Neden insanlar durup dururken değişir

MinnieMoussy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
75
0
6
Ankara
Merhaba kızlar. Geçenlerde biriyle tanışyım.2 haftadır konuşuyoruz 4 kere buluştuk. Herşey gayet güzeldi. Sabahları mutlaka günaydın mesajı atardı, ben mesaj atmayınca merak ederdi. Dün birsürü mesajlaştık, güldük eğlendik. Sonra bir soğukluk oldu ve bugün hiç mesaj atmadı. Niye böyle oldu sizce :( Nezaman biriyle iyi anlaşmaya başlasak hep bir kopukluk oluyo. Bu durumdan çok sıkıldım. Herşey iyiyken ne oldu birden anlam veremiyorum. Artık aşka olan umudumu kaybetmeye başladım ilişkilerden soğudum. Bu durum gerçekten canımı sıkıyor

Sizlere tavsiyem; tabii uygularsınız ya da umursamazsınız size kalmış böyle dengesiz adamlarla vakit geçirmeyin.
Derdi neymiş sorun,baktınız açıklama yetersiz, hemen dönün gidin.
Boşu boşuna zamanınızı böyle adamlara harcamayın.
Hayat ahlanıp vahlanmak için çok kısa.

Sizlere tavsiyem; tabii uygularsınız ya da umursamazsınız size kalmış böyle dengesiz adamlarla vakit geçirmeyin.

kesinlikle katıllıyorum

ben neden diye bile sormuyorum

kendi kendime öyleyse öyle keyfin bilir deyip bende geri cekiliyorum :))

kimsenin nazını kaprisini cekemem valla

Aynen ben de sormam.
Zaten cevap nettir aslında.
İstenmiyorumdur.
Bunu duymak hoşuma gitmez benim.
Yeni denizlere yelken açarım.
Adam mı yok canım dışarıda!

aslında insanlar hep aynıdır, sadece yüzlerini çok geç görürüz bazen
ve değiştiğini sanırız :34:
onlar değişmez, biz farkına varırız gerçeklerin.

aynen öyle. ama hepsi mi dengesiz olur :) ne istediklerini mi bilmiyorlar anlamıyorum ki. 40 kere arayıp soran adam bi an da hiç arayıp sormaz oldu. ben de hiçbişi yazmadım. yazmayacağımda. bu erkeklerin taktiği herhalde önce bunaltana kadar mesaj atıp arıyorlar sonra tık yok.

tatlım bunlar vur kaç taktikleri, aklı sıra önce seninle ilgilenip kendine bağlayacak, sonra geri çekilecek. gelme bu oyunlara, çünkü bu tarz insanların oyunları bitmez, aşkta oyunla düzenle yürümez, yıpratır seni. sen hiç vurma bile sadece kaçççç

tatlım bunlar vur kaç taktikleri, aklı sıra önce seninle ilgilenip kendine bağlayacak, sonra geri çekilecek. gelme bu oyunlara, çünkü bu tarz insanların oyunları bitmez, aşkta oyunla düzenle yürümez, yıpratır seni. sen hiç vurma bile sadece kaçççç

kesinlikle hep oyundan ibaret. inşallah böyle ucuz numaraları olmayan bir erkek çıkar karşıma.

sen bi msj atsaydın. en azından tepkisini görüp ona göre yoluna bakarsın sende.

atmak istedim aslında ama taktik gibi geliyor. eğer şimdi mesaj atarsam artık hep benden bekleyecek ve istediği olmuş olacak. bana gerçekten değer verseydi mesaj atardı diye düşünüyorum. birden bire kesmezdi. yada başkasını bulmuştur konuşacak. erkek milleti işte sağı solu belli olmuyor :)

atmak istedim aslında ama taktik gibi geliyor. eğer şimdi mesaj atarsam artık hep benden bekleyecek ve istediği olmuş olacak. bana gerçekten değer verseydi mesaj atardı diye düşünüyorum. birden bire kesmezdi. yada başkasını bulmuştur konuşacak. erkek milleti işte sağı solu belli olmuyor :)

aynı durum benimde başıma gelmişti. hep çocuk bana msj atardı arardı. benden hiç tık yoktu. cool takılıyodum aklımca:) sonra kesti birden arayıp sormayı. bu sefer ben aradım noluyoruz diye:) meğersem küsmüş bana haspam:) hiç aramıyosun merak etmiyosun beni dedi:) seninkide böyle olabilir diye dedim

aynı durum benimde başıma gelmişti. hep çocuk bana msj atardı arardı. benden hiç tık yoktu. cool takılıyodum aklımca:) sonra kesti birden arayıp sormayı. bu sefer ben aradım noluyoruz diye:) meğersem küsmüş bana haspam:) hiç aramıyosun merak etmiyosun beni dedi:) seninkide böyle olabilir diye dedim

atsam ne diycem ki garip olur yani ne biliyim karizmayı çizdirmek gibi geliyor birazda haha :)

Her gun mesaj atmaya gerek var mi bilmiyorum.:44: Buyuk ihtimal kacan kovalanir i uyguluyordur. Iliskinin basinda kim daha iyi kaciyorsa kontrol onda olur derler. Bir dene istersen. :27:

kaçan kovalanır güya sen onu koyalıyacalsın,zamane erkekler nazlı ve bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendilerini

Back
X