Neden kimse beni anlamıyor?

Eflatuunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
507
297
103
26
Eşimle 8 aylık evliyim çok problemler yaşadım çok yıprandım şimdiden çok yoruldum ve sonuç gerçekten soğudumu hissediyorum son zamanlar biraz düzelir gibi oldu ama ben o kadar soğudumu hissediyorum ki beni öpünce tüylerim diken diken oluyor bunlar geçiçi duygular mı emin olamıyorum bazen öyle bunalıyorum ki içinden çıkamadım sorular yüzünden nefes alamadığımı hissediyorum, neyin doğru neyin yanlış oldunu bilmiyorum (boşanmayı düşünüyorum biletimi bile aldım sınavdan sonrası için) kimseye derdimi anlatamıyorum anneme anlattım geçiçi duygular oldunu geçeceğini söyledi bunların imtihan oldunu sabretmek gerektiğini söyledi. Fakat ben o kadar bunaldım ki ne yapacağımı bilmiyorum bazen nefes alamıyorum sebeb siz ağlamak istiyorum bunları yazdım buraya içimi dökmek istedim çaresizliğimi

Hissettiklerinizi yazmışsınız ama bu kadar bunalmanıza neden olan şeyleri yazmamışsınız, detay verirseniz daha rahat çözüm önerisi verilebilir belki. Sınav demişsiniz onun stresi de etkiliyor olabilir ruh halinizi.

Daha önceden çok konu açtm o yüzden yazmak istemedim eşim her akşam arkadaşlarıyla çıkıyor mesela 12 de geliyor bunun için çok kavga ettim düzelmedi çok ilgisiz hiç arayıp sormaz hiç dışarı çıkmayız pazar günleri kv de kahvaltı yaparız ben bulaşıkları yıkarken bazen çıkar gider önceden gezeceğz die sözleşmemize rağmen birde maddi sıkıntılar çok var araba için para biriktiriyordu babası istedi gitti verdi, bileziğimin birini zorla babasının Bi borcu varmış zorla götürüp bozdurdu ve bu olaylar beni çok soğuttu şuan düzelcem dedi iyi gibi düzelmiş gibi ama pek güvenmiyorum birde araya soğukluk girince o soğukluk gitmiyor inanın

O soğukluk o kadar kötü bisey ki.. yani o birkere olunca gitmiyor.. olmayacak duaya da amin dememek lazım.

Tekrar ısındığınızı düşünseniz bile bir süre bebek yapmayın bence..
Hakkınızda hayırlısı olsun

esin degismez, vazgecmez arkadas hayatindan soyleyim. cocuk yapma bu adamdan..belki 1 sans daha verebilirsin ama ben eninde sonunda bitecegini dusunuyorum. ayrica bi adam sana dokundugunda bile tuyler diken diken oluyorsa seni itiyor demektir.

İnsan bi defa soğudumu sevgisinden şüphe ettiği ne olursa olsun eskisi gibi olamıyor

Konu basligiyla alakasiz bir icerik olmus.

Kocanizdan gerekcelerle sogumussunuz. Anladik. Eee?

Diğer konularınızı okumadığım için bilemedim , işiniz cok zor gerçekten. Biraz umursuz davranın, siz de arkadaşlarınızla takılın belki anlar hatasını. Soğuk mesafeli durun, zaten sizi önemsiyorsa iliskinizi kurtarmak icin çabalar.

Soguduysaniz bunu belli edin. Ailenize gidin kalin bir sure. Siz de arayip sormayin, onsuz planlar yapin. Belki hatasini fark eder

Soğudumu farkediyor ister istemez yansıtıyorm eskisi gibi ilgili değilim oda düzelcem dedi biraz değişiklik var ama ben Bi kere soğudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…