• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden istediğimiz yerde konu açamıyoruz?

xfairytalex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2017
183
113
33
Gebelikle ilgili burada açtığım konuyu geçen hafta uyarı alarak başka bir yere taşımıştı site yöneticileri. Bugün orada tekrar bi konu açtım ama görüntülenme bile yok. Neden burda açamıyoruz? konunun nerde açıldığının neden bu kadar önemi var? Sonuçta insanlara soru soruyoruz ve cevap almak istiyoruz. Herkes biliyor ki bdv de açılan konuları çok insan görüyor ve illaki bilen birileri çıkıyor. Diğer türlü günlerce beklesek bile birkaç cevaptan başka birşey gelmiyor.

Bende bi konu açmıştm esimin dogum gunu icin tikanmistim. Fikir uretemiyodum. Maddi olarak sikintidaydik ve ne yapabilirim diye cozum ariyodum. Ve bu benim icin dertti.
Konum hic bi basliga uymayan konulara taşınmıştı. :KK70: şaşırdım benim derdimde bu yani dedim kendime :KK70: ama kurallar var istemeden de olsa hakli sebeplerimizde olsa o kirallara karsi gelebiliyoruz napalim :KK70:

Çok haklısin bence...kesinlikle anca burda cevap alabiliyoruz...benim trafik kazali konum bile dertten sayılmadi ki ben 1 aydir bu dertle uğrasiyorum evimde huzur falan kalmadi..

Gebelikle ilgili burada açtığım konuyu geçen hafta uyarı alarak başka bir yere taşımıştı site yöneticileri. Bugün orada tekrar bi konu açtım ama görüntülenme bile yok. Neden burda açamıyoruz? konunun nerde açıldığının neden bu kadar önemi var? Sonuçta insanlara soru soruyoruz ve cevap almak istiyoruz. Herkes biliyor ki bdv de açılan konuları çok insan görüyor ve illaki bilen birileri çıkıyor. Diğer türlü günlerce beklesek bile birkaç cevaptan başka birşey gelmiyor.

Merhaba,
çünkü kurallar böyle, ilgili kuralı buraya ekliyorum.
VI) Forum'da yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır.
XI) Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek adminlerin veya moderatorların görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/forum-manifestosu.17895/

Ayrıca üye olurken okudum kabul ediyorum diye işaretlediğimiz ama maalesef okumadığımız kullanım sözleşmesinde de der ki:

• Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.
    • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
    • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.
Çok haklısin bence...kesinlikle anca burda cevap alabiliyoruz...benim trafik kazali konum bile dertten sayılmadi ki ben 1 aydir bu dertle uğrasiyorum evimde huzur falan kalmadi..

Merhaba,
linkteki trafik kazası dediğiniz konu bir dert değildir, arabanın düşen değerini sormuşsunuz, taşıyınca yeniden trafik kazası başlıklı dert bölümüne uygun olabilsin diye ekleme yaptığınız 2. bir konu açmışsınız ama asıl konunuz araba başlıklı olandı, bir başkası da aldığı gram altının değer kaybını sorup benim için dert der çıkar işin içinden.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/araba.1067697/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/trafik-kazasi.1068669/

Sizlere konu açmayın demiyoruz, böyle bir haddimiz sınırlamamız da yoktur, konuları ilgili bölümlere açınız diyoruz, aksi yasaktır çünkü.

İlave edeyim, sizlerin bir derdim var bölümüne uygun olan konuları taşınmış mı? Baktım, hayır taşınmamış, demek ki taşınan konularınız gerçekten ilgili bölümlere açılması, açılmadığı takdirde taşınması gereken konularmış.

Son düzenleme:
Karman-çorman olmasın forum...

Sanırım bu yüzden :KK14:

Sizin mesajınızı alıntılıyorum ama açıklamam genele, lütfen üstünüze alınmayınız, konu açıklığa kavuşsun diye yazıyorum.

Herkesten özür dilerim ama bir de şu var ki bdv popüler düşüncesiyle tırnağım kırıldı, saç rengim ne olsun, elbisem nasıl, Ahmet'e Ahmet mi desem Ahmetciğim mi desem konuları bile BDV'ye açılıyor, genelleme olmasın lakin bazıları BDV'ye konu açma krizine giriyor, bir üyenin aynı gün içinde bdvyle alakası olmayan 5 konusunu taşıdığımız oluyor. Üye halısını halı yıkamacıya mı versin diye bile BDV'ye konu açıyor.

Bdv sadece gelin kaynana konuları için değil, baksınlar kanser tanısı sebebiyle çok üzgün üyelerin konuları da var, demek ki BDV'ye açılmalıymış ki BDV'de bu konular, üyenin saçları kuaför hatası yüzünden yanmıştır, psikolojisi bozulmuştur bdvye konu açar, dokunmayız çünkü kadın saç rengi sormuyor, üzgün ve psikolojisi bozulmuş teselli arıyor ama gelir de burada perdelerimi kaç derece yıkayayım derseniz, taşıyınca da ama bu benim için dertti derseniz olmaz.

Konularınız yorum alsın mı istiyorsunuz o zaman ilgili uygun bölüme açıp linkini profilinize ekleyin, bile bile kurallara uymamazlık etmeyin rica ederim.

Back
X