasının sebebınıde rahıme tutunamadı dedı bızı cok aceleye getırdı zaten o doktoruda bırakttım sımdı farklı bı doktora gıtmeyı dusunuyorum hayır ne genetık arastırma ıstedı nede pıhtılasma vb baya bı tongoya geldık canım benım yaaa neyse demekkı bunu yasıcakmısımdı ne yapalım

o doktor insanlıktan nasibini almamış ,gözünü para hırsı bürümüş bir zavallıymış....:oklava:

kızlar hepinizin duygularını anlıyorum yoğun araştırmalarda böyle söylentileri bende yaşadım ama hiç kafama takmadım rabbime çok şükür don.emr. ile ilk denememde hamile kaldım şuan 6 aylık hamileyim inanın psikoloji çok önemli .....

bencede ama okadar cok uzuldumku daha hala uzuluyorum ınılenıyorum zaten bıdaha asla o doktora gıtmeyı dusunmuyorum ve allaha havale edıyorum

kızlar ilk denemede tutmaz diyenlere kulak asmayın rabbim istedikten sonra neler olmaz ki. bende çok şükür ilk denememde hamiş kaldım. darısı tüm isteyenlerin başına..

bende bu sorunun cevabını merak ediyorum dr hatası mı yoksa vakti gelemedigi için mi bebek olmuyo çünkü benim 12 yumurtadan 10 döllendi ve 3 ü transfer edildi geriye kalan 7 tane ise 5 inci güne gidemedigi için dondurulamadı ki benimde tutmadı zaten ikinciyi denemeye de krokuyorum ama benle aynı yerde yaptıran arkadaşımın ilk denemede tuttu 3 üz dü kısmet galiba..

valla canım senı bıemem ama benımkı doktor hatası olsa gerek cunku benı cok aceleye getırdı hemen olsun bıtsın dergıbı aman sız sız olun doktor hemen yapalımmı derse bence arastırın sonra yaptırın derım bu konuda cok uzuluyorum

ilk deneme tutmaz diye bir şey yok.........ALLAH ne zaman nasip ettiyse o zaman alacağız bebişlerimizi kucağımıza.........ben 1 ve 2.ci denememde hamile kaldım.fakat düştüler...3.cü denemede kimyasal oldu.........bakalım 4.cü denemede ne olacak.........hakkımızda neyse hayırlısı o olsun......

amınnnn ınsallah allah nezaman hayırlıysa ozamna versın rabbım hepımızınde yuzunu guldursun

bende ilk denememde hamile kaldım.. öyle söylentiler yüzünden benimde hiç umudum yoktu. ama oldu.... moralinizi yüksek tutun.. ben bu süreçte hiç bişeye canımı sıkmadım.

arkadaşlar, benim ilk denemem olucak ama çevrem ağız birliği etmişçesine ilk denemede tutmaz diyor. burda da aynı şeyleri duyuyorum. bunun bir tıbbi açıklaması var mıdır?
Arkadaşlar ilk aşılamada tutturamadım sonucu bugün aldım bence ticarete dökülmüş bu işler yok bir iki iki denemeden tüp bebek yapıcam

Back
X