- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
Çocuklar ilkokula gidiyor. Yine de yardımcıya ihtiyaç duyuyorum. Tam gün çalışıyorum zaten. Maddiyat ikiye katlanır belki. Ama gurbet hayatı ve doğu olması yalnız olmak korkusu ağır basıyor..şimdiki işiniz ne
çocuklar kaç yaşında
gidince maddi durumunuz ne olacak
okul vs nasıl olacak
ev araba birikmiş vs var mı
alan yurt dışına gitme imkanı tanır mı
eşinin yanına gitsen mesela
gibi çılgınca sorular sorabilirim
gecen hafta bi konu açmiştim. Gerçekten sıkıntıdayım. Kimse cevap vermemiş..yorumlarınız önemli ama benim için..
Memleketimde çalışıyorum. İç anadoluda rahat bi şehirde.İşimi çok seviyorum. iki çocuğum var annemler bakıyor. Kariyer çalışmalarım olmuştu daha önceden. Eşimin teşvikiyle doğuda mahrum denilebilecek bi şehirdeki bi ünv. Basvurdum öğretim elemanı olmak için. Öğretim üyeliği için sağlam bir ön adım olabilir aslında. Ama memleketimi bırakıp gitmek istemiyorum..eşim de yurt dışında görevi iki yıl sürecek şantiyede. Yanımızda olamayacak..Siz olsanız nasıl bir adım atardınız.
6 yıldır doğuda çalışıyorum misafirperverlik biz Türk halkının geninde var zaten sadece burada yok yani. Ha doğunun güzel yanları yok mu var ama terör var arkadaşım geçen gün ölüyorduk nerdeyse. Sosyal hayat yok yok da yok yani.Doğu da ne var, öcü mü?
Tutturmuşlar doğu da doğu, doğu da doğu,
Git doğuya bakayım komşuluk gör karşılıksız ilgi alaka hürmet gör misafir perverlik gör.
Doğuda yaşamı zorlaştıran doğunun insanları değil.6 yıldır doğuda çalışıyorum misafirperverlik biz Türk halkının geninde var zaten sadece burada yok yani. Ha doğunun güzel yanları yok mu var ama terör var arkadaşım geçen gün ölüyorduk nerdeyse. Sosyal hayat yok yok da yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?