- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Seni tamamen hayatından çıkarmış. Yeni arayışlara girmiş. Seni zerre umursamıyor. Allahaskina bırakın şu pislikleri takibi.Ama eğer öyle olsaydı pek kullanmadığım diğer hesabımı engellemezdi
Adam terk etsin diye elinizden geleni yapmışsınız.Arkadaşına gitmişti ben saçma sapan bi tribe girdim , aslında konuşuyorduk sonra ben gece yarısı birden aradım bi kaç kez aradıktan sonra açınca bela okudum o da yüzüme kapadı. Sonra aradım açmadı bende ayrılıyorum dedim her yerden engelledim. Ertesi gün engeli açıp aradım açmadı açabilirmisin önemli diye mesaj attım dönmedi. İşte bu olaydan 5 gün sonra da ayrılık gerçekleşti maaalesefhe bu münferit bi olay değil buna benzer sıkıntılar da çıkarmıştım daha önce ve benimle defalarca konuşup bi daha olmaması için uzlaşmıştık. Bu sefer öyle olmadı. Bir birikim sanıyorum. O da zaten ayrılık mesajında düzeltemiyoruz ayrılmak doğrusu demiş .
Çok büyük hatalar yaptım çok pişmanım. Hayatımda daha önce böyle bir pişmanlık hissetmemiştimHemen neden engelliyorsunuz ki, engellemek zaten "bir daha benimle iletisime gecme seni gormek istemiyorum" demek. Birbirinize tahammulunuz yok.
Sadece engellemıs, bısey yapmaya calısmıyor
Bazen, sadece engelleriz.
Yanlış anlamayın da hiç ideal bir sevgili değilmişsiniz. Adam için isabet olmuş sizden ayrılmak. Biraz olgunlaşmadan başka bir ilişkiye de başlamayın derimArkadaşına gitmişti ben saçma sapan bi tribe girdim , aslında konuşuyorduk sonra ben gece yarısı birden aradım bi kaç kez aradıktan sonra açınca bela okudum o da yüzüme kapadı. Sonra aradım açmadı bende ayrılıyorum dedim her yerden engelledim. Ertesi gün engeli açıp aradım açmadı açabilirmisin önemli diye mesaj attım dönmedi. İşte bu olaydan 5 gün sonra da ayrılık gerçekleşti maaalesefhe bu münferit bi olay değil buna benzer sıkıntılar da çıkarmıştım daha önce ve benimle defalarca konuşup bi daha olmaması için uzlaşmıştık. Bu sefer öyle olmadı. Bir birikim sanıyorum. O da zaten ayrılık mesajında düzeltemiyoruz ayrılmak doğrusu demiş .
Şimdi de açmış engelimitürk kadını erkek kafasının dişiler gibi detaycı olmadığını, sadece birşeyi yapmak istediği için yaptığını anlayınca daha mutlu olacak.
Şimdi de açmış engelimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?