neden kilo almadım:(((

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
38
33
14 haftalık hamileyim ve hala kilo almadım aksine verdim 48 dim şu an 47 yim çok korkuyorum neden alamıyorum kilo:(((((

Ben 70le hamile kaldim, 69a düştüm, bu durum 20. Haftama kadar devam etti:) o zamana kadar 69la gittim, sonradan aldim kilo hep.

Benim eltim de kilo almak yerine vermişti. Hamileliğin sonlarına doğru azıcık kilo aldı ve hamile kalmadan önceki kilosundan 2 kilo fazla ile doğuma gitti. Kafana takma bence bir sorun yoktur.

canım kusman çoksa normal kilo almaman ,zayıflayan bile çok.bende 2 kilo aldm bulantım olmadığı halde :)
kilo almak biraz yapı meselesi,belki kendin çok hareketlisindr

daha bulantilarin yeni bitmis olmali yada bitecek 7-14hafta lar bulanti olur sende olmadi mi 20.haftada baslarsin kilo almaya ama bunyeye gore de degisiyo bende cok almamistim kilo

ilk 6 ay pek kilo alınmıyor ama ondan sonra durdurabilene aşk olsun :)

sana şuan nasıl imrendim bilsen :( 18 haftalık hamileyim 9 kılo aldım ! :( 4,5 ayda 9 kılo ne dmeek yaaa... bence hıc sesını cıkarma zıra gayet ıyısın ...

ben de almıyorum kı hıc 74 hamıle kaldım su an 69 kıloyum hatta zayıfladım doğumdan sonra 63 olursun dedı doktor gayte normal bıse kılo almak ıyı bıse degıl zaten ılk gebelıgımdede almadım 3100 bebegım dogdu hemde36 haftalık onemlı olan bebegının saglıgı

canım kusman çoksa normal kilo almaman ,zayıflayan bile çok.bende 2 kilo aldm bulantım olmadığı halde :)
kilo almak biraz yapı meselesi,belki kendin çok hareketlisindr
aksine hiç bulantı kusma yok rahat geçiyor hamile gibi bile hissetmiyorum yani doktora gecen hafta gittim herşey yolunda dedi ama ben ne bilim korktum

daha bulantilarin yeni bitmis olmali yada bitecek 7-14hafta lar bulanti olur sende olmadi mi 20.haftada baslarsin kilo almaya ama bunyeye gore de degisiyo bende cok almamistim kilo
yok hiç bulantım olmadı bu güne kadar rahat geçiyo yani aslında minyon tipliyim ondan mı acaba:=)

aksine hiç bulantı kusma yok rahat geçiyor hamile gibi bile hissetmiyorum yani doktora gecen hafta gittim herşey yolunda dedi ama ben ne bilim korktum
korkulcak bişi yok cnm yapınla alakalı o zmn ,doktorun bi sorun olmadığını söylüosa daha ne istiosn kilo almamışsn işte :) :)

Kilo almak çokta sağlıklı değil hamilelikte.
Önemli olan senin kilo alman değil, bebeğin gelişimi.
Kilo almak için gereksiz şeyler yemeyesin sakın, bebek için tüketmen gerekenleri tüket.

Bende hamile kaldığımda 52 kiloydum, 48 kiloya kadar düştüm.
Yediklerime, içtiklerime çok dikkat ettim.
58 Kilo ile doğuma gittim.
Yani ben kilo almadım, bebeğim kilo aldı.

canım sıkıntı etme kılo almadım dıye suan 19+4 haftalık hamıleyım 10 kılo verdım daha dun doktora gıttım herseyımız gayet normal ben kılo vermeme ragmen bebegım 427 gram olmus masallah:):nazar:

Back
X