neden istemiyor

iyi de sen emin olmak istemiyormusun? bence git.öyle bişey yoksa için rahatlar.varsa ve o kadın yada eşin seni gördüğünde kıs kıs gülerse bu da onların ayıbı olur zaten.

mrb arkadaşlar,bu hafta rapor alıcagım işe gitmicem eşime senin iş yerine bir ugrayayım dedim,hayır ne işin var dedi,eşim orda bayanlarla çalışıyuo artı müsait bir ortam,bende 5 dakikalığına uğrayayım dedim hayır dedi,sonra ben kızınca tamam dedi,istediğin kadar gel dedi ,ne demek ,istiyosun ben evli barklı adamım ne işim olu öyle şeylerle dedi,o zaman neden gelmemi istemiyosun dedim,mantıklı bişey söyle tamam diyeyim dedim,sonra cevirdi gel falan,dedim bana karsı azıcık bir art niyetin varsa rabbim karşıma cıkarsın dedim,bağırdı,ben, öyle şeylerle yargılama diye

bence her şeyden önce
bu şekilde sinirlenip bağırması normal değil, insan kendini bu kadar ele verir mi?

bu işin içinde bir iş var.

şimdi gidersemde,eger o tarz bişey yapıyosa sonuçta karsıdaki insan evli, olduğunu biliyodur,heralde beni görünce kıss kıss güler içinden

sen zaten böyle bir durum varmı yokmu öğrenmek için gidiyosun, yani yarın değil de daha sonra öğrenmek için, yarın gideceksin normal bir şekilde oturur gelirsin göz ucuyla da etrafa bakarsın tabi, asıl önemli olan 2. gidişin, ayrıca böyle bir durum varsa karşıdaki kadının ne düşündüğü önemli olmamalı sen eşinle hesaplaşırsın, ama hemen de kötü düşünmeye gerek yok, belki de adam gayet masumdur

Benim eşim de pek istemez ama iş yerinde kadın çalışan yok aksi olsa ben haber vermeden giderdim

sen zaten böyle bir durum varmı yokmu öğrenmek için gidiyosun, yani yarın değil de daha sonra öğrenmek için, yarın gideceksin normal bir şekilde oturur gelirsin göz ucuyla da etrafa bakarsın tabi, asıl önemli olan 2. gidişin, ayrıca böyle bir durum varsa karşıdaki kadının ne düşündüğü önemli olmamalı sen eşinle hesaplaşırsın, ama hemen de kötü düşünmeye gerek yok, belki de adam gayet masumdur

umarım masumdur,inşallah düşündüğüm gibi deildir

yani normalde face şifresini bilirim msn sifresini bilirim,bir dediğimi iki etmez,telefonu hep elimdedir,,gecenletrde görümcem ve kayınvalidem ugrayacaklarmış oda hayır suan müsait deil demiş burası izin vermemiş

umarım masumdur,inşallah düşündüğüm gibi deildir

zaten gittiğin zaman normal bir ortamla karşılaşacaksın büyük ihtimalle... yani şimdi sen kapıdan girden eşin bir veya bikaç bayanla konuşuyodu diyelim, sohbet edip gülüşüyor da olabilirler, bu normal bir durum ama sen iyice işkilleneceksin iş yerinden birşey öğrenemezsin bence.. gizlice gitmen de işe yaramaz neticede iş yeri başka türlü bir manzarayla karşılaşamazsın, eşinin telefonuna bakabilirsin gizlice f..b..k ve mail adreslerini inceleyebilirsin

zaten gittiğin zaman normal bir ortamla karşılaşacaksın büyük ihtimalle... yani şimdi sen kapıdan girden eşin bir veya bikaç bayanla konuşuyodu diyelim, sohbet edip gülüşüyor da olabilirler, bu normal bir durum ama sen iyice işkilleneceksin iş yerinden birşey öğrenemezsin bence.. gizlice gitmen de işe yaramaz neticede iş yeri başka türlü bir manzarayla karşılaşamazsın, eşinin telefonuna bakabilirsin gizlice f..b..k ve mail adreslerini inceleyebilirsin

zaten telefonu hep elimdedir hatta bir kaç defa unuttu ben işyerine götürdüm kendi işyerime,tüm şifrelerinide bilirim,bende senin gibi düşünüyorum işey bulamam diye,orda calışan ır erkek arkadasım var acaba ona mı söylesem,

Back
X