Kızlar merhaba. 5 ay önce uzun bir ilişkinin ardından nişanlandım ve 2013 yazı için evlenmeyi düşünüyoruz. Ayrı şehirlerde olduğumuz için hazırlıklarımız zor olucak o yüzden yavaş yavaş bazı hazırlıklara başlamak istiyorum fakat yapamıyorum çünkü nişanın üstünden 5 ay geçmesine rağmen hala aileler evlilik ile ilgili hiçbirşey konuşmadılar!. Benim ailem 5 aydır bekliyorlar erkek tarafı konuyu açsın en azından aşağı yukarı bir tarih belirlensin diye ama onlar hiç oralı değiller!. Herkes soruyor evlilik ne zaman diye ne diceğimizi bilemiyoruz
Nişanlım ailesine söylemiş konuşulması lazım diye ama babası ben bilirim ne zaman konuşucağımı demiş ve kestirip atmış!. Babamda sinirleniyo artık neden konuşulmuyor diye. Bende babama söyle bir öneride bulundum bilmiyorum doğru mu olucak, eğer nişanlımın babası konuyu açmıyorsa baba sen konuyu aç ben 5 aydır bekliyorum ama siz konuyu açmıyorsunuz bunların konuşulması lazım, tarih belirleyelim hepimiz rahatça hazırlıklara başlayabilelim vb. Yani bu durum beni çok germeye başladı babamda kız tarafı böyle konuşur mu diyor ama onları beklersek bilmiyorum yani ne zaman konuşurlar. sizce babamın konuşması iyi olur mu kızlar ? kafam çok karışık