Cok iyi yaBen 6 yaşındaki oğlumu 3 ay psikologa götürdüm sirf bu nedenle. Üstüne birde drama kursuna yazdırdım.
Psikologda, drama hocasıda çocuğun yapısı bu dedi.
Anaokulunda bütün çocuklar zıplayıp, koşarken, bağırıp çağırırken, oğluma saçma geliyor böyle şeyler.
Bir köşede saçmaliyorlarmiş gibi öteki çocukları izliyor. Ben istiyorum ki o da koşsun, yaramazlık yapsın.
Gecen geldi " hayatı sorguluyorum" dedi bana. Tamam oğlum sen sorgulamaya devam et dedim
Velhasıl,sizinde degişeceginizi sanmıyorum. Kendinizi böyle kabul edin iyisimi.
Vallahi aynı benim yeğenim ana sınıfında bütün çocuklar maskelerini boyamış öyle yüzlerine takmış bizim ki boyamamış sen neden boyamadın dedik ben maskemi batırmak istemedim dedi içbir oyunu begenmiyor çok saçma oyunlar oynuyorlar diyor :)Ben 6 yaşındaki oğlumu 3 ay psikologa götürdüm sirf bu nedenle. Üstüne birde drama kursuna yazdırdım.
Anaokulunda bütün çocuklar zıplayıp, koşarken, bağırıp çağırırken, oğluma saçma geliyor böyle şeyler.
Bir köşede saçmaliyorlarmiş gibi öteki çocukları izliyor. Ben istiyorum ki o da koşsun, yaramazlık yapsın.
Gecen geldi " hayatı sorguluyorum" dedi bana. Tamam oğlum sen sorgulamaya devam et dedim
Tanıştıralım ikisini bakalim atom mu parcalayacaklar :))Vallahi aynı benim yeğenim ana sınıfında bütün çocuklar maskelerini boyamış öyle yüzlerine takmış bizim ki boyamamış sen neden boyamadın dedik ben maskemi batırmak istemedim dedi içbir oyunu begenmiyor çok saçma oyunlar oynuyorlar diyor :)
Şimdi ki çocuklar çok zeki herşeyi yapabilirler :))Tanıştıralım ikisini bakalim atom mu parcalayacaklar :))
Yapın böyledirİyi akşamlar herkese.
Bir kaç gündür kafamı karıştıran bir durum var. Ben diğer insanlar gibi pratik konuşamıyorum. Sürekli dalgın durgun bir halim var. Bilmediğim yerlere dalıp gidiyorum sanki bu dünyaya ait değilmişim gibi. Başkaları gibi şen şakrak olamıyorum, bulunduğum yerde genelde pasif kalıyorum öyle biliniyorum.
Düzenli olarak kitap okurum. Sosyal çevrem de geniş. Ama genelde çevremde seasizliğimle bilinirim.
Sizlerin bu konuda bir tavsiyesi var mı, psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama basit bir konu mu psikoloğa gitmek için?
Zamane çocukları. Benim oğlum da 6 yaşında çok hareketli, enerjili bir çocuk. Anasınıfında çok aktifti. Birgün yüzlerini boyamış öğretmen, bizimkinde yok tabi, öğretmenine babam kızar demiş. Neyse sordum baban neden kızsın ki. Anne ben yüzümün boyanmasını sevmiyom dedi. Bunun için babasının üstüne atmışVallahi aynı benim yeğenim ana sınıfında bütün çocuklar maskelerini boyamış öyle yüzlerine takmış bizim ki boyamamış sen neden boyamadın dedik ben maskemi batırmak istemedim dedi içbir oyunu begenmiyor çok saçma oyunlar oynuyorlar diyor :)
Ama ben onu yerimmmmm...felsefesinden öperim onu.hunili yavrum benim.allah bagislasinBen 6 yaşındaki oğlumu 3 ay psikologa götürdüm sirf bu nedenle. Üstüne birde drama kursuna yazdırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?