• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Merak Ettirir Ki?

Kuzum.... bırak artık bu işin peşini... sadece ve hep ve daha çok canını yakacaksın, hiç gerek yok böyle şeylere. Gerçekten bitirdiysen tam bitir, sil her yerden, yok bitirmediysen, eni sonu affedeceksen, bu da sizin diğer ayrılıklarınız gibi bir şeyse o zaman konuyu daha da uzatıp ne kendine eziyet et ne bize.

Ayrıldığınız adama neden hediye gönderdiniz ki?
Daha çok acı çekmek için mi?

bence göndermemen daha iyi olurdu. ilişki resmen bitmişken gene konuşmak için bi açık kapı bırakmak gibi bir şey olmuş. şakkıdı ayrıldıysan kararlıysan bundan sonra cevap vermemen gerekir, hatta facebook'a da girmesen iyi olur. tabii ki sizle alakalı video'lar paylaşcak sözler yazcak... bu fikrinizi değiştirmeye yeterli mi? yasakkelimehem bir ayrılık yaşandı içine kapanması normal değil mi? ona değil de kendine üzül bence seni ne hale getirdi...

bence göndermemen daha iyi olurdu. ilişki resmen bitmişken gene konuşmak için bi açık kapı bırakmak gibi bir şey olmuş. şakkıdı ayrıldıysan kararlıysan bundan sonra cevap vermemen gerekir, hatta facebook'a da girmesen iyi olur. tabii ki sizle alakalı video'lar paylaşcak sözler yazcak... bu fikrinizi değiştirmeye yeterli mi? yasakkelimehem bir ayrılık yaşandı içine kapanması normal değil mi? ona değil de kendine üzül bence seni ne hale getirdi...

Kendime çok üzülüyorum zaten. Ama sadece iyi oldupunu bilmek istiyorum. Fakat asla aramam, mesaj atmam

iyidir,sağlığı yerindedir. belki üzgündür ama sağlığı yerindedir ,endişe etme

erkeklere bir şey olmazkötükedihüso

Kimseyle mesajlaşmıyo kiymiziaba ilk ayrıldığımız gün. Ben ve abim dahil herkese toplu mesaj attı. İşte ben bedava kullanıyorumda herkesin denemesini isterim die. Ertesi gün yani dün sadece 2 kez mesajlaştı kuzeniyle bugün tık yok. Başka hat aldı desem dünya kadar kntü var onlar bitmeden almaz.

Kimseyle mesajlaşmıyo kiymiziaba ilk ayrıldığımız gün. Ben ve abim dahil herkese toplu mesaj attı. İşte ben bedava kullanıyorumda herkesin denemesini isterim die. Ertesi gün yani dün sadece 2 kez mesajlaştı kuzeniyle bugün tık yok. Başka hat aldı desem dünya kadar kntü var onlar bitmeden almaz.

seni meraklandırmak istiyordur belki

korkma kimseye bir şey olmaz kolay kolaybuyrunnnnnnnnn

sensizlik zor gelseydi önlemini ona göre alırdı en azından saygılı olurdu değil mi? hakaret etmek onun ne haddinekötükedihüso

sen barışmak istiyor musun onunla? gerçekten yüreğinden geçeni söyler misinCADIARZU

Onun için aldığım bişeyi elimde ne diye tutayım ki?

Gidip bir garibana verirdiniz gömleği..
Hem sevaba girerdiniz hem de adamın poposunu kaldırmazdınız..
Böylece elinizden çıkmış olurdu hediyeniz..
Ayrıca; hakaret eden bir adamın nesini merak ediyorsunuz?
Ne yani dönsün de bu defa küfür işitin diye mi?
Facebook'a girip çıktığına göre adam yaşıyor,bence gerisini boşverin..
Farkındaysanız daha önceki uyarılarımın hiç birini yapmadım,sadece ayrıldığınıza sevindim,dönmeyin sakın diye bunları yazıyorum..

Kendine eziyet etmeyi seviyorsun galiba
Herşeyi arkanda bırak , giden gitmiş artık
ıyise iyi , kötüyse kötü , bırak.. önüne bak..

Son düzenleme:
bile bile kendini yaralıyorsun ya... mazoşistmisin :))) bırak gitsin artık bakma arkana önündeki geleceği gör salla gitsinnnn..:))

Kalbimden geçeni söylüyorum bu adamla barışmam arrık. Ama elimde olmadan merak ediyorum. Bunun önüne geçemiyorum

Merak etmenizi anlıyorum da...
Mutsuzluğunuza zemin hazırlıyorsunuz biz ne diyelim şimdi?
En iyisi çıkın dışarı arkadaşlarınızla hava alın,alışveriş yapın. Akşama kadar,yoruluna kadar gezin,yürüyün.
Evde kurdukça daha kötü olacaksınız..
En yakın zamanda da ya işe girin ya da bir kursa yazılın.. Mutlaka oyalanacak bişeyler bulun..

Back
X