neden kendimi tutamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi sensiz olmaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sensiz olmaz

Ziyaretçi
birini sevince neden kendime hakim olamiyorum bilmiyorum hersey hemen olsun hemen beni sevsin istiyorum ama biliyorum ki hersey zamana birakilmali ama birakamiyorum kizlar buyuzden yanlis taniniyorum cok msj atiyorum mesela o kibarligini bozmuyor ama bence bunaliyor gunde en fazla 4 msj atiyorum bazen mesajlarimda sacmaliyorum stersten atiyorum falan diyorum onemli degil diyor ama ben olsam bende bunalirim iltifat ediyor cevap veremiyorum oysa ask hemen olamzki bana akil verin ne olur yardiminiza ihtiyacim var

Anlamadım şimdi sizin onu sevdiğinizi biliyormu ?Oda sizi seviyor mu?Kaçan kovalanır bunu hiç unutma.Bırak o seni arasın.

Anlamadım şimdi sizin onu sevdiğinizi biliyormu ?Oda sizi seviyor mu?Kaçan kovalanır bunu hiç unutma.Bırak o seni arasın.

hayir onu sevdigimi bilmiyor ikimizde ayni yerde calisiyoruz canim simdi zor olsada elimi telefeondan cektim uzak duruyorum.

neden sordum çünkü genelde ilk ilişkide bu tarz yaklaşımlarda bulunulur.. ilk ilişki dediğimizde de 18-20 yaş aralığından bahsedilir genelde ama sen bayağı büyükmüşsün..
bu denli hızla gidersen ayrıldığında veya işler istediğin gibi gitmediğinde çok fazla üzülürsün.. ayrıca ne derler, çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş.. herşeyin ağır ağır ilerlemesi çok daha emşn oluyor.. ztn bu şekilde davrandığında karşındaki adam da korkuyordur allah bilir :)

bence kendini tutmaya zorlamalısın bunu başarmalısın...mesela msj atmak mı istedin hemen başka bişeye odaklan başka bi iş bul o an kendine... bu sekilde cok üstüne düşersen o kişiyi kaybedebilirsin...ben tecrübelerime dayanarak kaçan kovalanır diye düşünüyorum...ki sen bi bayansın onun seninle daha cok ilgilenmesi gerekli.kendi kendini zorlamalısın

kendinizi yoğunlaştırdığınız işiniz veya kendinizi tatmin edicek bir uğraşınız yok ise
bahsettiğiniz durum oldukça normal
çünkü sadece ,O sizinle ilgilendiği vakit kendinizi tam hissediyor olucaksınız
ilgilenmediği vakit, eksik.. az.. boş hissedip, birşeyler yapma ihtiyacı duyucaksınızdır, bu da sizi ne yapabilirime yönlendirecektir
aklınıza ilk gelen de erkek arkadaşınız ile bir şekilde iletişmek olucaktır
hepimiz duygularımız aracılığı ile kendimizi neşeli hissetmek için birşeyler yaparız
siz kendinizi güzel hissetmek için acele ediyorsunuz,, haklısınız
elinizde imkân var iken neden durasınız,, bu sizin içten gelen arzularınızın dışa vurumu..
kendinizi iyi hissetme halinize ,bir başkasını aracı etmeyin..
öncelikle siz, siz ile sizi tatmin edicek mutluluğu, yeterliliği edinebilmeye bakın
dış etkenler sizin iyi hissetme halinize aracı olduğu müddetçe ,benzer acelecilikler tekrarlanıcaktır
bu durum mutlu olma istediğinizin aksine, sizi yıpratır
kendi kendinize yeterli gelmek ile alâkalı.. farkedin, ve bunu öğretin kendinize..
yaşam boyu birilerine ilintili olmamalı duygularımız..
kimi insanın sevmesi de düzeylidir, ayrı ayrı sever
ben istemem meselâ hergün iletişim içinde olmayı,, çok soğur, sıkılır, ve bırakırım
gerektiğince iletişimden yanayım
sabah olunca günaydın demek için araşmayı sevmem mesela.. günaydın dememe sabahlar aracı olmamalı
iletişimime yalnızca içsel isteğim aracı olmalı
sıkı fıkı iletişim oluyorsa, ve karşı tarafta bundan hoşlaşmıyor ise
bunaldığı vakitten sonra,, geçiştirmelerin başlaması muhakkak olur
buna meydan vermeyin derim

kendine ondan başka bir uğraş bul mesela keman kursuna git vereliniortak

KK'ya girip oyalanın.
ya da mesajları yazıp ona göndermeyin..
madem kendiniz de biliyorsun sorunu, neden mesaj atıp duruyorsunuzki.bu kontrol edilemeyecek bir şey değil...
hele bir de özgüveni olmayan kadınlar gibi "stresten atıyorum, seni bunaltıyorum biliyorum" falan derseniz hoş olmaz.
günde dört mesaj hernekadar fazla gözükmese de madem rahatsız oluyorsunuz atmayın.

ama bir de işin güzel tarafından söz edeyim size, şimdi siz alıştırdınız onu bunaltmaya(sizin tabirinizle) 1-2 gün sessiz kalıp bekleyin, sabredin bakalım.
o da şaşırsın bi, bu kız beni niye aramıyor desin, sonra da o aramaya başlasın..
kaçan kovalanır oyunu da böyle başlar zaten genelde..

genelde zaten msjlari yazip yollamiyorum ama bugun kendimi baya oyaladim ve hic msj atmadim evet haklisin o stersten atiyorum fazla iyi olamdi cok kotu bir izlenim birakiyorum bundan sonra daha dikkatli oacagim ogutlerin icin tessekkur ederim

evet buyugum tatalim ama ilk gercek ask olunca elim ayagima dolaniyor bugun hic msj atamdim bakalim atamayacam ve kendini bekleyecemmm

tessekkurler tatlim ilk hatalarimi yaptim ama simdi daha emin adimlarla yuruyorumm kacayimmm azicikkk

tesekkur tatlimmm elimden geleni yapiyorumm elimden gelenin fazlasinida yapiyorum sizin guzel ogutlerinile daha iyisini yapiyuroumjmmmm

Ben sevginin olduğu yerde matematiksel hesapların olmaması gerektiğine inanıyorum en azından benim için öyle.Canın ne zaman nasıl davranmanı istiyorsa içinden geldiği gibi davranmalı insan.Karşındaki seni öyle kabul etsin.Hatta mutlu olmalı beni ne kadar seviyor diye

En sevdigim msj oldu bu mesaj evet bencede icimden geldigi gibi davraniyorum ama erkekler tatlim iste anlasilmaz bir yapilari var cozemiyosun....

En sevdigim msj oldu bu mesaj evet bencede icimden geldigi gibi davraniyorum ama erkekler tatlim iste anlasilmaz bir yapilari var cozemiyosun....

sanki bu yorum işinize mi gelmiş biraz.
bence bu şekilde devam etmeyin bi arkadaşın dediği gibi stresten atıyorum falan, pek hoş olmamış :s
geri çekilin biraz bakalım ne olacak, ilginize alışmıştır belki :)

nasilda belli oluyor mesajin hosuma gittigi dimi ama ne yaparsin iste cok tessekkur dusuncen tabiki digru sacam oldu biraz stresten fala geri cekildim zaten ama niye bastan yapamamki analammm sence simdi geri cekilmem ise yararmi yoksa cokmu yanlis izlenim yaptim

aynen katılıyorum..bende hesap yaparak bir iliski yurutemem..hep içimden nasıl geldiyse öyle davrandım..
ben senden daha beterdim ilk zamanlar..hani yuzsuz diye tabir ettigimiz tiplerdendim hatta :) ilk tanıştığımız gunün sonunda önümüzdeki haftanın programını yaptırdım,bana msj aticaktim o hafta ici bekle bekle msj gelmedi bizi tanistiran arkadasa söyledim atmıyor msj diye meger numaramı yanlış almış :) sonunda msj attı program da bir sorun yok di mı diye bende atladım hemen hayır yok gidiyoruz fln diye :) snr saçma sapan msjlar atmaya başladım..ben 3 msj atıyorum cocuk 1 cvp veriyor..snr tanidikca anladım ki mesajdan nefret ediyormuş :)) 5 yıldır birlikteyiz hala mesajdan nefret eder ve artık benim mesaj atmama da kızar :)))
yaptıgım doğru mu orasını bilemiycem ama dediğim gibi ben içimden geldigi gibi davrandım kaçmadım da kovalanmadim da..mutluyum da..
hayat senin nasıl istersen öyle davran walla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…