Kızlar 2 ahfat önce çok güzel bir gelişme oldu. Sevgilimn benden özür diledi. Hatta bununla kalmadı. Yerel bir radyodan istekte bulunarak bütün iş arkadaşlarının ve tanıdıklarının önünde özür diledi. ( O radyo kanalı bütün arkadaşları dinliyor ) Ertesi gün mesjalaşırken 2 sonra beni otogardan al dedi. Neye uğradığımı şaşırdım. 2 gün sonra beraberdik ve bana olan yaklaşımı harikaydı. Yol yorgunluğu kalmamıştı benim yanımda. B,t,n günü, hatta bütün 1 haftayı birlikte geçirdik. Bu süre zarfında annemin önünde benden bir kez daha özür diledi, beni burada bulunan kuzeniyle tanıştırdı. Yi
ne annemin önünde evlenme teklifi aldım opuyorumnanaktan ve aramızda yüzük taktık. Çok harikaydı. Bu 1 hafta içerinde onu çok iyi gözemlemleme şansı elde ettim ve bunu iyi kullandım. Telefonunu elime veriyor, hatta çantama koymamı rica ediyordu gezerken. Bütün şüphelerimi tek tek ispatladı bana opuyorumnanaktan İlk dansımızı yaptık. Bana yine 1 hafta boyunca kendi elleriyle yemek yedirdi. Bana kendisini çok güzel affettirdi. opuyorumnanaktan