- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
konu halledildi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence göndermemen daha iyi olurdu. ilişki resmen bitmişken gene konuşmak için bi açık kapı bırakmak gibi bir şey olmuş. şakkıdı ayrıldıysan kararlıysan bundan sonra cevap vermemen gerekir, hatta facebook'a da girmesen iyi olur. tabii ki sizle alakalı video'lar paylaşcak sözler yazcak... bu fikrinizi değiştirmeye yeterli mi? yasakkelimehem bir ayrılık yaşandı içine kapanması normal değil mi? ona değil de kendine üzül bence seni ne hale getirdi...
Kendime çok üzülüyorum zaten. Ama sadece iyi oldupunu bilmek istiyorum. Fakat asla aramam, mesaj atmam
iyidir,sağlığı yerindedir. belki üzgündür ama sağlığı yerindedir ,endişe etme
erkeklere bir şey olmazkötükedihüso
Kimseyle mesajlaşmıyo kiymiziaba ilk ayrıldığımız gün. Ben ve abim dahil herkese toplu mesaj attı. İşte ben bedava kullanıyorumda herkesin denemesini isterim die. Ertesi gün yani dün sadece 2 kez mesajlaştı kuzeniyle bugün tık yok. Başka hat aldı desem dünya kadar kntü var onlar bitmeden almaz.
Onun için aldığım bişeyi elimde ne diye tutayım ki?
Kalbimden geçeni söylüyorum bu adamla barışmam arrık. Ama elimde olmadan merak ediyorum. Bunun önüne geçemiyorum