- 18 Temmuz 2023
- 55
- 61
- 3
- Konu Sahibi pusulamruzgarr
-
Mesela biri turkceyi iğrenç kullaniyordu, biri boynuna zincir takiyor ve dapdar giyiniyordu, biri daha ikinci günden fıstık falan diyordu, biri fazla kiskancti, biri empatiden uzaktı vs düşününce ilk aklima gelenlerSoğuma sebepleriniz neler bi kaç tane örnek yazabilir misiniz?
En çok bu yoruma katiliyorum galiba.. hala alakasız bir şekilde ihanet hissi oluyor. Ona karşı büyük duygular hissetmiyorum ama onun bendeki yerine ihanet ediyormusum gibiEskide unutamadığın takılı kaldığın, unuttum desende bilinçaltında hep bi yetlerde olan birisi vardır belki.yeni insanaltı sevmeyi ona ihanet sanıyosundur bilnçqltında bu sebeple otaomatik herkesi itiyosun. Nerden biliyosun diyr sorma
Katiliyorum. Tüm güzel duyguları 25ten önce yaşadım. İnsanin yaşı ilerledikce algilari açılıyor kör kütük olamiyorsun. Bir yandan daha sağlıklı ama bir yandan da çok zor bir şey25 yaş üstünün mantığının devreye girdiğini düşünüyorum ve daha seçici olunuyor. Ben eşimle 21ken sevgili oldum düşünüyorum da mantığı çok ötelemiştim. Ona olan hislerim çok baskındı. Bu hisler baskın olmasa en ufak şeyde ben de soğurdum.
Mesela biri turkceyi iğrenç kullaniyordu, biri boynuna zincir takiyor ve dapdar giyiniyordu, biri daha ikinci günden fıstık falan diyordu, biri fazla kiskancti, biri empatiden uzaktı vs düşününce ilk aklima gelenlerbelki saçma ama soguyorum napiyim
Eee daha ne olsun.yeterince iyi değillermiş demek ki.Mesela biri turkceyi iğrenç kullaniyordu, biri boynuna zincir takiyor ve dapdar giyiniyordu, biri daha ikinci günden fıstık falan diyordu, biri fazla kiskancti, biri empatiden uzaktı vs düşününce ilk aklima gelenlerbelki saçma ama soguyorum napiyim
Çok iyi tespit.Katiliyorum. Tüm güzel duyguları 25ten önce yaşadım. İnsanin yaşı ilerledikce algilari açılıyor kör kütük olamiyorsun. Bir yandan daha sağlıklı ama bir yandan da çok zor bir şey
Bu da bir seçenek tabii böyle hisseden de vardır ama genelde tam tersi his oluyor bana layık olmadiklarini dusunuyorumKendinizi sevmediğiniz, bilinçaltınızda kendinizi beğenmeyip aşağıda gördüğünüz için olabilir. Çok beğendiğiniz insanlar dahi size ilgi duyunca, bu da demek ki benim kadar kötü ya da benden daha aşağıda ki beni böyle beğeniyor dediğiniz için soğuyor olmanız muhtemel. Bu bad boy sevmek ya da kötü muameleden hoşlanmak değil tabi ki ancak siz kendinizle barışıp kendinizi layık ve değerli gördüğünüzde size karşı olan ilgiyi anlamlandırıp ilişki yaşayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Yani bunlar gözüme batanlar belki herkesin soguyacagi şeyler ,ama göze batmayacak şeylere de soğuyorum benEee daha ne olsun.yeterince iyi değillermiş demek ki.
Eee layık degiller de o yüzden.ülkemdeki kadin kalitesi, erkek kalitesini 8 e 10 a katlar bence.neredeyse hepimiz aynı durumdayız.Bu da bir seçenek tabii böyle hisseden de vardır ama genelde tam tersi his oluyor bana layık olmadiklarini dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?