- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
Vallahi bunun nedenini çözemedm sebep nedir yahu amaç ne..biz 5 kardesz ablam hep benm yada eşimin açıgını arar ama neden yani anlamlandıramıyorm yada beni eşimi kötü gösterme cabası niye yani eline ne gecicekki birde insanın en yakını niye bunu yapar.kendide evli coluk cocukları var eşi var Allah mutlu etsin her zaman ama benim hiç işim olmaz kocası ne yapmış ne etmiş cocukları ne yapıyo eleştiri anlamında hiç ilgilenmem herkesin kendi hayatıdır hem ugrassam elime ne gececekki....işin kötü yani cocuklarmnda psikolojisi bozuluo..eşim kendi halinde sessiz evine baglı sorumluluklarını bilir arada hır gür yapsakta anlasırız...en son cocuguma baban evde nasıl davranıo annenle arası nasıl birde hep kötü seyleri soruyomus gizli gizli cocuga....birde evladım diyoki güzel seyler anlatınca teyzem memnun olmuyo alınıyo diyo nasıl yavrum ne demek o dedm kötü seyler anlatırsam seviniyo bende bazen sevinsin diye kötü seyler uyduruom diyo teyzesini sever baya buarada..daha evvel cok uyardm yok ben öyle bişi demedm diyo cocuk küçük ya onu yalancı cıkarıyo.annemle babamda AA kocan evde öylemi davranıo diyo ya ne alaka nerden cıkarıosunuz diorm cocuk yalan söylemez diolar.eniştemn sacma sapan bir sürü kötü huyu alıskanlıkları var ben hiç cocuklarına sormam hatta konuyu acmam bile cocuklar etkilenir üzülür diye yazık yani kendi yegenime neden yapayım ki bunu