neden kilo almadım:(((

ben 55 kiloyla hamile kalmıştım 3 aylıkken 52 ye düşmüştüm
ben de senin gibi korkmuştum ama doktorum bunun bazı annelerde rastlandığı ve normal olduğunu söylemişti
çünkü hamileliğin ilk aylarında mide rahatsızlıkları,kusmalar,iştahsızlık tavan yapıyor
e bu durumda da 1-2 kilo kaybı kaçınılmaz olabiliyor

Saka gibisin ne guzel iste. Kontrollerinde bebegin normal cikiyorsa ne guzel. Insan daha ne ister hem kilo alamyim hem bebegim buyusun. Benim de 15. Haftam daha yeni hamilelik oncesi kiloma geldim. Once verdim simdi accik toparliyorum ustelik ikiz gebelik. Hep imrenirdim teee bekarligimdan sad3ce karni olan kilo almayan top yutmus gibi olan hamilelere. Ben oyle olamayacam yapisal ve genetik olarak ama umarim siz olursunuz

Benim eltim de kilo almak yerine vermişti. Hamileliğin sonlarına doğru azıcık kilo aldı ve hamile kalmadan önceki kilosundan 2 kilo fazla ile doğuma gitti. Kafana takma bence bir sorun yoktur.

Evet benımde bı arkadasım 3 kilo fazlayla doguma gıttı.. Canını sıkma, bebısın saglıklımı ona bak sen.. Bak benım 5 haftam kaldı ama toplamda 5 kılo aldım. Dert etmıyorum. Cunku kuzucuk kıpır kıpır ıcerde saglıklı bılıyorum..:anneadayı:

14 hafta henüz erken kilo almanız için
ilk aylarda verince alınmıyor
ilk hamileliğimde 9 ikincide 7 kilo aldım ikiside normla kiloda sağlıklı doğdu
kaliteli besinler tüketin bebeğiniz için

14 haftalık hamileyim ve hala kilo almadım aksine verdim 48 dim şu an 47 yim çok korkuyorum neden alamıyorum kilo:KK43:((((

bende aynen senin gibi başlarda kilo verdim canım 54 le hamile kaldım 51 e düşmüştüm şimdş 19 haftalığım 54 300 oldum henüz yapı meselesi birazda sanırım

20. haftaya kadar 100 gram bile alamadım
şuan 30 haftalığım ve aldığım toplamda 8 kilo
hala hamile olduğuma inanmayanlar var
arkadan birşey yok önde koca bir göbek
kilo almak çok da önemli değil
önemli olan bebeğin gelişiminin iyi olması
ben doktora söyledim çok üzülüyorum oda beslenemiyor diye dedim
hiç kendini üzme haftasına göre gayet normal onun kilosu dedi

Ilaki kilo almak gerekmiyor bende 2 kilo verdim ve 400gr geri almışım sadece doktorum önemli bişey olmadığını söyledi bebeğin gelişimi gayet iyi bence böyle şeylerı takmayın kafanıza bence ilk aylarda kilo almak normal değil :)) cünkü fiziksel olarak zaten hemen belli olmuyor

B
Ilaki kilo almak gerekmiyor bende 2 kilo verdim ve 400gr geri almışım sadece doktorum önemli bişey olmadığını söyledi bebeğin gelişimi gayet iyi bence böyle şeylerı takmayın kafanıza bence ilk aylarda kilo almak normal değil :)) cünkü fiziksel olarak zaten hemen belli olmuyor
BEn cok zayifim bebegi tasiyabilmek icin kilo almam gerekiyo.:(

Üzülme emin olki ilerleyen zamanlarda alacaksin Kilo :)

Back
X