S Salnay Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2023 24 -13 1 25 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Salnay #1 Ölünce hepimiz yok olucaz. Doğmadan önce neysek o olucaz. Ölünce zaten göreceksiniz. Ama neden bu kadar inanmak için çırpınıyorsunuz?
Ölünce hepimiz yok olucaz. Doğmadan önce neysek o olucaz. Ölünce zaten göreceksiniz. Ama neden bu kadar inanmak için çırpınıyorsunuz?
L a v i n 🐣🐣 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ekim 2021 1.217 2.590 83 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Salnay #2 Salnay .!.: Ölünce hepimiz yok olucaz. Doğmadan önce neysek o olucaz. Ölünce zaten göreceksiniz. Ama neden bu kadar inanmak için çırpınıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sanane
Salnay .!.: Ölünce hepimiz yok olucaz. Doğmadan önce neysek o olucaz. Ölünce zaten göreceksiniz. Ama neden bu kadar inanmak için çırpınıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sanane
Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 13 Nisan 2007 33.666 102.603 1.123 46 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Salnay #3 Salnay .!.: Ölünce hepimiz yok olucaz. Doğmadan önce neysek o olucaz. Ölünce zaten göreceksiniz. Ama neden bu kadar inanmak için çırpınıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hiç kimsenin inanç için çırpındığını düşünmüyorum. Arzu eden inanır,etmeyen inanmaz. Sorgulamanın anlamı nedir?
Salnay .!.: Ölünce hepimiz yok olucaz. Doğmadan önce neysek o olucaz. Ölünce zaten göreceksiniz. Ama neden bu kadar inanmak için çırpınıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hiç kimsenin inanç için çırpındığını düşünmüyorum. Arzu eden inanır,etmeyen inanmaz. Sorgulamanın anlamı nedir?
S Salnay Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2023 24 -13 1 25 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Salnay #4 Laale .!.: Hiç kimsenin inanç için çırpındığını düşünmüyorum. Arzu eden inanır,etmeyen inanmaz. Sorgulamanın anlamı nedir? Genişletmek için tıkla... Dönüyor dolaşıyor bizi buluyor bu durum ama oruç tutmak istemiyorum misal ailem tutuyor ailem muhafazakar ne demek önemsiz
Laale .!.: Hiç kimsenin inanç için çırpındığını düşünmüyorum. Arzu eden inanır,etmeyen inanmaz. Sorgulamanın anlamı nedir? Genişletmek için tıkla... Dönüyor dolaşıyor bizi buluyor bu durum ama oruç tutmak istemiyorum misal ailem tutuyor ailem muhafazakar ne demek önemsiz
Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 13 Nisan 2007 33.666 102.603 1.123 46 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Salnay #5 Salnay .!.: Dönüyor dolaşıyor bizi buluyor bu durum ama oruç tutmak istemiyorum misal ailem tutuyor ailem muhafazakar ne demek önemsiz Genişletmek için tıkla... Bu anlattığınız farklı bir sorun. Aileniz saygısızsa biz ne yapalım?
Salnay .!.: Dönüyor dolaşıyor bizi buluyor bu durum ama oruç tutmak istemiyorum misal ailem tutuyor ailem muhafazakar ne demek önemsiz Genişletmek için tıkla... Bu anlattığınız farklı bir sorun. Aileniz saygısızsa biz ne yapalım?
Jawlensky Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 4 Eylül 2018 18.767 72.071 598 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Salnay #6 Salnay .!.: Dönüyor dolaşıyor bizi buluyor bu durum ama oruç tutmak istemiyorum misal ailem tutuyor ailem muhafazakar ne demek önemsiz Genişletmek için tıkla... Tutmak istemiyorsan tutma, senin orucuna ihtiyacı yok kimsenin.
Salnay .!.: Dönüyor dolaşıyor bizi buluyor bu durum ama oruç tutmak istemiyorum misal ailem tutuyor ailem muhafazakar ne demek önemsiz Genişletmek için tıkla... Tutmak istemiyorsan tutma, senin orucuna ihtiyacı yok kimsenin.
kk birinci noteri kinayeye zeka barajı konsun istiyorum ben mesela Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2017 24.901 113.504 598 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Salnay #7 kalu beladan beri var olduguma öldüğümde yine var olacağıma inanıyorum. hiçlikten geldigimi düşünmüyorum. sorun nedir?
kalu beladan beri var olduguma öldüğümde yine var olacağıma inanıyorum. hiçlikten geldigimi düşünmüyorum. sorun nedir?
ela melek Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Eylül 2022 796 420 18 32 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Salnay #8 Ateizm deprem veya uçak sallanıncaya kadardır..
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 28.917 125.507 598 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Salnay #9 Karşim senin işin gücün yok mu?
W whiteice67 Nirvana Kayıtlı Üye 17 Aralık 2007 2.838 1.900 658 56 Ankara 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Salnay #10 derdiin ne
S Salnay Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2023 24 -13 1 25 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Salnay #11 ela melek .!.: Ateizm deprem veya uçak sallanıncaya kadardır.. Genişletmek için tıkla... Onun Allah’la alakası yok siz her şeyi Allah’a bağlıyorsunuz sorun burada
ela melek .!.: Ateizm deprem veya uçak sallanıncaya kadardır.. Genişletmek için tıkla... Onun Allah’la alakası yok siz her şeyi Allah’a bağlıyorsunuz sorun burada
B birannebirbebek46 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Mart 2023 352 27 28 59 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Salnay #12 Salnay .!.: Ölünce hepimiz yok olucaz. Doğmadan önce neysek o olucaz. Ölünce zaten göreceksiniz. Ama neden bu kadar inanmak için çırpınıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İnsan fıtratı gereği inanmak ister mesela sende allahın olmadığına inanıyorsun biz olduğuna inanıyoruz ama ikimizde inanıyoruz.
Salnay .!.: Ölünce hepimiz yok olucaz. Doğmadan önce neysek o olucaz. Ölünce zaten göreceksiniz. Ama neden bu kadar inanmak için çırpınıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İnsan fıtratı gereği inanmak ister mesela sende allahın olmadığına inanıyorsun biz olduğuna inanıyoruz ama ikimizde inanıyoruz.
C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.306 330.142 698 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Salnay #13 Salnay .!.: Ölünce hepimiz yok olucaz. Doğmadan önce neysek o olucaz. Ölünce zaten göreceksiniz. Ama neden bu kadar inanmak için çırpınıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yani anamızın karnına geri mi gireceğiz sonra vitamin mi olacağız. aslında hepimiz birer Benjamin Button'muyuz.
Salnay .!.: Ölünce hepimiz yok olucaz. Doğmadan önce neysek o olucaz. Ölünce zaten göreceksiniz. Ama neden bu kadar inanmak için çırpınıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yani anamızın karnına geri mi gireceğiz sonra vitamin mi olacağız. aslında hepimiz birer Benjamin Button'muyuz.
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 57.999 221.495 1.223 53 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Salnay #14 Dini içerikli konular yasaktır.