S
sensiz olmaz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sensiz olmaz
-
Anlamadım şimdi sizin onu sevdiğinizi biliyormu ?Oda sizi seviyor mu?Kaçan kovalanır bunu hiç unutma.Bırak o seni arasın.
yaş kaç?
KK'ya girip oyalanın.
ya da mesajları yazıp ona göndermeyin..
madem kendiniz de biliyorsun sorunu, neden mesaj atıp duruyorsunuzki.bu kontrol edilemeyecek bir şey değil...
hele bir de özgüveni olmayan kadınlar gibi "stresten atıyorum, seni bunaltıyorum biliyorum" falan derseniz hoş olmaz.
günde dört mesaj hernekadar fazla gözükmese de madem rahatsız oluyorsunuz atmayın.
ama bir de işin güzel tarafından söz edeyim size, şimdi siz alıştırdınız onu bunaltmaya(sizin tabirinizle) 1-2 gün sessiz kalıp bekleyin, sabredin bakalım.
o da şaşırsın bi, bu kız beni niye aramıyor desin, sonra da o aramaya başlasın..
kaçan kovalanır oyunu da böyle başlar zaten genelde..
neden sordum çünkü genelde ilk ilişkide bu tarz yaklaşımlarda bulunulur.. ilk ilişki dediğimizde de 18-20 yaş aralığından bahsedilir genelde ama sen bayağı büyükmüşsün..
bu denli hızla gidersen ayrıldığında veya işler istediğin gibi gitmediğinde çok fazla üzülürsün.. ayrıca ne derler, çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş.. herşeyin ağır ağır ilerlemesi çok daha emşn oluyor.. ztn bu şekilde davrandığında karşındaki adam da korkuyordur allah bilir :)
bence kendini tutmaya zorlamalısın bunu başarmalısın...mesela msj atmak mı istedin hemen başka bişeye odaklan başka bi iş bul o an kendine... bu sekilde cok üstüne düşersen o kişiyi kaybedebilirsin...ben tecrübelerime dayanarak kaçan kovalanır diye düşünüyorum...ki sen bi bayansın onun seninle daha cok ilgilenmesi gerekli.kendi kendini zorlamalısın
En sevdigim msj oldu bu mesaj evet bencede icimden geldigi gibi davraniyorum ama erkekler tatlim iste anlasilmaz bir yapilari var cozemiyosun....Ben sevginin olduğu yerde matematiksel hesapların olmaması gerektiğine inanıyorum en azından benim için öyle.Canın ne zaman nasıl davranmanı istiyorsa içinden geldiği gibi davranmalı insan.Karşındaki seni öyle kabul etsin.Hatta mutlu olmalı beni ne kadar seviyor diye
En sevdigim msj oldu bu mesaj evet bencede icimden geldigi gibi davraniyorum ama erkekler tatlim iste anlasilmaz bir yapilari var cozemiyosun....
sanki bu yorum işinize mi gelmiş biraz.
bence bu şekilde devam etmeyin bi arkadaşın dediği gibi stresten atıyorum falan, pek hoş olmamış :s
geri çekilin biraz bakalım ne olacak, ilginize alışmıştır belki :)
Ben sevginin olduğu yerde matematiksel hesapların olmaması gerektiğine inanıyorum en azından benim için öyle.Canın ne zaman nasıl davranmanı istiyorsa içinden geldiği gibi davranmalı insan.Karşındaki seni öyle kabul etsin.Hatta mutlu olmalı beni ne kadar seviyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?