Bence sen yaşıtların erken evlendiği için hassaslaşmışsın yaşın gayet genç daha evlenirsin gençliğinin tadını çıkar
bazen verecek bi cevap bulamıyoruz o anda sonrada pişman oluyoruz.
fakat ben cvp bulsamm bile bazen okadar cahilce konuşmalara şahit oluyorumki.cvp vermeye tenezzül bile etmiyorum.
ama gerekli yerde susma ..tatlı dillede olsa isteğini söyle,istemediğini red et.
ay canım üzülme
bakma sen o kendini bilmezlere onlara mı kalmış senin evliliğin
hassas olduğundan bir de beklemediğin afallamışsındır
ben 23 yaşındayım okul yeni bitti beni bile sıkıştrıyorlar
ben de kime adam lazımsa bulsun diyorum bana lazım değil :)
sen de bir daha böyle diyen olursa kısmetim kimse ayağıma gelsin de :)
böyle muhabbetleri genelde koca meraklısı kişiler söyler..ben 24 yaşımda evlendim..buna rağmen etraftaki 18 sinde evlenenler bana gecikmişim muamelesi yaptı....
halbuki onlar acayip olan farkında bile değil yazııkkk:))))
bunun içinde ypratma kendini bas fırçayı bi daha ağızlarını açabiliyorlarmı gör....
üzülme ağlama hep hayırlısını dile erken evlenip mutsuz olmaktansa geç evlenip mutlu yaşamak daha iyidir...
Ay canım aynı ben ,ben de buna benzer bir konu açmıştım...
cevap vermemen insanları kırmak istemediğinden o an sinir oluyorsun ama aslında iyi niyetli insanların işi rast gider hep.. ben kendimi biraz değiştirmeye başladım ben ne istiyorumla... bir ortamda bir şey yapılacaksa kimseyi düşünmeden kendim ne istiyorsam onu söylüyorum, bir de kişiye göre davranıyorum bazı insanlar kibarlığı hakederken bazıları ters davranılmasını seviyor ve o zaman bulaşmıyor..öğretmensin sen herkes öğretmen kız arıyo da sen bakmıyorsun canım...
boyle durumlarda karsi tarafi da kirmadan ama rahatsiz oldugumu da belli edecek tarzda cevap verebilsem keske ama dilim tutuluyor sanki. evliligin kismet isi oldugunu yasayarak ogrendim; yasla, meslekle, cevreyle alakasi yok.
Seni inan çok iyi anlıyorum..Benimde yaşım 28 ve kısmetim çıkmadı şimdiye kadarama ben şuna inanıyorum Allah herkesin kısmetini ayrı yarattı günü geliince herşey olur sadece zamana bırak ve hep hayırlısını isteyip dua et..Etrafındakilerede cevap ver yoksa dahada üstüne gelirler sana laf sokan olursa sende şakayla karışık laf sok ben öyle yaptım artık kimse ima dahi edemiyor evliliği bana..
hem kendim icin hem de tum bekarlar icin dua ediyorum ve hayirlisini istiyorum. evet etrafimdaki insanlara bir sekilde cevap verebilmeliyim ama bu konuyla ilgili de nedense hep susarak cevap veriyorum. sakayla karisik nasil soyluyorsun bana da ogretir misin?
ben 34 yaşında evlendim..4 senelik evliyim..1 yaşında ikizlerim var..daha erken evlenmediğim için de şükrediyorum....
bir daha sana bu şekilde yaklaşırlarsa benim medeni durumum size çok mu dert oldu,kendime layık insan bulursam evlenirim..Siz kendi işinize bakın dersin...seni üzüp kırdıklarının farkında bile değiller....ayrıca gayet aklı başında bir kız olduğunu düşünüyorum...evlenmiş olmak için evlenip yanlış kişi ile hayatını mahfetmektense biraz daha beklersin ve seni evinin kraliçesi yapan,kıymetini bilen doğru dürüst bir adamla hayatını birleştirirsin belki de...Hayırlısı ...
cevabiniz icin tesekkur ederim, mesajiniz hem teselli hem umut oldu benim icin. kesinlikle mutlu olacagim ve karsimdaki insani mutlu edecegim bir evlilik yapmak istiyorum. mutlaka bir zamani var ama benim elimde degil iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?