Neden instadan engelliyor

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
hayırlı ramazanlar kızlar , bu bu sevgilin için kaçıncı konun diyebilirsiniz ama kusura bakmayın aklıma takılıyor yaptıkları sormak zorunda kalıyorum. Bilen bilir şahsiyetle pazar günü ayrılık mesajı ile ayrıldık. Sonrasında bugün gördüm ki instadan beni engellemiş hem kendi hesabımı hem de onun bildiği bi hesabım vardı bunları engellemiş. Engelleyip de ne yapmış hesabını herkese açmış Normalde gizliydi . Herkese açacaksa beni neden engellemiş herhangi bi hesaptan girer bakarım yani ondan kolay ne var . Başka bi yerden engellememiş twit wp fln duruyo . Bi de insta biosunda ikimize ait bi sembol vardı o da duruyo. Ne yapmaya çalışıyo bu adam sizce ?

Başkalarına yürüyecek işte görmeyin diye.

Valla altında bişey aramayın erkek milleti bu ne düşündüğü ne yaptığı birbirini tutmaz. Biten bir ilişkin var ve bence arkana bile bakma kendine meşguliyet bul kafanı bu konuya takıp vaktini böyle adamları düşünerek geçirme

Ayrıldınız bitti ondan olmasın

Şapşik sadece İnstagram aklına gelmiştir o anda ordan engellemiştir . Erkekler yaptıklarının altına pek anlam yüklemezler , evde üç tane var , boy boy, ondan biliyorum.
Ayrılınca neden bitirmiyorsunuz onu merak ettim. Çok önemli bir adamsa niye ayrıldınız ? Naz yapma amaçlı değildir herhalde.

İşte bu yüzden sizi engelleyip herkese açmış

Siz bunu kendinize dert edinin de zihninizi sürekli onunla meşgul edin diye.. Adam bu işi biliyor

Başka hesaptan girin bakın diye yapmış işte o da. Dikkat çekme çabası. Girin bakın sonra whatsapp'tan "beni engelleyip hesabı herkese açmışsın bravo" falan yazın diye de oralardan engellememis muhtemelen
Ama eğer öyle olsaydı pek kullanmadığım diğer hesabımı engellemezdi

Yok ben ayrılmadım ama benim aptalca hatalarım onun beni terk etmesine sebep oldu. Çünkü tam bir aptal gibi davrandım maaalesef

Ben hıc ıyı elektrık almadım .Bence şükredın ce yolunuza bakın

Mesela ne yaptın?
Arkadaşına gitmişti ben saçma sapan bi tribe girdim , aslında konuşuyorduk sonra ben gece yarısı birden aradım bi kaç kez aradıktan sonra açınca bela okudum o da yüzüme kapadı. Sonra aradım açmadı bende ayrılıyorum dedim her yerden engelledim. Ertesi gün engeli açıp aradım açmadı açabilirmisin önemli diye mesaj attım dönmedi. İşte bu olaydan 5 gün sonra da ayrılık gerçekleşti maaalesef he bu münferit bi olay değil buna benzer sıkıntılar da çıkarmıştım daha önce ve benimle defalarca konuşup bi daha olmaması için uzlaşmıştık. Bu sefer öyle olmadı. Bir birikim sanıyorum. O da zaten ayrılık mesajında düzeltemiyoruz ayrılmak doğrusu demiş .

daha önce de olmuş, konuşmuşsunuz yine olmuş, şimdi barışsa yine olmayacak mı? Ya da bu adamı unutup başkasıyla beraber olsanız böyle davranacak mısınız? daha açık söylemek gerekirse, onun aklından geçenleri düşünmek yerine kendinizle mi ilgilenseniz, kendinize biraz şefkat mi gösterseniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…