• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kimse benden hoşlanmıyor?

Geçen ben de düşüyordum son anda kurtardım ordan geçen biri iyi misin dedi, ben baktım, sonra arkadaşım çıktı birden spreyin nerde dedi, ben kaçtım, kaçarken elim birinin kotuna çarptı, hey gömleğim kirlendi dedi, yine kaçtım köşeyi dönerken yerde kitaplar varmış ona çarptım hepsi dağıldı toplayım derken arabadaki biri ile göz göze geldim, gözlük takıyordu sanırım astigmat. Sence arabadaki astigmat benden hoşlanıyor mu?

Güzel ablam konu komole geyik değil mi ama ya🥲🥲
Sizler daha ilk sayfada konu dışına çıkıyorsunuz Merve, ayrıca üye gerçek mi değil mi diye teyit alındı, kabul ediyorum konuları tuhaf, üniversiteli biri için de anlatım tarzı kötü cidden ama her şey bir yana kural kuraldır değil mi ablacım😌

İsmail Yk nın şarkısı geldi aklıma 😊 Tipiniz değil de tavırlarınız etkili olabilir çok içe dönüksünüzdür hoşlandığınız kişiler dışa dönük kişilerden hoşlanıyordur ve siz genelde aynı tarz insanlardan hoşlanıyorsunuzdur o nedenle hoşlandığım kimse beni beğenmiyor düşüncesi oluşmuştur.

Tipimle alakalı mi hoslanmiyorlar ? Bide dün merdivenden yere düştüm rezil oldum kız arkadaşım iyi misin dedi
Sema222 rica ediyorum sizde anlatmaya çalıştıklarınızı karmaşık hale getirmeyin, siz biliyor anlıyor olabilirsiniz ama üyeler aklınızdan geçenleri bilemez, konularınıza hakim olmadıkları için de içeriklerinizde ne anlatmak istediğinizi bilemez, 24 yaşında erişkin gibi değil 9 yaşında çocuk gibi yazıyorsunuz, lütfen tekrar rica ediyorum trollüyormuşsunuz gibi bir algı oluşturmayın.

Teklif eden yok.
Sizce neden?
Çok mu sessiz, çekingen birisiniz, konuşamıyor musunuz? Belki negatif bir enerjiniz var insanları itiyorsunuz, yada tipinizi begenmiyorlar.
İlk olarak Karakterinizi goremeyecekleri için önce tipinize bakarlar normal olarak. Sizce tipiniz nasil yada size nasıl olduğunuz söylenir?

İçe kapanigim sessizim çok 2013te diyet yaptım diyetisyenle 2017de kilo verdim 2017de kilo aldım 2019da az yedim 2017den beri çok yemek yiyorum her yerin sarkık kilolu teyzem en son güzelsin dedi geçen pazar günü

Taksici abim teklif etti sevgili olmayı kaç gün önce pazartesi günü fon cektirmistim geçen hafta cuma günü süpersin demisti

Back
X