neden istemiyor

pessimistic_02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
284
0
26
Adıyaman
mrb arkadaşlar,bu hafta rapor alıcagım işe gitmicem eşime senin iş yerine bir ugrayayım dedim,hayır ne işin var dedi,eşim orda bayanlarla çalışıyuo artı müsait bir ortam,bende 5 dakikalığına uğrayayım dedim hayır dedi,sonra ben kızınca tamam dedi,istediğin kadar gel dedi ,ne demek ,istiyosun ben evli barklı adamım ne işim olu öyle şeylerle dedi,o zaman neden gelmemi istemiyosun dedim,mantıklı bişey söyle tamam diyeyim dedim,sonra cevirdi gel falan,dedim bana karsı azıcık bir art niyetin varsa rabbim karşıma cıkarsın dedim,bağırdı,ben, öyle şeylerle yargılama diye

mrb arkadaşlar,bu hafta rapor alıcagım işe gitmicem eşime senin iş yerine bir ugrayayım dedim,hayır ne işin var dedi,eşim orda bayanlarla çalışıyuo artı müsait bir ortam,bende 5 dakikalığına uğrayayım dedim hayır dedi,sonra ben kızınca tamam dedi,istediğin kadar gel dedi ,ne demek ,istiyosun ben evli barklı adamım ne işim olu öyle şeylerle dedi,o zaman neden gelmemi istemiyosun dedim,mantıklı bişey söyle tamam diyeyim dedim,sonra cevirdi gel falan,dedim bana karsı azıcık bir art niyetin varsa rabbim karşıma cıkarsın dedim,bağırdı,ben, öyle şeylerle yargılama diye

İlginç...
Eşinizin işyerine daha önce gittiniz mi?
Hep böyle haber verir misiniz giderken?

Keşke gideceğini söylemeseydin.izinli bi gününde sevdiği bi tatlıyı falan alırdın seni özledim göresim geldi falan derdi hem onun gönlünü almış olurdun hem de şüphelerini giderirdin.

hayır daha önce hiç gitmedim,ilk defa gecerken ugrucaktıuım,herhangi bir artniyetim yoktukontrol gibi falan,oda kıyamet koptu

Yok yok ben kontrol amaçlı demedim.
Mesela bizim pek haber verilmez,öylesine geçerken uğramalara.
Art niyetinizin olmadığı haber vermenizden belli zaten.
Yerinizde olsam bu hafta gitmezdim,olay soğuyunca habersiz uğrardım.

yani şok oldum,bende sevinir sandım 5 dakika ugrucaktım,insan neden eşinin gelmesini istemezki

2 sebep olabilir ya gerçekten öyle bişey yok ve çok hassas davranıp onu suçladığını düşünerek böyle sinirlendi yada bişeyleri görmeni istemediği için böyle alınganlık yaparak seni vazgeçirmeye çalıştı.eşini tanıyan sen olduğun için buna ancak sen karar verebilirsin.

2 sebep olabilir ya gerçekten öyle bişey yok ve çok hassas davranıp onu suçladığını düşünerek böyle sinirlendi yada bişeyleri görmeni istemediği için böyle alınganlık yaparak seni vazgeçirmeye çalıştı.eşini tanıyan sen olduğun için buna ancak sen karar verebilirsin.

yani kamu kuruluşunda çalısıyo,öyle birşey olsa dahi yakalama ihtimalim olmazki,beni kimsenin görmesini mi istemiyor acaba

Uğrayacaksanız haber vermenize gerek yoktu. Olay yerinde amacını daha rahat anlardınız. Böyle kendinizi yiyerek bir yere varamazsınız.

Bence bu senın en dogal hakkın ,bu hafta da git aramadan;ılerde de bırgun gıt bak
Sonucta allah benzetmesın gecen gun ıs yemegıne göturulmedı Hande,sonra basına
neler geldı ..Gitmıs olsaydı o anda herseyı ögrenebılırdı ..O yüzden inadına git,sık
sık git görürsün ..Birşey yoktur ama varsa da Allah mutlaka cıkartır..

Bence bu senın en dogal hakkın ,bu hafta da git aramadan;ılerde de bırgun gıt bak
Sonucta allah benzetmesın gecen gun ıs yemegıne göturulmedı Hande,sonra basına
neler geldı ..Gitmıs olsaydı o anda herseyı ögrenebılırdı ..O yüzden inadına git,sık
sık git görürsün ..Birşey yoktur ama varsa da Allah mutlaka cıkartır..

şimdi hastanenin yoğun bakım servisi olduğu için sık sık ta gidemem

Millet karisini yüz yüze görünce tabii rahat flört edemeyecektir bundan sonra. Tabiiki gideceksin, arada bir gözükmek iyi olur öyle. Bencede icine kurt düssün.

yani kamu kuruluşunda çalısıyo,öyle birşey olsa dahi yakalama ihtimalim olmazki,beni kimsenin görmesini mi istemiyor acaba

en son karısını kimsenın görmesini istemeyen adamın, başkasıyla ilişkisi olduğunu okuduk bir konuda...

oda ödül törenimiymiş neymiş karsını götürmemişti,meğer sevgilisini götürmüş.

Back
X