Neden kimseyi sevemiyorum?

Eee layık degiller de o yüzden.ülkemdeki kadin kalitesi, erkek kalitesini 8 e 10 a katlar bence.neredeyse hepimiz aynı durumdayız.
Buna gerçekten katılıyorum amacım cinsiyetçilik yapmak değil ama kadınlar her yönden daha iyi bu ülkede ağırlıklı olarak, ben de fark ediyorum bunu

Evet bu konuda kesinlikle danışmak istiyorum çünkü mecazen değil gerçekten kusma hissi geliyor midem bulaniyor
yani hakketen erkek kalitesi kötü ona katılıyorum da
netten konuşurken kusacak kadar da değil

hani yan yana olursunuz adam kokar eder, ıyyyk. yaz günü miden kalktı. hani olabilir ama netten ne diye kusuyorsunuz.

Herkese hemen ısınmayın zaten tabi ama tiksinmek kusmak normal değil. Geçmişten gelen psikolojik bir şey olabilir mi? Yada bir takıntı bunu bir psikolog ile görüşseniz daha iyi olur.

İç sesiniz misler gibi doğruyu yanlışı ayırıp sizi uyarıyor, hiç saçma filan değil.
Sezgilerinize güvenmeyip o hanzolardan birine kapılıp evlenseydiniz şu an "kocam beni ıslak odunla dövüyo" filan diye başlık açanlardan biri olacaktınız belki. Kendinize, içgüdülerinize güvenin. Sizde sorun yok.

Bir gün karşınıza her şeyiyle istediğiniz gibi olan, tapacağınız bir adam çıkıp ayaklarınızı yerden kesecek.
Bundan emin olabilirsiniz.

Herkese hemen ısınmayın zaten tabi ama tiksinmek kusmak normal değil. Geçmişten gelen psikolojik bir şey olabilir mi? Yada bir takıntı bunu bir psikolog ile görüşseniz daha iyi olur.
katılıyorum mutlaka bir uzmanlar görüşün altında bir duygu olabilir. bunu büyük bir sorun olarak değil de durum olarak değerlendirip çözebilirsiniz

Aile ve arkadaşlık ilişkileriniz nasıl? Bağ kurma sorununuz mu var acaba?

Asexsuel misin acaba ?

Aslinda her önüne geleni sevmekte doğru birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…