Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gebelik olabilir kan tahlili verin benceİlk defa doğum kontrol hapı kullandım ve bugün adet oldum ama kanamam çok az ve pıhtı gibi oluyor nedeni nedir?
Kontrol hapı adetli iken baslanmiyor muİlk defa doğum kontrol hapı kullandım ve bugün adet oldum ama kanamam çok az ve pıhtı gibi oluyor nedeni nedir?
Yaklaşık iki ay ben de kullanmıştım. O iki ayda adetlerim düzenli ve öncekilerden az ve de sancısız oluyordu. Bırakınca yeniden eskisi gibi olmaya başlamıştı.İlk defa doğum kontrol hapı kullandım ve bugün adet oldum ama kanamam çok az ve pıhtı gibi oluyor nedeni nedir?
Üçüncü günü bildiğim kadarıylaKontrol hapı adetli iken baslanmiyor mu
Daha önce normal adet oldum ama ve 4 negatif idrar testim var yinede yapayım mıKimyasal gebelik olabilir kan tahlili verin bence
Anlıyorum umarım benimde durumun aynıdır tesekkur ederimYaklaşık iki ay ben de kullanmıştım. O iki ayda adetlerim düzenli ve öncekilerden az ve de sancısız oluyordu. Bırakınca yeniden eskisi gibi olmaya başlamıştı.
Yaa evet kistim de var belkide ondandır tesekkur ederimKistin dökülüyordur endişe etme.
Kisti olana da doktor doğum kontrol hapı veriyor aynen dediğin gibi adeti oluyor.
Rahmin temizleniyor yumurtaligin falan
Bence hamile değilsiniz. Zaten hapı düzenli kullandıysanız hamile kalma ihtimaliniz çok çok çok az. Doğum kontrol haplarının koruyuculuğu çok yüksek.Daha önce normal adet oldum ama ve 4 negatif idrar testim var yinede yapayım mı
İlk defa kullanıyorum ve kullanmadan önce ilişkiye girmiştimBence hamile değilsiniz. Zaten hapı düzenli kullandıysanız hamile kalma ihtimaliniz çok çok çok az. Doğum kontrol haplarının koruyuculuğu çok yüksek.
İlk defa kullanıyorum ve kullanmadan önce ilişkiye girmiştim
9 hafta önce bir ilişki yaşadım daha sonra normal bir regl yaşadım yinede kan testi gerekli mi sizceBilemiyorum artık isterseniz kan testi verin içiniz rahat etsin
Yani ben çok anlayamadım nasıl kullandığınızı. İlişkiden hemen sonra mı kullanmaya başladınız? Ne kadar süre kullandınız?9 hafta önce bir ilişki yaşadım daha sonra normal bir regl yaşadım yinede kan testi gerekli mi sizce
İlişki yaşadıktan sonra 1 defa regli oldum çok normaldi ve üzerinden 9 hafta geçti ilişkimin bu günden de yaklaşık 3 4 hafta önce başladım hapa ve pıhtı var birde az kanama umarım anlatabilmişimdir ya yorumunuz çok önemliYani ben çok anlayamadım nasıl kullandığınızı. İlişkiden hemen sonra mı kullanmaya başladınız? Ne kadar süre kullandınız?
Anladım canım hamile değilsin merak etmeİlişki yaşadıktan sonra 1 defa regli oldum çok normaldi ve üzerinden 9 hafta geçti ilişkimin bu günden de yaklaşık 3 4 hafta önce başladım hapa ve pıhtı var birde az kanama umarım anlatabilmişimdir ya yorumunuz çok önemli
Yaa çok teşekkür ederim internetten araştırma yaptıkça saçma sapan şeyler kuruyorum kafamda değerli yorumların için saol zahmet verdimAnladım canım hamile değilsin merak etmepıhtı her zaman olabilir belki de kistin varsa patlamıştır. Sanırım bu konuda streslisin ve stres adet düzenini doğrudan etkiler. Zaten dört test yaptım yazmışsın yemin mı etsinler hamile değilsin diye
İçin rahat olabilir bence
![]()
İnternette neler yazdığını az çok tahmin ediyorum ama hamile kalmak o kadar kolay değil maalesef. Her duyduğuna okuduğuna inanmamanı naçizane tavsiye ederimYaa çok teşekkür ederim internetten araştırma yaptıkça saçma sapan şeyler kuruyorum kafamda değerli yorumların için saol zahmet verdim![]()
Anlıyorum çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun bana saolİnternette neler yazdığını az çok tahmin ediyorum ama hamile kalmak o kadar kolay değil maalesef. Her duyduğuna okuduğuna inanmamanı naçizane tavsiye ederim![]()