neden istemiyor

eşinin iş yerinin ortamının nasıl olduguna bağlı bence son yorumları okumadım belki yazmşsındır ama. sonuçta benim işimde birini gelip beni ziyaret edecek bi ortamı yok yani bende kimsenin gelmesini istemem ki giremez zaten kapıdan geçemez izinsiz:D o yüzden ortamına göre

bence gayet normal benim eşimde sağlıkçı ameliyathanede gün boyu gitsem ameliyathaneye giremiyeceğime göre o çıkacak işi aksatmış olacak hastanın başından kalkamaz haliyle boşta ki başka bir arkadaşına bırakacak o da sıkıntı yani.......sizin eşinizde yoğun bakımdaymış çok normal geldi bana orası da riskli bölge ha deyince girilip çıkılmıyor başka sizi huylandıaracak davranışları yoksa bence problem yok....

hemen olumsuz düşünme işi de ağırmış eşinin yoğun bakımda diyorsun belki yoğun olduğu için ziyeret etmeni istemiyordur
sen biraz arayı soğut bu konuyu hiç açma birkaç gün sonra habersiz işyerine git :31:

Sakın şahsınıza söylenmiş bir şey olarak algılamayın. Benim aklıma ilk gelen bu kuşkulardan ziyade acaba eşim beni beğenmiyor mu da iş yerine istemiyor olurdu.
Erkeklerin böyle saçma çıkışları olabilir.Bence habersiz gitmeyi deneyin.

Keşke gideceğini söylemeseydin.izinli bi gününde sevdiği bi tatlıyı falan alırdın seni özledim göresim geldi falan derdi hem onun gönlünü almış olurdun hem de şüphelerini giderirdin.

sizde haber vermeden sürpriz amaçlı gitmeyi deneyin bidahaki sefer:ssz:

Yok yok ben kontrol amaçlı demedim.
Mesela bizim pek haber verilmez,öylesine geçerken uğramalara.
Art niyetinizin olmadığı haber vermenizden belli zaten.
Yerinizde olsam bu hafta gitmezdim,olay soğuyunca habersiz uğrardım.

kızlara katılıyorum habersiz git..bide aklına kötü fikirler üşüşmesin hemen.bi dönem bekle sonra gidersin.ama için içiini yemesin gidene kadar..hoş ne kadar desemde içine kurt düşmüş bi kere ama inşallah yoktur olumsuz bişey..

mrb arkadaşlar eşimin iş yerine gittim,gayet ii karsıladı oradaki tüm çalışanlara eşim diye tanıştırdı,çalışan bayanlar cok güzeldi,ama çok konuşmadılar,dr la falan muhabbet ettik,erkeklerb çok sıcak davrandı,kızlar biraz havalıydı.sonra eşim 2 saat kaldıktan sonra git dedi

Back
X