- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
evet! Teoride kendime güveniyorum ama pratikte o hic öyle olmuyorözgüven sorunu yaşıyor olabilir misiniz
yok yengecBalik burcu musun acaba
Destek derken, psikologa mi gitmeliyim?Bariz özgüven sorunu bu. Psikolog olmak gerekmiyor ki bunu anlamak için. Arkadaş çevresi edinin. Sinema vs etkinliklere katılın birlikte. Zamanla değişirsin ama tabi ki destek alman bu süreci hızlandırır.
acik söylemek gerekirse arkadas ortamimda benim gibi. Onlarla rahat hissetmiyorum kendimi. Cok tuhaf oluyor coklu bulusunca. Sanirim yeni arkadaslar edinmem lazim ama korkuyorumSosyal ortamlara sik giriyor musun? Arkadaslarinla bulusman ayda 1 mi yada haftada 1 mi mesela?
Isleyen demir pas tutmaz misali gercekten konusmaya konusmaya kelimeler unutuluyor veya konusma esnasinda akla gelmiyor karisiyor vs.
Korkacak bisey yok. Arkadaslar her zaman lazim. Surekli ailenle olamazsin degil mi?acik söylemek gerekirse arkadas ortamimda benim gibi. Onlarla rahat hissetmiyorum kendimi. Cok tuhaf oluyor coklu bulusunca. Sanirim yeni arkadaslar edinmem lazim ama korkuyorum
Tabi ki. Bu kadar dert etmene değmez belki 2-3 seansta halledilebilecek bir şeydir. Şansımı denerdim ben olsamDestek derken, psikologa mi gitmeliyim?
Aaa cok ilginc. 4 tane arkadasim yengec ve hepsi de kendini iyi ifade edebiliyor. Sorun kesinlikle senin yapinla alakali degil o zaman. Baliklar sakin naif ve urkek olur. Acaba dedim ama psikiyatri sart.yok yengec
Aaa cok ilginc. 4 tane arkadasim yengec ve hepsi de kendini iyi ifade edebiliyor. Sorun kesinlikle senin yapinla alakali degil o zaman. Baliklar sakin naif ve urkek olur. Acaba dedim ama psikiyatri sart.
1 sene evvel bir psikologa gitmistim kadinla kanka olurcasina konustuk sürekli. Ben anlattim o dinledi rahatlatti beni. Bir yarari olmadi acikcasi paramla dert anlattim sadece ve rahatladim. Ve psikologumda bana akilli bir insansin fln demisti özgüvenim eksikmis ama sanki fazla ise yaramadi..degismedim ayniyim..Tabi ki. Bu kadar dert etmene değmez belki 2-3 seansta halledilebilecek bir şeydir. Şansımı denerdim ben olsam
o zmn ben baligim :)Aaa cok ilginc. 4 tane arkadasim yengec ve hepsi de kendini iyi ifade edebiliyor. Sorun kesinlikle senin yapinla alakali degil o zaman. Baliklar sakin naif ve urkek olur. Acaba dedim ama psikiyatri sart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?