Neden kimse konuma cevap vermiyor :(

Aileniz de sizinle gelse? Hem bi arkadaşın dediği gibi eşiniz olmadan tek başınıza olmanız sorun yaratabilir. Malum, milletin zihniyeti iğrenç malesef...

Ulkenin şu durumunda kıpırdama...işin var...eşin yurt dışında iyi maaş alacaktır muhtemelen...ögretim uyeligi iyi hoş ama o bölgeler zorlu...iki cocukla macera arama derim...bir suru myo acildi heryere...doktora yolundaysan zaten işe aliniyorsun...onlara bak oldugun şehirde...

Orda baslarsaniz bildigim kadariyla baska bir universiteye gecmek kolay olmuyor .kariyer de onemli firsati tepmek mantikli gelmiyor ama tek basina yasama fikrj korkutucu geliyor bana

Eşimin yanına gidemem
Üniversite şehir merkezindedir oyle cok da mahrumiyet bolgesi degildir
Kadroyu da kazandiysaniz tabiki gidin
Cocuklar zaten okula gidiyormus
E koca zaten bu sehirde olsaniz da yok o şehirde olsaniz da yok cok fark eder mi?
Kadroyu henüz kazanmadım. Ama yüksek ihtimal görüyorum. Bi kaç kişi başvurmuş diye duyduk. Ünv. Evet şehir merkezinde ama mahrum. Kendim olsam cok irdelemezdim.ama çocuklarım için endişeli yim.İki yıl yaşadım orada çünkü

Doğu da ne var, öcü mü?
Tutturmuşlar doğu da doğu, doğu da doğu,
Git doğuya bakayım komşuluk gör karşılıksız ilgi alaka hürmet gör misafir perverlik gör.
Doğuda öcü yok elbet. Dile kolay 11 yıl yaşadım. Artık memleketimdeki rahatlığı, elverişli iklimi, ailemin desteğini, çocuklarım için olan sosyal imkanları düşündükçe çıkmak istemiyorum buradan

Orda baslarsaniz bildigim kadariyla baska bir universiteye gecmek kolay olmuyor .kariyer de onemli firsati tepmek mantikli gelmiyor ama tek basina yasama fikrj korkutucu geliyor bana
Evet ben de aynen sizin gibi düşünüyorum. İşten geldiğimden beri yataktabçn çıkmadım, düşündüm, karar veremedim. Üzülüp durdum öyle

Eşinizin doğuda, daha doğrusu gitmek hususunda tedirgin olacağınız bir ile teşvik etmesi bana tuhaf geldi. Kınamak için demiyorum, ben erkek olsam eşimin ve çocuklarımın refahını düşünürdüm öncelikle.

Ben olsam gitmem. Şu 2 sene öncesi olsa belki ama şimdi gitmem yani. Ki ben bekar, çoluksuz çocuksuz bir bayanım. Çocuğum olsa öncelikle sağlığı, sonra eğitimini göz önünde bulundurarak yine gitmezdim. Eşinizin yokluğunda memleketinizin kıymetini daha iyi anlayacaksınız. Benim annem böyle bir karar alsa çocuğu olarak çok kızardım ona herhalde. Biraz onların gözünden de bakmak lazım. Orta Karadeniz'in küçük bir ilinde yaşıyorum ve burada bile eğitimin pek çok konuda yetersiz olduğunu düşünüyorum. Uzun zamandır büyük savaşlar veren doğu illerimiz kimbilir ne haldedir...

Bana kalırsa bu atmosferde sırf kariyer için düzeninizi bozup gitmeniz biraz fevri ve bencilce bir hareket olur. Zaten babasızlık 2 sene boyunca çocukları yoracak, bir de ortamlarını düzenlerini büsbütün bozmayın.

Hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…