• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kaydetmiyor ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kaktus1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2020
109
85
48
Merhaba herkese. Ben üniversite 1ci sınıf öğrencisiyim. Sınıfta biri var. Şimdi bu kişi mesela Ahmet diyelim üniversite başladıktan 1 ay falan sonra numaramı kaydetmişdi. Normal karşılamıştım hiç konuşmamıştık çünki. Hala mühabbetimiz yoktur toplasan hiç 5 dakika olmaz. Ben ahmetin bana karşı hissleri olduğundan şüpheleniyordum. Ben de bir şeyler hissediyorum sanırım emin değilim. Üniversite başladıktan 3 ay falan sonra numaramı değiştirdim ben. Whatsappda sadece konuştuğum kişilere bildirim gitsini seçdim yani bildirim ona gitmedi hiç konuşmadık whatsappda. Ortak oldugumuz gruplara bildirim gitti sadece. Kaç ay oldu hala kaydetmedi numaramı. Haberinin olmamasının imkanı yok gruplara yazıyorum çünki. Gruplarda da çok kişi yok 15 kişi falan var. Neden kaydetmiyor ki? Kaç aydır yüz yüze de gelmedik karantinadan dolayı. 😔

İlgisini çekmiyor olabilir misiniz ? Belki de hayatında biri vardır. Bence sizin hisleriniz olduğu için karşılık bekliyorsunuz ama ilgisi olsaydı zaten bir adım atardı diye düşünüyorum.

Üniversitenin ilk senesi böyle her gördüğü dişi varlığın numarasını kaydetme vs. Gibi huyları olan erkekler olabiliyor. Yeni ortam falan, kanınız da kaynıyor malum kızgın boğa gibi dolanıyorlar etrafta tabii bunda İzledikleri amerikan dizilerinin de etkisi var. Liseden üniye geçince kampüsün bahçesinde üzerinden krem şanti emebildiğin okulun ponpon kızlar takımını falan hayal ediyorlar. Çokta şey etme yani eminim ortak grubunuzda bulunan tüm kızların numarasını da kaydetmiştir ahmetcik... Haa etkilendiysen çocuktan gidip açılabilirsin kendisine

İlgisini çekmiyor olabilir misiniz ? Belki de hayatında biri vardır. Bence sizin hisleriniz olduğu için karşılık bekliyorsunuz ama ilgisi olsaydı zaten bir adım atardı diye düşünüyorum.
Aslında ben onun bana karşı hisslerinden şüphelendiğim zaman ona karşı bir şey hissetmiyordum. Bildiğim kadarıyla hayatında biri yok. Hem hayatında biri olsa bile ben onun sınıf arkadaşıyım sonuçta kaydetmesi gerekmez mi?

Üniversitenin ilk senesi böyle her gördüğü dişi varlığın numarasını kaydetme vs. Gibi huyları olan erkekler olabiliyor. Yeni ortam falan, kanınız da kaynıyor malum kızgın boğa gibi dolanıyorlar etrafta tabii bunda İzledikleri amerikan dizilerinin de etkisi var. Liseden üniye geçince kampüsün bahçesinde üzerinden krem şanti emebildiğin okulun ponpon kızlar takımını falan hayal ediyorlar. Çokta şey etme yani eminim ortak grubunuzda bulunan tüm kızların numarasını da kaydetmiştir ahmetcik... Haa etkilendiysen çocuktan gidip açılabilirsin kendisine
O kadar kadın düşkünü biri gibi durmuyor ya bilmiyorum. İnstagram takip ettiklerinde de çok az kız var. Hepsi erkek neredeyse

Bir şey de eklemek istiyorum Türkiyede sınıflar tam olarak nasıl bilmiyorum. Türkiyede okumuyorum. Benim okuduğum üniversitede sınıflarda fazla kişi olmaz genelde. Biz sınıfta 12 kişiyiz

Merhaba herkese. Ben üniversite 1ci sınıf öğrencisiyim. Sınıfta biri var. Şimdi bu kişi mesela Ahmet diyelim üniversite başladıktan 1 ay falan sonra numaramı kaydetmişdi. Normal karşılamıştım hiç konuşmamıştık çünki. Hala mühabbetimiz yoktur toplasan hiç 5 dakika olmaz. Ben ahmetin bana karşı hissleri olduğundan şüpheleniyordum ama emin değilim hiss sadece. Ben de ona karşı bir şeyler hissediyorum. Üniversite başladıktan 3 ay falan sonra numaramı değiştirdim ben. Whatsappda sadece konuştuğum kişilere bildirim gitsini seçdim yani bildirim ona gitmedi hiç konuşmadık whatsappda. Ortak oldugumuz gruplara bildirim gitti sadece. Kaç ay oldu hala kaydetmedi numaramı. Haberinin olmamasının imkanı yok gruplara yazıyorum çünki. Gruplarda da çok kişi yok 15 kişi falan var. Neden kaydetmiyor ki? Kaç aydır yüz yüze de gelmedik karantinadan dolayı. 😔
whatsapptan eklediğini nerden anladın ki en başta? E hoşlanmamış senden demekki kendi kendine gelin güvey olmuşsun en başta

whatsapptan eklediğini nerden anladın ki en başta? E hoşlanmamış senden demekki kendi kendine gelin güvey olmuşsun en başta
Önceden son görülmesi ve hakkında bölümü gözüküyordu bende. Başka telefondan baktığımda ise gözükmüyordü. Oradan anlamıştım. Galiba ben gerçekten kendi kendime gelin güvey olmuşum. Kaç gündür düşünüyorum acaba ben mi her şeye çok anlam yüklüyorum diye.😔

Üniversiteyi kaç yıllık kazandınız? Eğer 4 yıllıksa daha 1.sınıftasınız neden numaramı kaydetmedi diye bir erkeğe takılı kalıp kafanızı meşgul etmeyin derim zira daha bir sürü yıl var önünüzde. Sınıf atladıkça ve zaman geçtikçe çevreniz olacak zaten yeni birileri çıkacak karşınıza ne gerek var bu kadar büyütmeye. Boş verin kaydetmezse kaydetmesin takılmayın derim.

Üniversiteyi kaç yıllık kazandınız? Eğer 4 yıllıksa daha 1.sınıftasınız neden numaramı kaydetmedi diye bir erkeğe takılı kalıp kafanızı meşgul etmeyin derim zira daha bir sürü yıl var önünüzde. Sınıf atladıkça ve zaman geçtikçe çevreniz olacak zaten yeni birileri çıkacak karşınıza ne gerek var bu kadar büyütmeye. Boş verin kaydetmezse kaydetmesin takılmayın derim.
Evet üniversite 4 yıllık. Haklısınız sanırım. Boş vermek gerekiyor gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X