- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Yani özür dilerim ama sadece merak ettim
Bugün metroda aklıma geldi. Bende bir kadınım ve mükemmelim asla diyemem . Ama temizliğim önemlidir .
Zaten bu sebeple de rahatsız oldum galiba , kadınlar artk asla eskisi gibi değil. 80 yaşında vefat eden anneannem bile , sabun kokuyordu resmen , eskiden kafınlar temizliğe daha mu düşkündü acaba . Ancak bu zamanlarda inanın sapsarı dişleri olan , bu sıcakta bi deodrnt kullanmayan insanlar var ya , hele dişleri sapsarı bir tabaka kaplamış diş etinden dişi boyunca resmen
Özür dileyerek söylüyorum ama erkek olsam değil sarılmak , suratına bakamam .
Pis erkekler için de düşüncelerim aynı , iğrenclet zaten , neden insanlar kendilerini bu kadar salmış zaten kadınlar obez derecesinde kilolu ve pis , zayıf olmayı kastetmiyorum ama insan spor ile vücuduna bakmalı ,, en basiti giyimi düzgün temiz bir kadın bi durakta bindi . İnanır mısınız topuklu ayakkabı vs artk sebep ne ise herkes tuhaf olan kadınmış gibi ona bakıp durdu , pis olan sizsiniz .. sanırım kadının süslenecek kadar hayatı sevmesi tuhaf geldi onlara , her neyse insanların bu kadar kendini bırakması üzücü ağır depresyon mu nedeni nedir
Kilo pko, kortizon kullanımiı,kayıplar yaşayan yeme bozukluğu olan yada farklı hastalıklar olabilir ben genelleme yapmam.. herşey keyfî değildirO kilo durumuna hiçbir zaman görünüş olarak yaklaşmadım hep sağlık açısından bakarım. Benim annemde kilolu ve baskı yapıyorum vermesi için zira çok fazla sağlık sorunuyla uğraşıyor. Sanıyor ki sadece onu strese sokuyor bu durum. Hayır onunla birlikte bende üzülüyorum sürekli hastane, randevu, ağrıları, sızlamaları.. vs. bitmiyor üstüne kilo olduğunu da kabul etmiyor :) Keşke verdirebilsem. Birde üstüne bana '' yoyosun yoyoson kolo olmoyosonn '' demesi yok mu
Sadece duş almakta yetmiyor ,duştan sonra rollon kullanmayı alışkanlık haline getirmek lazım. Banyo yapıp ardından ter kokan insanlar var. Rollon sürmeyi bilmiyorlar oyuzden yine kokuyorlarEğer bir insan temiz değilse zaten o parfüm terle ve pislikle birleşip kötü koku olarak geri dönüyor. Temiz insanın parfüme bile ihtiyacı olmaz sıcakta zaten çekilmez. Kılını tüyünü alsın, tırnağını kessin, duşunu alsın, dişini fırçalasın bahsettiğimiz şeyler lüks şeyler değil
Bunu yazacaktım da üşenmiştim. Polyesterden kaçınmaya çalışıyorum. Hafif vücut sıcaklığıyla bile leş gibi kokan kumaşlar var. Bazı kadınlarda bu yüzden koku oluşuyor, fark ediyorum.Sabun kokan anneanneniz pamuklu doğal kumaşlardan yapılmış giysi giyiyordu. Halis sabunla yıkanıyordu. Benim babaannem de zeytinyağlı olmayan sabunu sokmazdı eve. Var mı polyester kullanmayan giysi markası şimdi? Kumaşlar iplikler hem naylon polyester ağırlıklı. Za.. Man.. H&. gibi mağazalardaki giysiler hem yüksek fiyat hem de kalitesiz malzeme. Çorap alırken mutlaka pamuk oranını kontrol ederim. Çoklu paketlerde her çorabın pamuk oranı farklı. Yani en üstteki %80 diğerleri %65-%50-%35 diye gidiyor.
Böyle demek istedim kesinlikleBir insanı işe giderken veya gün ortasında görmekle, 10-12 saatlik mesai sonrası görmek arasında fark var demek istemiş. Sabah duş almış, temiz kıyafetle giyinmiş halle; iş çıkışı tıklım tıklım bir kaç vasıta değiştirirken ki hal aynı mı sizce ?
Çok normal karşılamışlar ya. Hayret ettim valaOtobuste tiklim.tiklim giden var bu hayata cok bile diyen var napalim simdi kokalim hrp beraber
Farkındaysanız ben de keşke herkes kendine özenli olsa dedim. Ben de hijyen taraftarıyım. Ama konu sahibin üslubu sizce normal mi? Yok sapsarı dişler, yok obez vs vs.Sabah 8 akşam 8 çalışması deodorant kullanmasına engel mı ya?
Oldu olacak ülkece kokalım ki gidişat o yönde.
Kişisel temizlikle çalışmanın ne alakası var ya?
Bende özelde çok zor şartlarda çalışmıştım ama lavaboya gidip koltukaltlarımı ıslak mendille silip roll on kullanmayı da ihmal etmiyordum. Çünkü kendim rahatsız oluyordum zaten terden.
Pasaklılığa hiçbir şey bahane olamaz olmamalı
Sırf bu yüzden toplu taşımaya binmiyorum, bence kadın erkek farketmez özbakım kişinin kendisine olan saygısıdır, pis insana asla tahammülüm yok , hergün duş alıp kıyafet değişen bir insanım ben , fakat haftada bir yıkanan hatta aynı elbiseyi koca bir hafta giyen insanlar tanıyorum, temiz olmayan insanların evine dahi gitmem ben ...Yani özür dilerim ama sadece merak ettim
Bugün metroda aklıma geldi. Bende bir kadınım ve mükemmelim asla diyemem . Ama temizliğim önemlidir .
Zaten bu sebeple de rahatsız oldum galiba , kadınlar artk asla eskisi gibi değil. 80 yaşında vefat eden anneannem bile , sabun kokuyordu resmen , eskiden kafınlar temizliğe daha mu düşkündü acaba . Ancak bu zamanlarda inanın sapsarı dişleri olan , bu sıcakta bi deodrnt kullanmayan insanlar var ya , hele dişleri sapsarı bir tabaka kaplamış diş etinden dişi boyunca resmen
Özür dileyerek söylüyorum ama erkek olsam değil sarılmak , suratına bakamam .
Pis erkekler için de düşüncelerim aynı , iğrenclet zaten , neden insanlar kendilerini bu kadar salmış zaten kadınlar obez derecesinde kilolu ve pis , zayıf olmayı kastetmiyorum ama insan spor ile vücuduna bakmalı ,, en basiti giyimi düzgün temiz bir kadın bi durakta bindi . İnanır mısınız topuklu ayakkabı vs artk sebep ne ise herkes tuhaf olan kadınmış gibi ona bakıp durdu , pis olan sizsiniz .. sanırım kadının süslenecek kadar hayatı sevmesi tuhaf geldi onlara , her neyse insanların bu kadar kendini bırakması üzücü ağır depresyon mu nedeni nedir
Kilo pko, kortizon kullanımiı,kayıplar yaşayan yeme bozukluğu olan yada farklı hastalıklar olabilir ben genelleme yapmam.. herşey keyfî değildir
Kadinlara odaklanmissiniz da, erkekler de oyle. hatta daha beter. Neden insanlar demediniz? Kadinlara olan bu gareziniz ne?
Pis insanlar bu denli savunulduklarını görse travma yaşarlardı kesinKadının demek istediklerini başka başka yerlere çekip durmayın artık . Bu sitede de bi kitle var böyle evirip çevirip konuyu bambaşka boyuta sokmaua calışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?