Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sema bacım...Tipimle alakalı mi hoslanmiyorlar ? Bide dün merdivenden yere düştüm rezil oldum kız arkadaşım iyi misin dedi
Sema iyimisin canimMurat'ın kardeşleri rahatsız korona gelemiyor dersliğe ne zaman gelir bilmiyorum geçmiş olsun mesaji atmaya utanıyorum
Tipini bilemiyorum tabi ki ama kafan karışık fazlasıylaNeden kimse benden hoşlanmıyor demek istedim de tipimle mi alakalı ?
At kız at. Bi de de ki sana aşığım.Murat'ın kardeşleri rahatsız korona gelemiyor dersliğe ne zaman gelir bilmiyorum geçmiş olsun mesaji atmaya utanıyorum
Neyse ciddi bir cevap vereyim. Ben sanmiyorum bunun tipinle alakali olsun.davranislarin olabilir kafa yapiniz uymayabilir vs.Neden kimse benden hoşlanmıyor demek istedim de tipimle mi alakalı ?
Onlara da mıymıy geliyorsundur büyük ihtimalleHoslandigim etkilendigim kişiler hoslanmiyor
Kiz valla gulmeyim diyorum her yazdigina gulduruyorsun.senden bir yaş buyugum yapma boyleHoslandigim etkilendigim kişiler hoslanmiyor