Neden kimseyi sevemiyorum?

pusulamruzgarr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
55
61
3
Hanımlar merhaba. Benim bir sıkıntım var ve ciddi anlamda işin içinden cikamadigim için üyelik açıp buraya yazmaya karar verdim. Benim sorunum ne inanın anlamıyorum çok rahatsızım bu durumdan. Hiç kimseye ama hiç kimseye isinamiyorum. Yani tam birinden hoslaniyor gibi oluyorum, bana açıldığı an soğuyorum. Yanlış olmasin bad boy seven tiplerden de değilim. Herkesten soğuyacak bir sebep buluyorum, evli olanlar nasil soğumadan evlenebildiniz helal olsun.. Keske yazsa bir sekilde konuşmaya baslasak dediğim biri vardi uzaktan uzaktan hep stalklardim. Bir gün aniden yazdı konusmaya basladik ilk mesajına çok sevindim tabi. Baktım baya ilgili sohbeti surdurmek de istiyor ben bir sogumaya basladim neredeyse gidip kusucaktim ins daha fazla yazmaz diye diye okudum kısa kısa cevaplar verdim yok oldum sonrasında. Bırakın aşık olmayı hoslanmayi, tiksinip kacmak istemesem sukredicem. En son 12 sene önce birine bir şey hissetmistim daha da birakin aynı hissetmeyi yanina bile yaklasamadim o duygunun bir daha. İnsanlar uzun süre yalnizliktan sonra duygusal bosluklayken hiç olmayacak kişilere bile bazen kısa bir sureligine bir şey hissettiklerini sanıyorlar ya. Bende tık yok yani evet oluyor ama ulaştığım an kusasim geliyor topuklayacak yer ariyorum. Simarikca gelebilir ama inanın elimde değil ve bu durumdan çok rahatsızım.
neden sizce?

Bende eşimi ilk başta beğenmemiştim mesela. Mantık üzerinden gittim sesi konuşması hoşuma huyu hoşuma gitmişti. İlk mantığın devreye girerse daha kolay olur sanki

Özgüvensiz ve ilişkiden korkuyor olabilirsiniz
Seveyim sevileyim ama ilişki beni darlamasın gibi

Soğuma sebepleriniz neler bi kaç tane örnek yazabilir misiniz?
Mesela biri turkceyi iğrenç kullaniyordu, biri boynuna zincir takiyor ve dapdar giyiniyordu, biri daha ikinci günden fıstık falan diyordu, biri fazla kiskancti, biri empatiden uzaktı vs düşününce ilk aklima gelenler belki saçma ama soguyorum napiyim

25 yaş üstünün mantığının devreye girdiğini düşünüyorum ve daha seçici olunuyor. Ben eşimle 21ken sevgili oldum düşünüyorum da mantığı çok ötelemiştim. Ona olan hislerim çok baskındı. Bu hisler baskın olmasa en ufak şeyde ben de soğurdum.

En çok bu yoruma katiliyorum galiba.. hala alakasız bir şekilde ihanet hissi oluyor. Ona karşı büyük duygular hissetmiyorum ama onun bendeki yerine ihanet ediyormusum gibi

Katiliyorum. Tüm güzel duyguları 25ten önce yaşadım. İnsanin yaşı ilerledikce algilari açılıyor kör kütük olamiyorsun. Bir yandan daha sağlıklı ama bir yandan da çok zor bir şey

Eee daha ne olsun.yeterince iyi değillermiş demek ki.

Kendinizi sevmediğiniz, bilinçaltınızda kendinizi beğenmeyip aşağıda gördüğünüz için olabilir. Çok beğendiğiniz insanlar dahi size ilgi duyunca, bu da demek ki benim kadar kötü ya da benden daha aşağıda ki beni böyle beğeniyor dediğiniz için soğuyor olmanız muhtemel. Bu bad boy sevmek ya da kötü muameleden hoşlanmak değil tabi ki ancak siz kendinizle barışıp kendinizi layık ve değerli gördüğünüzde size karşı olan ilgiyi anlamlandırıp ilişki yaşayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu da bir seçenek tabii böyle hisseden de vardır ama genelde tam tersi his oluyor bana layık olmadiklarini dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…